Maga100 Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 ja wciąż nie mogę uwierzyć w moje szczęście :cool3: w przyszłym tygodniu podpisuję umowę kredytową, a potem warunkowy akt notarialny, po którym to już dostanę klucze :p O ile dożyję, bo praca mnie wykańcza :shake: Quote
Alicja Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :razz:parapetów zbliza sie wielkimi krokami :lol::lol::lol: Quote
agbar Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a):ja wciąż nie mogę uwierzyć w moje szczęście :cool3: w przyszłym tygodniu podpisuję umowę kredytową, a potem warunkowy akt notarialny, po którym to już dostanę klucze :p O ile dożyję, bo praca mnie wykańcza :shake: oblewam twoje szczescie winkiem bialym półsłodkim:) Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a): już dostanę klucze :p To chyba się już pakujesz? :evil_lol: Maga gratuluję ci tego cennego świstka :multi: Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 mmbbaj napisał(a):To chyba się już pakujesz? :evil_lol: nie, no jeszcze trochę :razz: najpierw trzeba dom ocieplić, otynkować, zrobić bramę wjazd do garażu i chociaż pomalować w środku :cool1: i za wszystko, cholera, trzeba zapłacić :angryy: a jeszcze przedtem za notariusza, agencję i podatek do US :angryy: dlatego ostatnio z pracy prawie nie wychodzę :placz: Quote
Hanna R. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Madziu, kochanie , dobry wieczór :p Dlaczego nie lubisz ZUS-u ??? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Maga100 napisał(a): najpierw trzeba dom ocieplić, otynkować, zrobić bramę wjazd do garażu i chociaż pomalować w środku :cool1: Ty sobie pomyśl, że trzeba TYLKO ocieplić, otynkować, zrobić bramę wjazdową, pomalować w środku i...........MIESZKASZ :multi: A to tynkowanie to chyba najdroższe co? Kładzenie tynków zawsze było drogie bo to wcale nie łatwe! Quote
PIKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Dlaczego nie lubisz ZUS-u ??? :evil_lol: a znasz takich co lubią? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 PIKA napisał(a):a znasz takich co lubią? :hmmmm: Noooo :hmmmm: Ja na przykład :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Dlaczego nie lubisz ZUS-u ??? :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: mmbbaj napisał(a): A to tynkowanie to chyba najdroższe co? Kładzenie tynków zawsze było drogie bo to wcale nie łatwe! do ocieplenia i tynków jest jedna ekipa. Warszawskie liczą sobie kosmiczne pieniadze, ale pertraktujemy właśnią z jedna ekipa z wiochy totalnej i chcą połowę mniej :p Jak dobrze pójdzie to nie będzie więcej jak 10tys :roll: :roll: :roll: PIKA napisał(a):a znasz takich co lubią? :hmmmm: nie :angryy: HankaRupczewska napisał(a):Noooo :hmmmm: Ja na przykład :evil_lol: ale ty masz inny punkt siedzenia :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Noooo :hmmmm: Ja na przykład :evil_lol: a z co? Za to ze Cie okradają? Quote
aga1215 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Noooo :hmmmm: Ja na przykład :evil_lol: Haniu - ZA CO Ty ich lubisz??????????????? Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 MAGE porwały atomowki a taka mila z niej dziewczyna byla :( Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 dbsst napisał(a):MAGE porwały atomowki a taka mila z niej dziewczyna byla :(:shake:o matyldo i TZ jej nie obronił :razz: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Debe bredzi, bo jej alkohol mózg wyżarł :diabloti: Ale dzisiaj się w końcu się do czegoś przydała :evil_lol: rzucała piłkę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 ktoś tu ma problemy z trafieniem w piłkę :roll: raz się pojawiła fajna koleżanka i niepostrzeżenie przylaczyła się do zabawy :lol: Nasze psy olały jej obecność :roll: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 przystojny bez uszu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 nos otoczony falującą sierścią :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 mopkowa suńka jest mistrzem te latające włosy sa niesamowite i ten nosek mniaaaaaami Quote
Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 PIKA napisał(a):a z co? Za to ze Cie okradają? Nie zapomnij, droga Piko, że to nie ZUS jest autorem aktów prawnych określających wysokość składek na ubezpieczenie :evil_lol: - to tak gwoli ścisłości :cool3: Sami sobie wybraliśmy tych, co przepisy w kolejnych- coraz doskonalszych - ustawach i rozporządzeniach tworzą. I to im zawdzięczamy okradanie... :p Chociaż - moi faworyci NIGDY nie okazali się zwycięzcami. :cool1: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Haniu, miło że wpadłaś :loveu: z wywodem, ale jednak :p Debe się nie liczy, bo ona tu jest, żeby oglądać swojego psa :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A ja tam ZUS lubię ;) Nawet jak mi powiedzieli że nie istnieję w ich danych to nie zdenerwowali mnie ;) Kocham ich niezaradność bo można się na nich wyżyć i rozładować wszelkie frustracje ;) Tańsze niż psychoanalityk :diabloti: Maga kurcze pokaż domek na fotach chociaż :cool1: I powiedz ze to ja Cię zmotywowałam :eviltong: Quote
Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Po pierwsze - zdjęcia obejrzałam , ale przecież nie będę Ci słodzić . :evil_lol: Po drugie - ja ZAWSZE do Ciebie wpadam :p :p :p - zgadnij , dlaczego ??? :evil_lol: A poza tym, to zrozumiałam, że dzisiaj po pracy idziesz balować . Coś źle zrozumiałam ? Quote
Recommended Posts