Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']

dzien dobry (dobry wieczór raczej...)

wpadłam powiedzieć że wielceWam zazdroszczę tych wspólnych spacerków i że to zdjęcie wzruszyło mnie do głębi...
choć mam lekki niesmak, bo przecież dziewczyną Leona jest Saba! :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Magda!!! Magdaaa!!! wstawiłam nowe zdjęcia!!!! ZAPRASZAM!!!! :diabloti:

i tak cię wszyscy zignorują :diabloti:

następne za tydzien, od jutra zapieprz :shake:

Posted

[quote name='Maga100']i tak cię wszyscy zignorują :diabloti:

jak zwykle :placz: nikt mnie nie lubi na tej dogomanii - co ja mam zrobić, żeby więcej ludzi zaglądało do mojej galerii?? :placz: :evil_lol:

a Ty sie przestań już lansować tymi zdjęciami :mad:

Posted

[quote name='Teklunia']choć mam lekki niesmak, bo przecież dziewczyną Leona jest Saba! :evil_lol:

Saba jest niespełnioną miłością, ale chodzić z Leonem to ona nie chce :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']jak zwykle :placz: nikt mnie nie lubi na tej dogomanii - co ja mam zrobić, żeby więcej ludzi zaglądało do mojej galerii?? :placz: :evil_lol:

jakby to poiwedzieć.... pewnych rzeczy nabyć nie można, więc nawet się nie staraj :diabloti:

a Ty sie przestań już lansować tymi zdjęciami :mad:

a bo nie :eviltong: niech TZ się cieszy i ma złudzenia, ze zdjecia robić umie :diabloti:

Posted

O rany, rwewelacyjne to jeziorko :multi:
Ale jak znam życie, to pewni za rok, dwa jakąś autostradę wam pod nosem wybudują :evil_lol:
(ps. sprawdziłaś plany zagospodarowania?)

Posted

[quote name='asher']O rany, rwewelacyjne to jeziorko :multi:
Ale jak znam życie, to pewni za rok, dwa jakąś autostradę wam pod nosem wybudują :evil_lol:
(ps. sprawdziłaś plany zagospodarowania?)

tak, moja droga, poniekąd robie w tym fachu :p
sprawdzałam wszystko tak dokładnie, że sprzedający miał mnie dość :roll:
a obwodnica będzie, ale zupełnie nie tam, sprawdziłam :p

Posted

No to dobrze, że sprawdziłas :p moja droga :lol:
A na moich cudownych odczłowieczonych łakach widziałam jakiś czas temu geodetów :shake: Kurde... :shake:

Posted

[quote name='Maga100']a obwodnica będzie, ale zupełnie nie tam, sprawdziłam :p

eeee to dzisiaj za rok plan się moze zmienić, bo ktos zacznie protestowac :evil_lol: to przeniosa tobie pod okna i tez ktoś będzie protestowal i tak pzrez następne 100 lat żadnej obowdnicy nie będzie :evil_lol:

Posted

Madzia, strasznie Leonowi do twarzy z Tobą :p

Jąkąś takąś nie wyniszczającą tę pracę posiadasz . I jak na ucharowaną ( lub uharowaną ) kobietę - to wyglądasz niezmiernie atrakcyjnie !!!

Posted

[quote name='PIKA']eeee to dzisiaj za rok plan się moze zmienić, bo ktos zacznie protestowac :evil_lol: to przeniosa tobie pod okna i tez ktoś będzie protestowal i tak pzrez następne 100 lat żadnej obowdnicy nie będzie :evil_lol:

najważniejsze, ze nie będzie ;)
ale tak na poważnie: będzie, bo już minął czas na protesty, to też sprawdziłam :p Zresztą będzie to obwodnica Jabłonnej, więc mnie mało dotyczy, kolo mnie nic nie będzie, będzie jeziorko i las :p

[quote name='daga10011']nadrabiam sobie w chwili wolnego czasu-i Leon wyrosl na piekne psisko:loveu: :multi: .Jest przesliczny:loveu: :multi: .I widze,ze robi furrore u kolezanek:lol:

witaj, Daga, tyle lat! :lol:

[quote name='HankaRupczewska']Madzia, strasznie Leonowi do twarzy z Tobą :p

Jąkąś takąś nie wyniszczającą tę pracę posiadasz . I jak na ucharowaną ( lub uharowaną ) kobietę - to wyglądasz niezmiernie atrakcyjnie !!!

Haniu, no weź mnie nie zawstydzaj :crazyeye:
dzisiaj wyszłam z pracy o 22.00.... :mdleje:

[quote name='jo-jo']Co Wy tam robicie :crazyeye:
A tak wogóle to Cześć :hand:

Witaj Jojku!
jak to co: opalam się, a Leon mi przeszkadza :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']Witaj moja najmilejsza :loveu::loveu::loveu:

ojej, jakie cuwone przywitanie :loveu: :loveu:
od razu człowiekowi lepiej i świat piękniejszy, gdy przyjaciółka czeka w galerii :loveu:

Posted

[quote name='PIKA']bosze niedobrze mi :mdleje:

:evil_lol:

aż tak, że musiałaś to podwójnie zaakcentować? :evil_lol:

ja umieram, dzis znowu wyszłam o 22 :grab:

ale widze koniec mordęgi z zusem :p już blizej niż dalej :p ZUS mnie nienawidzi i jak tam dzownie to mówię tylko "dzien dobry" :p Nie musze się przedstawiać :p Zaproponowałam miłej kutwie , ze przyjade osobiście, ale nie chce nie wiem czemu :hmmmm: Wystarczą jej faxy :grins:
Niestety, większą mordęgę ma sprzedający z domem i urzędami. Każda decyzja się uprawomocnia po 14 dni i każdy urząd ma kolejne dni na wystawienie swistka. Jak tak dalej pójdzie to akt notarialny zawrzemy na Boże Narodzenie :angryy: