Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100'] dzien dobry (dobry wieczór raczej...) wpadłam powiedzieć że wielceWam zazdroszczę tych wspólnych spacerków i że to zdjęcie wzruszyło mnie do głębi... choć mam lekki niesmak, bo przecież dziewczyną Leona jest Saba! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']Magda!!! Magdaaa!!! wstawiłam nowe zdjęcia!!!! ZAPRASZAM!!!! :diabloti: i tak cię wszyscy zignorują :diabloti: następne za tydzien, od jutra zapieprz :shake: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']i tak cię wszyscy zignorują :diabloti: jak zwykle :placz: nikt mnie nie lubi na tej dogomanii - co ja mam zrobić, żeby więcej ludzi zaglądało do mojej galerii?? :placz: :evil_lol: a Ty sie przestań już lansować tymi zdjęciami :mad: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Teklunia']choć mam lekki niesmak, bo przecież dziewczyną Leona jest Saba! :evil_lol: Saba jest niespełnioną miłością, ale chodzić z Leonem to ona nie chce :placz: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']jak zwykle :placz: nikt mnie nie lubi na tej dogomanii - co ja mam zrobić, żeby więcej ludzi zaglądało do mojej galerii?? :placz: :evil_lol: jakby to poiwedzieć.... pewnych rzeczy nabyć nie można, więc nawet się nie staraj :diabloti: a Ty sie przestań już lansować tymi zdjęciami :mad: a bo nie :eviltong: niech TZ się cieszy i ma złudzenia, ze zdjecia robić umie :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Magda jesteś bez serca :placz: tak mnie pozbyć złudzeń - odchodzę z dogo, już nie będę się więcej narzucać :-( Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']no właśnie, za póxno to do mnie dotarło :shock: Nie boj żaby :diabloti: Leon lubi duże samice :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a): odchodzę z dogo, :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nabija się ze mnie :placz: tak tylko zerknęłam ostatni raz :evil_lol: Quote
asher Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 O rany, rwewelacyjne to jeziorko :multi: Ale jak znam życie, to pewni za rok, dwa jakąś autostradę wam pod nosem wybudują :evil_lol: (ps. sprawdziłaś plany zagospodarowania?) Quote
Paula Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Magda, tak dawno Cie nie widzialam, ze Cie prawie nie poznalam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='asher']O rany, rwewelacyjne to jeziorko :multi: Ale jak znam życie, to pewni za rok, dwa jakąś autostradę wam pod nosem wybudują :evil_lol: (ps. sprawdziłaś plany zagospodarowania?) tak, moja droga, poniekąd robie w tym fachu :p sprawdzałam wszystko tak dokładnie, że sprzedający miał mnie dość :roll: a obwodnica będzie, ale zupełnie nie tam, sprawdziłam :p Quote
asher Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No to dobrze, że sprawdziłas :p moja droga :lol: A na moich cudownych odczłowieczonych łakach widziałam jakiś czas temu geodetów :shake: Kurde... :shake: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']a obwodnica będzie, ale zupełnie nie tam, sprawdziłam :p eeee to dzisiaj za rok plan się moze zmienić, bo ktos zacznie protestowac :evil_lol: to przeniosa tobie pod okna i tez ktoś będzie protestowal i tak pzrez następne 100 lat żadnej obowdnicy nie będzie :evil_lol: Quote
daga10011 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nadrabiam sobie w chwili wolnego czasu-i Leon wyrosl na piekne psisko:loveu: :multi: .Jest przesliczny:loveu: :multi: .I widze,ze robi furrore u kolezanek:lol: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Madzia, strasznie Leonowi do twarzy z Tobą :p Jąkąś takąś nie wyniszczającą tę pracę posiadasz . I jak na ucharowaną ( lub uharowaną ) kobietę - to wyglądasz niezmiernie atrakcyjnie !!! Quote
jo-jo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Maga100'] Co Wy tam robicie :crazyeye: A tak wogóle to Cześć :hand: Quote
Maga100 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='PIKA']eeee to dzisiaj za rok plan się moze zmienić, bo ktos zacznie protestowac :evil_lol: to przeniosa tobie pod okna i tez ktoś będzie protestowal i tak pzrez następne 100 lat żadnej obowdnicy nie będzie :evil_lol: najważniejsze, ze nie będzie ;) ale tak na poważnie: będzie, bo już minął czas na protesty, to też sprawdziłam :p Zresztą będzie to obwodnica Jabłonnej, więc mnie mało dotyczy, kolo mnie nic nie będzie, będzie jeziorko i las :p [quote name='daga10011']nadrabiam sobie w chwili wolnego czasu-i Leon wyrosl na piekne psisko:loveu: :multi: .Jest przesliczny:loveu: :multi: .I widze,ze robi furrore u kolezanek:lol: witaj, Daga, tyle lat! :lol: [quote name='HankaRupczewska']Madzia, strasznie Leonowi do twarzy z Tobą :p Jąkąś takąś nie wyniszczającą tę pracę posiadasz . I jak na ucharowaną ( lub uharowaną ) kobietę - to wyglądasz niezmiernie atrakcyjnie !!! Haniu, no weź mnie nie zawstydzaj :crazyeye: dzisiaj wyszłam z pracy o 22.00.... :mdleje: [quote name='jo-jo']Co Wy tam robicie :crazyeye: A tak wogóle to Cześć :hand: Witaj Jojku! jak to co: opalam się, a Leon mi przeszkadza :cool1: Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witaj moja najmilejsza :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Vectra']Witaj moja najmilejsza :loveu::loveu::loveu: ojej, jakie cuwone przywitanie :loveu: :loveu: od razu człowiekowi lepiej i świat piękniejszy, gdy przyjaciółka czeka w galerii :loveu: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Vectra napisał(a):Witaj moja najmilejsza :loveu::loveu::loveu: bosze niedobrze mi :mdleje: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Vectra napisał(a):Witaj moja najmilejsza :loveu::loveu::loveu: bosze niedobrze mi :mdleje: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='PIKA']bosze niedobrze mi :mdleje: :evil_lol: aż tak, że musiałaś to podwójnie zaakcentować? :evil_lol: ja umieram, dzis znowu wyszłam o 22 :grab: ale widze koniec mordęgi z zusem :p już blizej niż dalej :p ZUS mnie nienawidzi i jak tam dzownie to mówię tylko "dzien dobry" :p Nie musze się przedstawiać :p Zaproponowałam miłej kutwie , ze przyjade osobiście, ale nie chce nie wiem czemu :hmmmm: Wystarczą jej faxy :grins: Niestety, większą mordęgę ma sprzedający z domem i urzędami. Każda decyzja się uprawomocnia po 14 dni i każdy urząd ma kolejne dni na wystawienie swistka. Jak tak dalej pójdzie to akt notarialny zawrzemy na Boże Narodzenie :angryy: Quote
Recommended Posts