Medorowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Maga100']nie idzie :angryy: Nie mogę powiedzieć, ze mój pies ma refleks i łapie talerz w locie :roll: A Ty dobrze rzucasz:razz: :evil_lol: Bo u Nas, to zależy jak leży:roll: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 i w trochę innej kolorystyce Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='madzia i medor']A Ty dobrze rzucasz:razz: :evil_lol: rzucam rewelacyjnie :diabloti: i jak trafię w paszczę Leona, to znaczy, ze on złapał :roll: i KONIEC :p Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 zabierzcie go :cool1: proszę po dobroci ratunku! hahaahhaha biedna zmolestowana Szpila :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: świetne foty!!!!! :multi: Quote
dbsst Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 czesc Maga ale super foty ja mam TAKIE SAME :evil_lol: :evil_lol: ale widze że się na maxa za swoja najlepsza kolezanka stesknilas bo widze swoje 2 podobizny :evil_lol: :evil_lol: czyli nie tylko psy sa do pstryk pstryk :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:polowanie na wydre Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 hallo :p Wybraliśmy się dzisiaj na motocyklową wycieczkę w moje przyszłe wiejskie okolice :evil_lol: i musze przyznać, że się zachwyciłam :grins: Lasy, łąki, mało ludzi :p I w środku lasu, niedaleko naszego przyszłego miejsca zamieszkania... jeziorko! :p Piasek i czysta woda :crazyeye: I mnóstwo ryb i raptem dwóch wędkarzy. Aparatu nie miałam (na motor wolę nie zabierać :roll: ), w każdym razie Leon będzie miał tam RAJ :multi: A przedtem spacer wariacje na temat dołka: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Maga ale ekstra ze wode macie blisko :multi: u mnie tego własnie brak :placz: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']Maga ale ekstra ze wode macie blisko :multi: u mnie tego własnie brak :placz: o znalazłam zdjecia tego jeziorka w necie :p Quote
Medorowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Czy Ty będziesz mieszkać w raju:cool3: :cool3: :-o Możemy się do Was wprowdzić:razz: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Maga a to jest jeziorko czy jakies starorzecze??? blisko Wisły??? ślicznie bardzo tam :loveu: na pewno przyjadę :lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='madzia i medor']Czy Ty będziesz mieszkać w raju:cool3: :cool3: :-o tak, w RAJU. Tym bardziej, ze muszę przejść drogę przez mękę, aby tam zamieszkać :angryy: a czy mozesz się wprowadzić.... pewnie, ze mozesz! Obok jest działka do sprzedania :diabloti: [quote name='malawaszka']Maga a to jest jeziorko czy jakies starorzecze??? blisko Wisły??? ślicznie bardzo tam :loveu: na pewno przyjadę :lol: nie, nie to jeziorko :p Wisła za daleko. Jeziorko - myślę - stworzone przez człowieka, niemniej śliczne i ta woda krystaliczna :crazyeye: Szkoda, ze wprowadzimy się tam na zimę :shake: I oczywiscie dla ciebie i twoich przybocznych SSmanów pokój się znajdzie :cool3: Wyprowadzę was do lasu i z moją świetną orientacją w terenie na pewno nie zbłądzimy :evil_lol: :evil_lol: (dzisiaj jak jechaliśmy po polnych drogach to oczywiście kazałam TZtowi skręcić w lewo, choć on chciał w prawo, ale się uparłam i zagrzebalismy się motorem w piachu, gdy droga się skonczyła :oops: No, on się nigdy nie nauczy, żeby mnie nie sluchać gdzie jechać :evil_lol: ) no dobra wstawię moze jeszcze coś grzeczny piesek oddaje piłeczkę: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']Jeziorko - myślę - stworzone przez człowieka, niemniej śliczne i ta woda krystaliczna aaaaaa umarłam z zazdrości - może po jakiejś piaskowni bo widzę chyba na fotkach wydmy :razz: takie są najfajniejsze :loveu: :multi: tam będę mieszkać jak przyjade do Ciebie - w namiocie nad jeziorkiem :cool1: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka'] może po jakiejś piaskowni bo widzę chyba na fotkach wydmy :razz: takie są najfajniejsze :loveu: :multi: tam będę mieszkać jak przyjade do Ciebie - w namiocie nad jeziorkiem :cool1: chyba tak, bo szybko robi się głęboko i biały piasek widać :grins: a nie będziesz się bała, tam sama, samiutenka? bo tam żadnych ludzi nie ma, nawet w niedzielę w piekną pogodę :diabloti: tylko dwóch milczących wędkarzy :lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']a nie będziesz się bała, tam sama, samiutenka? bo tam żadnych ludzi nie ma, nawet w niedzielę w piekną pogodę :diabloti: tylko dwóch milczących wędkarzy :lol: będę miała stado SSmanów :diabloti: z wielkim czarnuchem na czele :grins: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']hallo :p Wybraliśmy się dzisiaj na motocyklową wycieczkę w moje przyszłe wiejskie okolice :evil_lol: i musze przyznać, że się zachwyciłam :grins: Lasy, łąki, mało ludzi :p I w środku lasu, niedaleko naszego przyszłego miejsca zamieszkania... jeziorko! :p Piasek i czysta woda :crazyeye: I mnóstwo ryb i raptem dwóch wędkarzy. Aparatu nie miałam (na motor wolę nie zabierać :roll: ), w każdym razie Leon będzie miał tam RAJ :multi: :cool3:o ranyśku ....ale ci zazdraszczam:oops: czy mogę do ciebie przyjechać na wakacje :cool3:zamieszkam na tej wysepce :razz:plizzzzzzzzzzzzzzzzz;) Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']będę miała stado SSmanów :diabloti: z wielkim czarnuchem na czele :grins: to raczej się nie spotkamy :shake: najwyżej pomacham wam z drugiego brzegu :evil_lol: bo mój łagodny labrador nie kocha samców większych od siebie :roll: a zresztą po co mamy się spotykać, przecież ty nie do mnie tam przyjedziesz :cool1: co najwyżej TZ przywiezie ci na motorze jakieś produkty pierwszej potrzeby :evil_lol: I koniec ładnych zdjęć, bo TZ dorwał się so aparatu :cool1: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] czy mogę do ciebie przyjechać na wakacje :cool3:zamieszkam na tej wysepce :razz:plizzzzzzzzzzzzzzzzz;) hahah, TZ też powiedział z przekąsem, że pewnie juz nigdy i nigdzie nie wyjedziemy na wakacje, bo po co :evil_lol: ale fajnie, będę miała dużo gości w wakacje :multi: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Oj Magda ja nie wiem, czy Ty dobrze zrobilaś chwaląc sie publicznie tym jeziorkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']to raczej się nie spotkamy :shake: najwyżej pomacham wam z drugiego brzegu :evil_lol: bo mój łagodny labrador nie kocha samców większych od siebie :roll: to jużzapomniałaś, że już od szczeniaczka będziemy do Was przyjeżdżać żeby się chłopaki lubiły?? :razz: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :multi::multi::multi:hurrrra muszę już sobie zaklepać urlop:p Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='PIKA']Oj Magda ja nie wiem, czy Ty dobrze zrobilaś chwaląc sie publicznie tym jeziorkiem :evil_lol: no właśnie, za póxno to do mnie dotarło :shock: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrrra muszę już sobie zaklepać urlop:p [quote name='malawaszka']to jużzapomniałaś, że już od szczeniaczka będziemy do Was przyjeżdżać żeby się chłopaki lubiły?? :razz: no tak, no tak.... :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']no właśnie, za póxno to do mnie dotarło :shock: no tak, no tak.... :crazyeye: :evil_lol::cool3:Maga ....masz siakieś watpliwosci:razz: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Magda!!! Magdaaa!!! wstawiłam nowe zdjęcia!!!! ZAPRASZAM!!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts