Patka Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 szczęsliwy pies jest :iloveyou: oj Lilith by go wytarmosiła :D Quote
asher Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a): Dostał strzała w fafle Patrzaj a ja nie chcialam tego Madze proponowac bo się balam, że mnie zjecie :lol:Chciałaś strzelić nas, z Magą na czele w fafle? :o Quote
Maga100 Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 PIKA napisał(a):Maga gdzie robilas te pomnikowe zdjęcia? :oops: Pika, to nad kanałkiem, czyli na Kępie Potockiej. Chodzę tam k 13-14,gdy prócz mamuś z wózkami, nie ma nikogo 8) szkoda, że ty akurat wtedy siedzisz w pracy :-? o tak ładnie tam teraz Ale nie powiem, na TZ-ta jej sie zdarzyło ze dwa razy, w momencie, kiedy chcial jej cos zabrac a byla pod stołem, i to nie bylo samo waknięcie :roll:, ale takie zachowanie jakby ostro psa odganiala :lol ale to ja musialam ratowac sytuacje :roll: ale co dziwne, zabierac mu mogę i generalnie wszystko mogę, tylko to warczenie, jak leży :-? nie podoba mi się :-? Ciekawe, czy gdybym go strzeliła w te fafle, to by mnie np. użarł? :o No , ale wykonuje wszystkie komendy, łącznie z leżeć.... Ja mysle, że on sie po prostu młodzieńczo stawia i musze się ostrzej za niego wziąć :evilbat: Ale ja mu zawsze mowię, "Nie traktuj psa jak czlowieka, bo potraktuje Cie jak psa " ja dokładnie to samo mówię TZowi, gdy wymaga dziwnych rzeczy od Leona :lol: Patka napisał(a):szczęsliwy pies jest :iloveyou: oj Lilith by go wytarmosiła :D o z pewnością :lol: obok w klatce mamy zaprzyjaźnioną astkę, która uwielbia tarmosić leona i on uwielbia być przez nią tarmoszony :wink: asher napisał(a):Chciałaś strzelić nas, z Magą na czele w fafle? :o Asher, a długie masz fafle? :lol: bo ja nie bardzo :wink: Quote
asher Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Maga100 napisał(a):Asher, a długie masz fafle? :lol: bo ja nie bardzo :wink:Ja to mam fafle na minusie wręcz :-? Mogłyby byc zdecydowanie większe, łyżka stołowa mi się do gęby nie mieści :roll: Quote
Maga100 Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 asher napisał(a):Ja to mam fafle na minusie wręcz :-? Mogłyby byc zdecydowanie większe, łyżka stołowa mi się do gęby nie mieści :roll: hihihi, to tak jak ja :lol: po zjedzeniu zupy mam zajady :lol: :lol: Pika więc bedzie miała problem :wink: Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Ja to mam fafle na minusie wręcz :-? Mogłyby byc zdecydowanie większe, łyżka stołowa mi się do gęby nie mieści :roll: hihihi, to tak jak ja :lol: po zjedzeniu zupy mam zajady :lol: :lol: Pika więc bedzie miała problem :wink:a od czego sa małe łyżeczki :wink: Quote
Maga100 Posted October 13, 2005 Author Posted October 13, 2005 a sama sobie jedz zupę łyżeczką od herbaty :-? 8) a poniżej leon, który oczywiście nie mógł sie powstrzymać przed wejściem do wody :-? dobrze, że Baypamune działa 8) Quote
Alicja Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Maga ja raczej nie jadam zup 8) :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga ja bywam na Kepie Potockiej, ale raczej w weekendy, ale tej górki" na której siedzi Leon nie kojarze :oops: Ja tam kiedyś z Sabą od siebie z domu na piechotę poszlam :o -asher napisał(a):PIKA napisał(a):asher napisał(a): Dostał strzała w fafle Patrzaj a ja nie chcialam tego Madze proponowac bo się balam, że mnie zjecie :lol:Chciałaś strzelić nas, z Magą na czele w fafle? :o taaaa Ciebie w pierwszej kolejności :roll: On się tu plawi w tym kanałku na Kepie? :o Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Pika, ja w ogóle nie rozumiem twoich zdziwień :o czy my aby mówimy o tym samym miejscu? :hmmmm: Kanałek jest długi, może ty chodzisz do tej części bliżej Podleśnej? PIKA napisał(a):Maga ja bywam na Kepie Potockiej, ale raczej w weekendy, ale tej górki" na której siedzi Leon nie kojarze :oops: to jest ta część za mostem grota. Górka jest na samym środku, dobrze widoczna :o Ja tam kiedyś z Sabą od siebie z domu na piechotę poszlam :o wariatka :o On się tu plawi w tym kanałku na Kepie? :o tak, a co? woda też śmierdząca, ale mniej niż na fortach :-? a w weekendy nie chodzę, bo są wtedy dzikie tłumy i zawsze jest jakaś draka (mamusie kontra pies, pies kontra pies, rowerzysta kontra pies :lol: ) Szraduszko miło, że wpadłaś :D Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a):Chciałaś strzelić nas, z Magą na czele w fafle? :o taaaa Ciebie w pierwszej kolejności :roll:Za coooo??? :puppydog: :sadCyber: Quote
PIKA Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a): Pika, ja w ogóle nie rozumiem twoich zdziwień :o czy my aby mówimy o tym samym miejscu? :hmmmm: Kanałek jest długi, może ty chodzisz do tej części bliżej Podleśnej? No właśnie od Podlesniej łaziłam :lol: co wyjaśnia wiele poniższych zdziwień :lol: Maga100 napisał(a): Ja tam kiedyś z Sabą od siebie z domu na piechotę poszlam :o wariatka :o No co? :lol: spacer miał być :lol: W pierwszej wesji do lasku Bielańskiego od Podlesnej mialyśmy iść, ale tam z psami nie wolno :-? , a z powrotem to doszłyśmy do przystanku „Osiedle Potok” na Grocie i 2 przystaneczki autobusikiem podejchalysmy :lol: Maga100 napisał(a): On się tu plawi w tym kanałku na Kepie? :o tak, a co? woda też śmierdząca, ale mniej niż na fortach :-? nie no dziwię, się, że go w ogóle tam wpuszczasz, a uczulenia nie ma? Maga100 napisał(a): a w weekendy nie chodzę, bo są wtedy dzikie tłumy i zawsze jest jakaś draka (mamusie kontra pies, pies kontra pies, rowerzysta kontra pies :lol: ) A ja bylam w sobotę, i to bardzo ładną i specjalnie żadnych ludzi nie było :niewiem: A na pewno nikt się nie czepial :lol: A ja we wtorek w domu jestem 8) asher napisał(a):PIKA napisał(a):asher napisał(a):Chciałaś strzelić nas, z Magą na czele w fafle? :o taaaa Ciebie w pierwszej kolejności :roll:Za coooo??? :puppydog: :sadCyber: A tak sobie ..... profilaktycznie :calus: :lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 PIKA napisał(a):No właśnie od Podlesniej łaziłam :lol: co wyjaśnia wiele poniższych zdziwień :lol: to teraz jasne :D a ta druga część jest dużo fajniejsza 8) nie no dziwię, się, że go w ogóle tam wpuszczasz, a uczulenia nie ma? on sie mnie wcale nie pytał o pozwolenie :-? ale rzeczywiście, po tej wodzie nie ma uczulenia. Smierdzi tylko przez cały dzień :lol: ale mniej niż po fortach i da się wytrzymać :wink: A ja we wtorek w domu jestem 8) to idziemy na spacer!!!!!!!!! :angel: Quote
PIKA Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a): A ja we wtorek w domu jestem 8) to idziemy na spacer!!!!!!!!! :angel: To idziemy, :D jak mnie nie skręci :-? Bylebym najpóźniej o 16,30 w domu była :roll: bo na 17,30 idę do lekarza z tym moim bdziuchem :-? Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 PIKA napisał(a):To idziemy, :D jak mnie nie skręci :-? jak dla mnie to możesz iść skręcona :wink: Bylebym najpóźniej o 16,30 w domu była :roll: bo na 17,30 idę do lekarza z tym moim bdziuchem :-? ja mysle, że spacer k 12-13, zdzwonimy się jak się obudzę :lol: a czy w koncu wiadomo co ci, czy to dopiero pierwsza wizyta :-? Quote
PIKA Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a): a czy w koncu wiadomo co ci, czy to dopiero pierwsza wizyta :-? Pierwsza :roll: Ide wyciagnąc skierowanie, bo nie za bardzo usmiecha mi się płacić za USG, na które jestem zapisana na środe, Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Pika, pomyśl, ile co miesiąc na Zus oddajesz z własnej pensji :evilbat: a pracodawca drugie tyle :evil: a oto dzisiejsze szaleństwa z Guciem 8) (Piko, w tej fajniejszej części nad kanałkiem zjem cię, zjem cię , jak tylko cię złapię o nie, tak daleko to ja na pewno nie będę biegł :-? no i mam cię! :evilbat: Quote
Patka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 imprezka na całego :D ładną mamy jesień - psy szczęsliwe :D Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Patka napisał(a): psy szczęsliwe :D i przecież tylko o to chodzi :wink: Z innego powodu na pewno codziennie nie szwendałabym się po dworzu 8) nie mam już sił za tobą latać, zwolnij, plisss dobra, to usiądę to teraz cię napadnę :evilbat: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 oj cósik Leon kondycyjnie wysiada :roll: albo to podpucha żeby capnąć Gucia 8) :lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 bo on po 10 min biegania już by się najchetniej położył :-? na pewno nie jest psem, którego trudno wybiegać, zawsze tak było 8) On sie ewidentnie nie lubi męczyć 8) Dłuższy spacer wygląda w ten sposób, że po 40min pies idzie za mną noga w nogę :lol: ostatnie chwile... i dwa zziajane wracają do domku 8) Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 8) jaką fajną plamkę ma Leon na jęzorku :wink: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):8) jaką fajną plamkę ma Leon na jęzorku :wink: rosła razem z nim :lol: ostatnio jakiś "znawca" na spacerze objaśnił mi, że to oznaka choroby :evil: Quote
Recommended Posts