PIKA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Magda chcesz nas zabic wzrokem? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol: a ja dzis udowadniałam ZUSowi, ze nie jestem wielbłądem....:roll: JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Maga100']witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol: a ja dzis udowadniałam ZUSowi, ze nie jestem wielbłądem....:roll: JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy: :shake:o niewdzięczna nie koffa ZUSu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Maga100']witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol: a ja dzis udowadniałam ZUSowi, ze nie jestem wielbłądem....:roll: JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy: ooootam to dopiero burdel mają :mad::mad::mad: uwielbiam ZUS :angryy::angryy: mi dali zaświadczenie że nie zalegam ,a za dwa dni dostała grożby że im zalegam :evil_lol::evil_lol: jak tam wpadłam to wióry leciały :mad::mad: Quote
Maga100 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Vectra']ooootam to dopiero burdel mają :mad::mad::mad: uwielbiam ZUS :angryy::angryy: mi dali zaświadczenie że nie zalegam ,a za dwa dni dostała grożby że im zalegam :evil_lol::evil_lol: jak tam wpadłam to wióry leciały :mad::mad: ja już nawet nie mam siły się wykłócać. dzisiaj złożyłam w US korektę tego, że nie miałam dochodu z działalności w 2005 oświadczając, ze nie miałam dochodu w 2005 roku :roll: teraz będę udowadniać ZUSowi, że wypłacał mi świadczenia w 1999 roku :roll: Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 łorany Maga ale Ci jazdy robią :angryy: Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 malawaszka napisał(a):łorany Maga ale Ci jazdy robią :angryy: Nie wiecie dlaczego nie jestem zdziwiona? :roll: Quote
Vectra Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 PIKA napisał(a):Nie wiecie dlaczego nie jestem zdziwiona? :roll: bardziej bym się zdziwiła gdyby było bez problemów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Magda, a Ty nas zaszczycisz swoja obecnoscia w sobote? :cool3: Obiecuje, ze slowem nie wspomne o US i Zus :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :shake:Maga masz jeszcze cierpliwosć do urzędasów czy już polegli ;) Witam .....a kiedy w nowym domku:razz: Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='paula_z']Magda, a Ty nas zaszczycisz swoja obecnoscia w sobote? :cool3: Obiecuje, ze slowem nie wspomne o US i Zus :evil_lol: wątpię, bo jestem bardzo chora :shake: teraz leżę w łóżku, ale o 16.00 muszę pojechać do pracy :placz: I raczej nie wierzę w cudowne ozdrowienie do soboty :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Maga masz jeszcze cierpliwosć do urzędasów czy już polegli ;) Witam .....a kiedy w nowym domku:razz: już mam dosć :grab: na razie nic z urzędami, bo mój księgowy miał 20ty (czyli rozliczenie wszystkich klientów), więc nie miał czasu zająć się korektami deklaracji zusowskich za 1999 rok :roll: :roll: A dom czeka na oddanie do użytkowania (kolejne urzędy :roll: ), tylko na szczęście tym zajmuje się sprzedający, a nie ja UFFF. Tak ze czekamy Quote
PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Magda pogoń to chorobsko :mad: :shake: Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='PIKA']Magda pogoń to chorobsko :mad: :shake: jak mam gonić skoro od 16.00 byłam w pracy :angryy: jutro nie idę, więc moze do poniedziałku ozdrowieję :shake: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Maga100']jak mam gonić skoro od 16.00 byłam w pracy :angryy: jutro nie idę, więc moze do poniedziałku ozdrowieję :shake: ;)to będzie cudowne ozdrowienie ;) Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Maga fajowsko że to sprzedający sięzajmuje tymi bzdetami papierkowymi z oddawaniem do uzytkoiwania :multi: a Ty zdrowiej :razz: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Witaj zasmarkana Madziu :multi::multi: zdrowiej nam :diabloti: coś Ty taka się ostatnio marudna zrobiła :razz::razz: Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='malawaszka']Maga fajowsko że to sprzedający sięzajmuje tymi bzdetami papierkowymi z oddawaniem do uzytkoiwania :multi: tak sobie ja zażyczywszy w umowie przedwstępnej :p nie będzie oddania, nie będzie kasy :diabloti: [quote name='Vectra'] coś Ty taka się ostatnio marudna zrobiła :razz::razz: bo tak :obrazic: bo jestem notorycznie zmęczona notorycznie niewyspana notorycznie wkurzona gdy dzwonie do ZUSu to już nawet nie muszę się przedstawiać i wcale nie jestem z tego dumna bo ŹLE SIĘ CZUJĘ :placz: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Maga100']tak sobie ja zażyczywszy w umowie przedwstępnej :p nie będzie oddania, nie będzie kasy :diabloti: [/quote] nooo :klacz: spryciula :razz: Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='malawaszka'] nooo :klacz: spryciula :razz: a bo ja trochę siedzę w temacie i wiedziałam co się z tym wiąże :diabloti: sprzedający jest umęczony, bo od 2 tygodni błaga gazownie, co by zechciała przyjść odebrać gaz :evil_lol: ale rozłożyło się po równo: on ma urzędy i ja mam urzędy :roll: chyba się ucałujemy ze szczęscia przy akcie notarialnym :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Maga widzę że poznałaś co to smak kupowania.....Nawet nie wiesz jak się cieszę że mam to za sobą :cool1: Cierpliwości kobieto ;) Bo potrzebujesz jeszcze sił na przeprowadzke ;) Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Pysia'];) Bo potrzebujesz jeszcze sił na przeprowadzke ;) e, akurat przeprowadzki to ja lubię i mam wprawę :p w swoim dorosłym zyciu przeprowadzałam sie 6 razy, a w dzieciństwie z rodzicami jakieś 5-6 razy. jak za długo mieszkam w jednym miejscu, to mi czegoś brakuje :evil_lol: Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Maga100']chyba się ucałujemy ze szczęscia przy akcie notarialnym :evil_lol: Hahaha :D :D :D [quote name='Maga100']e, akurat przeprowadzki to ja lubię i mam wprawę :p w swoim dorosłym zyciu przeprowadzałam sie 6 razy, a w dzieciństwie z rodzicami jakieś 5-6 razy. jak za długo mieszkam w jednym miejscu, to mi czegoś brakuje :evil_lol: Ja tez tak mam :oops: W ciagu ostatnich 4 lat przeprowadzalam sie 11 razy i niedlugo chyba znowu, bo za dlugo juz tu siedze :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ja nie cierpie się przeprowadzać :angryy::angryy: i mam nadzieje że już nigdy nie będe musiała :shake: Quote
Maga100 Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 a ja lubię się przeprowadzać :p w każdym razie mogę wam zdradzić, ze mam przyznany kredyt, muszę jeszcze tylko donieść te cholerne zaświadczenia z urzędów :angryy: a sprzedający oddać dom do użytkowania :roll: kiedy koniec? :placz: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Maga100']a ja lubię się przeprowadzać :p w każdym razie mogę wam zdradzić, ze mam przyznany kredyt, muszę jeszcze tylko donieść te cholerne zaświadczenia z urzędów :angryy: a sprzedający oddać dom do użytkowania :roll: kiedy koniec? :placz: :multi::multi::multi::multi::multi: Magda teraz to z górki ;) Quote
Recommended Posts