Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol:

a ja dzis udowadniałam ZUSowi, ze nie jestem wielbłądem....:roll:
JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol:

JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy: :shake:o niewdzięczna nie koffa ZUSu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']witajcie moje drogie, obiecuję, ze na następna kawę nie bede prostowała włosów, wiec ujrzycie mnie au naturel :evil_lol: :evil_lol:

JA musiałam udowadniać, ze w 1999 r byłam na zwolnieniu lekarskim i dlatego nie płaciłam składek ZUS.... bo ZUS wypłacał mi zasiłek chorobowy....:roll: Noemalnie MAM DOŚĆ :angryy: :angryy: :angryy:

ooootam to dopiero burdel mają :mad::mad::mad:
uwielbiam ZUS :angryy::angryy:
mi dali zaświadczenie że nie zalegam ,a za dwa dni dostała grożby że im zalegam :evil_lol::evil_lol: jak tam wpadłam to wióry leciały :mad::mad:

Posted

[quote name='Vectra']ooootam to dopiero burdel mają :mad::mad::mad:
uwielbiam ZUS :angryy::angryy:
mi dali zaświadczenie że nie zalegam ,a za dwa dni dostała grożby że im zalegam :evil_lol::evil_lol: jak tam wpadłam to wióry leciały :mad::mad:

ja już nawet nie mam siły się wykłócać.
dzisiaj złożyłam w US korektę tego, że nie miałam dochodu z działalności w 2005 oświadczając, ze nie miałam dochodu w 2005 roku :roll:
teraz będę udowadniać ZUSowi, że wypłacał mi świadczenia w 1999 roku :roll:

Posted

[quote name='paula_z']Magda, a Ty nas zaszczycisz swoja obecnoscia w sobote? :cool3: Obiecuje, ze slowem nie wspomne o US i Zus :evil_lol:

wątpię, bo jestem bardzo chora :shake: teraz leżę w łóżku, ale o 16.00 muszę pojechać do pracy :placz: I raczej nie wierzę w cudowne ozdrowienie do soboty :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Maga masz jeszcze cierpliwosć do urzędasów czy już polegli ;)
Witam .....a kiedy w nowym domku:razz:

już mam dosć :grab:
na razie nic z urzędami, bo mój księgowy miał 20ty (czyli rozliczenie wszystkich klientów), więc nie miał czasu zająć się korektami deklaracji zusowskich za 1999 rok :roll: :roll:

A dom czeka na oddanie do użytkowania (kolejne urzędy :roll: ), tylko na szczęście tym zajmuje się sprzedający, a nie ja UFFF. Tak ze czekamy

Posted

[quote name='PIKA']Magda pogoń to chorobsko :mad: :shake:

jak mam gonić skoro od 16.00 byłam w pracy :angryy:
jutro nie idę, więc moze do poniedziałku ozdrowieję :shake:

Posted

[quote name='Maga100']jak mam gonić skoro od 16.00 byłam w pracy :angryy:
jutro nie idę, więc moze do poniedziałku ozdrowieję :shake: ;)to będzie cudowne ozdrowienie ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Maga fajowsko że to sprzedający sięzajmuje tymi bzdetami papierkowymi z oddawaniem do uzytkoiwania :multi:

tak sobie ja zażyczywszy w umowie przedwstępnej :p nie będzie oddania, nie będzie kasy :diabloti:

[quote name='Vectra'] coś Ty taka się ostatnio marudna zrobiła :razz::razz:

bo tak :obrazic:
bo jestem notorycznie zmęczona
notorycznie niewyspana
notorycznie wkurzona
gdy dzwonie do ZUSu to już nawet nie muszę się przedstawiać i wcale nie jestem z tego dumna
bo ŹLE SIĘ CZUJĘ :placz:

Posted

[quote name='malawaszka'] nooo :klacz: spryciula :razz:

a bo ja trochę siedzę w temacie i wiedziałam co się z tym wiąże :diabloti:
sprzedający jest umęczony, bo od 2 tygodni błaga gazownie, co by zechciała przyjść odebrać gaz :evil_lol:
ale rozłożyło się po równo: on ma urzędy i ja mam urzędy :roll:
chyba się ucałujemy ze szczęscia przy akcie notarialnym :evil_lol:

Posted

Maga widzę że poznałaś co to smak kupowania.....Nawet nie wiesz jak się cieszę że mam to za sobą :cool1: Cierpliwości kobieto ;) Bo potrzebujesz jeszcze sił na przeprowadzke ;)

Posted

[quote name='Pysia'];) Bo potrzebujesz jeszcze sił na przeprowadzke ;)

e, akurat przeprowadzki to ja lubię i mam wprawę :p
w swoim dorosłym zyciu przeprowadzałam sie 6 razy, a w dzieciństwie z rodzicami jakieś 5-6 razy.
jak za długo mieszkam w jednym miejscu, to mi czegoś brakuje :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']chyba się ucałujemy ze szczęscia przy akcie notarialnym :evil_lol:
Hahaha :D :D :D
[quote name='Maga100']e, akurat przeprowadzki to ja lubię i mam wprawę :p
w swoim dorosłym zyciu przeprowadzałam sie 6 razy, a w dzieciństwie z rodzicami jakieś 5-6 razy.
jak za długo mieszkam w jednym miejscu, to mi czegoś brakuje :evil_lol:
Ja tez tak mam :oops: W ciagu ostatnich 4 lat przeprowadzalam sie 11 razy i niedlugo chyba znowu, bo za dlugo juz tu siedze :evil_lol:

Posted

a ja lubię się przeprowadzać :p
w każdym razie mogę wam zdradzić, ze mam przyznany kredyt, muszę jeszcze tylko donieść te cholerne zaświadczenia z urzędów :angryy:
a sprzedający oddać dom do użytkowania :roll:
kiedy koniec? :placz:

Posted

[quote name='Maga100']a ja lubię się przeprowadzać :p
w każdym razie mogę wam zdradzić, ze mam przyznany kredyt, muszę jeszcze tylko donieść te cholerne zaświadczenia z urzędów :angryy:
a sprzedający oddać dom do użytkowania :roll:
kiedy koniec? :placz:

:multi::multi::multi::multi::multi:
Magda teraz to z górki ;)