Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Malgosiu, wszystko na kredyt, będę spłacać do końca moich dni :lol: :lol: :shock: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka']to będę CZĘSTO do Ciebie przyjeżdżać, żeby się chłopaki polubiły od małego żebym mogła potem czsto u Ciebie też bywać :multi: oczywiście, żeby byla szansa, musisz bywac ze szczeniakiem przynajmniej raz w tygodniu, inaczej Leon go zje :diabloti: :lol: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']Malgosiu, wszystko na kredyt, będę spłacać do końca moich dni :lol: :lol: :shock: Magda, przecież sprzedacie mieszkanie? A reszta, nie tak źle ;) A w porównaniu z innymi, kupujecie w dobrej cenie! :multi: Ja już wszystko wiem ;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']oczywiście, żeby byla szansa, musisz bywac ze szczeniakiem przynajmniej raz w tygodniu, inaczej Leon go zje :diabloti: :lol: a więc rezerwuj niedzielę dla nas :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']oczywiście, żeby byla szansa, musisz bywac ze szczeniakiem przynajmniej raz w tygodniu, inaczej Leon go zje :diabloti: :lol: Eeeeee, nie :shake: , szczeniaka nie zje, zostawi go sobie na potem, jak będzie już duży :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Magda schody są fenomenalne :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to bardzo mi się podobywuje Twój domek :lol: Quote
Paula Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Czesc Magda :lol: Super chawirka :multi: i ogrodek i poddasze tez :lol: A kiedy ta parapetowa...yyy...znaczy sie kiedy sie wprowadzacie? ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda, przecież sprzedacie mieszkanie? A reszta, nie tak źle ;) A w porównaniu z innymi, kupujecie w dobrej cenie! :multi: Ja już wszystko wiem ;) ad. 1 dupa - mieszkanie, w którym mieszkamy należy do mojej mamy i ona będzie je wynajmować lub sprzeda ad. 2 i dlatego decyzję podjęliśmy blyskawicznie, bo dom nam się spodobał od razu, a że cena atrakcyjna był już tłum chetnych. Tyle że ci inni chetni nie byli zdolni do zdobycia zadatku w niedzielę, a my tak :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Eeeeee, nie :shake: , szczeniaka nie zje, zostawi go sobie na potem, jak będzie już duży :evil_lol: jak już będzie duży to raczej nie Leon zje jego :p Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100'] ad. 1 dupa - mieszkanie, w którym mieszkamy należy do mojej mamy i ona będzie je wynajmować lub sprzeda Uuuuu:siara: No to już "nieco" gorzej :evil_lol: [quote name='Maga100']ad. 2 i dlatego decyzję podjęliśmy blyskawicznie, bo dom nam się spodobał od razu, a że cena atrakcyjna był już tłum chetnych. Tyle że ci inni chetni nie byli zdolni do zdobycia zadatku w niedzielę, a my tak :evil_lol: :evil_lol: Nie dziwię się, że było tylu chętnych :lol: Podoba nam się (mnie i Markowi) i dom i taka wielka działka! Zwykle działki są mniejsze :cool3: Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol: hahahaha cóż za wiara we własne umiejętności :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 No chawirka niczego sobie :razz: Tylko dlaczego Leon tam nasikal i to po suczkowemu ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :razz:już poumawiane , pomeblowane ....dla psów nie gotuję :mad:albo gotuję tylko dla psów :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj'] Nie dziwię się, że było tylu chętnych :lol: Podoba nam się (mnie i Markowi) i dom i taka wielka działka! Zwykle działki są mniejsze :cool3: Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol: hahaha, Mmbbaju, no co ty, powieszę go w garażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: parapetówka będzie jak tylko się wprowadzimy i zaproszę wszystkich :p Koniecznie muszę obfocić jak wchodzicie na poddasze po drinkach :evil_lol: a wielkość działki byla jednym z głownych powodów ZA. I dziękuję wszystkim za słodkości :loveu: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka']jak już będzie duży to raczej nie Leon zje jego :p tak czy siak będzie sie działo :evil_lol: ale jest szansa, bo Leon ma słabość do brodaczy i je uwielbia :p Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha cóż za wiara we własne umiejętności :evil_lol: A co, myślisz, że debe nie będzie przeszkadzał?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']A co, myślisz, że debe nie będzie przeszkadzał?:evil_lol: już Maga napisała, że w garażu nie :evil_lol: ahhh to bosko, że macie słabość do brodaczy :loveu: ja też ahhh ja też :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100'] hahaha, Mmbbaju, no co ty, powieszę go w garażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i widzisz Waszko? :placz: [quote name='Maga100']parapetówka będzie jak tylko się wprowadzimy i zaproszę wszystkich :p Koniecznie muszę obfocić jak wchodzicie na poddasze po drinkach :evil_lol: :sweetCyb: [quote name='Maga100']I dziękuję wszystkim za słodkości :loveu: jakie słodkości? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='mmbbaj']No i widzisz Waszko? :placz: :sweetCyb: jakie słodkości? :cool3: :cool3: :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja jeszcze nic nie piekłam Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100'] Biedny Leonek - po czym on taki umęczony?:loveu: chałupka prima sort:multi: :multi: :multi: i to klepisko porośnięte dziewanną....... ;) :lol: Quote
Vectra Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Madziu ,a ty gdzi się podziewasz ?????? Quote
malawaszka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Madga dopiero wróciła z pracy - tak się dla mnie zaharowywuje :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :grab: :grab: :grab: skompletowałam wszystkie dokumenty, rzeczoznawca ponaglany przeze mnie przywiózł wycenę o 20.00, wszystko podpisywać, spisywać i kopiować skończyliśmy 0 23.00 :mdleje: a Leon w tym czasie biegał sobie po banku :lol: Quote
agabass Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no to tylko pogratulować domku super sprawa miłego urządzania mieszania składania i projektowania dużo pracy przed wami ale jak przyjemnej bo własnej domkowej super gratuluję:multi: Quote
Recommended Posts