Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']to będę CZĘSTO do Ciebie przyjeżdżać, żeby się chłopaki polubiły od małego żebym mogła potem czsto u Ciebie też bywać :multi:

oczywiście, żeby byla szansa, musisz bywac ze szczeniakiem przynajmniej raz w tygodniu, inaczej Leon go zje :diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Malgosiu, wszystko na kredyt, będę spłacać do końca moich dni :lol: :lol: :shock:

Magda, przecież sprzedacie mieszkanie? A reszta, nie tak źle ;) A w porównaniu z innymi, kupujecie w dobrej cenie! :multi: Ja już wszystko wiem ;)

Posted

[quote name='Maga100']oczywiście, żeby byla szansa, musisz bywac ze szczeniakiem przynajmniej raz w tygodniu, inaczej Leon go zje :diabloti: :lol:

Eeeeee, nie :shake: , szczeniaka nie zje, zostawi go sobie na potem, jak będzie już duży :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda, przecież sprzedacie mieszkanie? A reszta, nie tak źle ;) A w porównaniu z innymi, kupujecie w dobrej cenie! :multi: Ja już wszystko wiem ;)

ad. 1 dupa - mieszkanie, w którym mieszkamy należy do mojej mamy i ona będzie je wynajmować lub sprzeda

ad. 2 i dlatego decyzję podjęliśmy blyskawicznie, bo dom nam się spodobał od razu, a że cena atrakcyjna był już tłum chetnych. Tyle że ci inni chetni nie byli zdolni do zdobycia zadatku w niedzielę, a my tak :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'] ad. 1 dupa - mieszkanie, w którym mieszkamy należy do mojej mamy i ona będzie je wynajmować lub sprzeda

Uuuuu:siara: No to już "nieco" gorzej :evil_lol:

[quote name='Maga100']ad. 2 i dlatego decyzję podjęliśmy blyskawicznie, bo dom nam się spodobał od razu, a że cena atrakcyjna był już tłum chetnych. Tyle że ci inni chetni nie byli zdolni do zdobycia zadatku w niedzielę, a my tak :evil_lol: :evil_lol:

Nie dziwię się, że było tylu chętnych :lol: Podoba nam się (mnie i Markowi) i dom i taka wielka działka! Zwykle działki są mniejsze :cool3: Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol:

hahahaha cóż za wiara we własne umiejętności :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Nie dziwię się, że było tylu chętnych :lol: Podoba nam się (mnie i Markowi) i dom i taka wielka działka! Zwykle działki są mniejsze :cool3: Dostaniesz ode mnie obraz w prezencie na "nowe mieszkanie", możesz go powiesić w pomieszczeniu gospodarczym, jeśli nie będzie Debe przeszkadzał :roll: ...:evil_lol:

hahaha, Mmbbaju, no co ty, powieszę go w garażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

parapetówka będzie jak tylko się wprowadzimy i zaproszę wszystkich :p Koniecznie muszę obfocić jak wchodzicie na poddasze po drinkach :evil_lol:

a wielkość działki byla jednym z głownych powodów ZA.

I dziękuję wszystkim za słodkości :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']jak już będzie duży to raczej nie Leon zje jego :p

tak czy siak będzie sie działo :evil_lol:
ale jest szansa, bo Leon ma słabość do brodaczy i je uwielbia :p

Posted

[quote name='mmbbaj']A co, myślisz, że debe nie będzie przeszkadzał?:evil_lol:

już Maga napisała, że w garażu nie :evil_lol:

ahhh to bosko, że macie słabość do brodaczy :loveu: ja też ahhh ja też :loveu:

Posted

[quote name='Maga100'] hahaha, Mmbbaju, no co ty, powieszę go w garażu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No i widzisz Waszko? :placz:

[quote name='Maga100']parapetówka będzie jak tylko się wprowadzimy i zaproszę wszystkich :p Koniecznie muszę obfocić jak wchodzicie na poddasze po drinkach :evil_lol:

:sweetCyb:
[quote name='Maga100']I dziękuję wszystkim za słodkości :loveu:

jakie słodkości? :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

:grab: :grab: :grab:
skompletowałam wszystkie dokumenty, rzeczoznawca ponaglany przeze mnie przywiózł wycenę o 20.00, wszystko podpisywać, spisywać i kopiować skończyliśmy 0 23.00 :mdleje:
a Leon w tym czasie biegał sobie po banku :lol:

Posted

no to tylko pogratulować domku super sprawa miłego urządzania mieszania składania i projektowania dużo pracy przed wami ale jak przyjemnej bo własnej domkowej super gratuluję:multi: