Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

mnie sie poddasze podobuje :cool1:

juz się tam widze ja Waszka i Szpilka oł je a ty nam drinki bedziesz podsyłac

oł jeeeee juz to widze juz widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']mnie sie poddasze podobuje :cool1:

juz się tam widze ja Waszka i Szpilka oł je a ty nam drinki bedziesz podsyłac

oł jeeeee juz to widze juz widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:sisters a ja

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:sisters a ja
a Ty kuchnie zarezerwowałaś sobie ale jak juz Ci się znudzi siedzenie tam to jest to logiczne ze siedzisz na gorze a Maga podaje nam ciagle drinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:multi: jaki piękny ten nasz domek :laola: MADGA on jest totalnie w MOIM guście :loveu: jesteś KOCHANA, że NAM go kupiłaś :multi: :multi: :multi: :loveu:

i podłogi już są, i kuchnia i łazienka ahhhhhh :loveu: saloon piękny - ile ma metrów?? :razz:

tylko trzeba będzie jakąś małą windę na drinki zainstalować coby po tych schodach nie latać :p i jakieś 4 okna na poddaszu wybić :p ale to zdążysz zanim przyjadę - nie martw się KOCHANA :loveu:

Posted

Boszszsz Maga :p Musiałam wrócić do 676 stronki żeby się dowiedzieć o co chodzi :cool3: no i........:crazyeye: Śliczny domek :loveu: Już ci zazdroszczę :diabloti: Wszyscy kupują domki :placz: Jaka wielka działka! Chyba majątek kosztuje , nie będziesz miała czasu na siedzenie w ogródku :evil_lol: Ech, szkoda, że Bajan z Leonem nie bardzo się polubili, Pika ma lepiej :evil_lol:
Magda, ja ci naprawdę bardzo szczerze gratuluję i cieszę się, że będziesz miała swój wymarzony domek :buzi: Alllle mnie zaskoczyłaś :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:multi: jaki piękny ten nasz domek :laola: MADGA on jest totalnie w MOIM guście :loveu: jesteś KOCHANA, że NAM go kupiłaś :multi: :multi: :multi: :loveu:

i podłogi już są, i kuchnia i łazienka ahhhhhh :loveu: saloon piękny - ile ma metrów?? :razz:

tylko trzeba będzie jakąś małą windę na drinki zainstalować coby po tych schodach nie latać :p i jakieś 4 okna na poddaszu wybić :p ale to zdążysz zanim przyjadę - nie martw się KOCHANA :loveu:

buhahahah, Waszko :loveu: :loveu: :loveu:
Jeszcze go nie kupiłam tak gwoli, ale juz prawie tak :p
wszystko zdążę, wszystko zrobię, potrzebuję jeszcze drugie tyle, co zamierzam wydać, wiec za jakieś 120 lat, ale zdążę, kochana, zdążę, zanim zejdziesz :evil_lol:

Posted

Mada a wogóle to muszę Ci jeszcze powiedzieć, że jak już będę miała małego ruska to będę CZĘSTO do Ciebie przyjeżdżać, żeby się chłopaki polubiły od małego żebym mogła potem czsto u Ciebie też bywać :multi: