dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :loveu: juz sie nie moge doczekac mojego pokoju na poddaszu :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :pna tarasie można rozłożyć latem na noc łóżka polowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale chatka supcio Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 oto widok na sąsiadów oto mój ogródek :evil_lol: :evil_lol: i Leon obgryzający cenne rośliny :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bowsko Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Maga szybciej szybciej szybciej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 wchodzimy do środka na drugim planie widać stylowe schody prowadzące na poddasze pierwszy pokój drugi pokój i trzeci Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 pomieszcze gospodarcze, w którym będzie mieszkać upierdliwa Debe jeden kibel i drugi kibel Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :multi:saloon mnie się bardzo podobuje / Leonowi chyba tysz ;)/ Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 oł je wszystkie kibelki będe okupować w to możesz mi uwierzyć no i ten mój pokój na poddaszu :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Maga moge ci przyjechać pogotować , kuchnia mnie sie podobuje:p Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Alicjo, przyjeżdżaj na kucharkę :modla: wygospodaruję ci pokoik jeden :lol: I poddasze dla Debe na weekendy i Waszki, gdy przyjedzie :evil_lol: the end Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 mnie sie poddasze podobuje :cool1: juz się tam widze ja Waszka i Szpilka oł je a ty nam drinki bedziesz podsyłac oł jeeeee juz to widze juz widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='dbsst']mnie sie poddasze podobuje :cool1: juz się tam widze ja Waszka i Szpilka oł je a ty nam drinki bedziesz podsyłac oł jeeeee juz to widze juz widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:sisters a ja Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:sisters a ja a Ty kuchnie zarezerwowałaś sobie ale jak juz Ci się znudzi siedzenie tam to jest to logiczne ze siedzisz na gorze a Maga podaje nam ciagle drinki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='dbsst']a ty nam drinki bedziesz podsyłac tak, po tej drabinie, sama po drinkach :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']tak, po tej drabinie, sama po drinkach :evil_lol: na dole położy sie materacyk :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :multi: jaki piękny ten nasz domek :laola: MADGA on jest totalnie w MOIM guście :loveu: jesteś KOCHANA, że NAM go kupiłaś :multi: :multi: :multi: :loveu: i podłogi już są, i kuchnia i łazienka ahhhhhh :loveu: saloon piękny - ile ma metrów?? :razz: tylko trzeba będzie jakąś małą windę na drinki zainstalować coby po tych schodach nie latać :p i jakieś 4 okna na poddaszu wybić :p ale to zdążysz zanim przyjadę - nie martw się KOCHANA :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Boszszsz Maga :p Musiałam wrócić do 676 stronki żeby się dowiedzieć o co chodzi :cool3: no i........:crazyeye: Śliczny domek :loveu: Już ci zazdroszczę :diabloti: Wszyscy kupują domki :placz: Jaka wielka działka! Chyba majątek kosztuje , nie będziesz miała czasu na siedzenie w ogródku :evil_lol: Ech, szkoda, że Bajan z Leonem nie bardzo się polubili, Pika ma lepiej :evil_lol: Magda, ja ci naprawdę bardzo szczerze gratuluję i cieszę się, że będziesz miała swój wymarzony domek :buzi: Alllle mnie zaskoczyłaś :lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='malawaszka']:multi: jaki piękny ten nasz domek :laola: MADGA on jest totalnie w MOIM guście :loveu: jesteś KOCHANA, że NAM go kupiłaś :multi: :multi: :multi: :loveu: i podłogi już są, i kuchnia i łazienka ahhhhhh :loveu: saloon piękny - ile ma metrów?? :razz: tylko trzeba będzie jakąś małą windę na drinki zainstalować coby po tych schodach nie latać :p i jakieś 4 okna na poddaszu wybić :p ale to zdążysz zanim przyjadę - nie martw się KOCHANA :loveu: buhahahah, Waszko :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze go nie kupiłam tak gwoli, ale juz prawie tak :p wszystko zdążę, wszystko zrobię, potrzebuję jeszcze drugie tyle, co zamierzam wydać, wiec za jakieś 120 lat, ale zdążę, kochana, zdążę, zanim zejdziesz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Mada a wogóle to muszę Ci jeszcze powiedzieć, że jak już będę miała małego ruska to będę CZĘSTO do Ciebie przyjeżdżać, żeby się chłopaki polubiły od małego żebym mogła potem czsto u Ciebie też bywać :multi: Quote
Recommended Posts