Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Głupia Waszka :eviltong: przyjedziesz jak tylko się wprowadzę :p umieszczę cię na tym nieogrzewanym i nieocieplnym poddaszu, co ty na to? tak gdzieś w styczniu, co? :cool3: ostatnie wygibasy przed Sabą i dobranoc. Od jutra haruję jeszcze więcej :shake: Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Maga100']Głupia Waszka :eviltong: przyjedziesz jak tylko się wprowadzę :p umieszczę cię na tym nieogrzewanym i nieocieplnym poddaszu, co ty na to? tak gdzieś w styczniu, co? :cool3: sama jesteś głupia :eviltong: dobra - może być na poddaszu jak mnie będą ogrzewać Twoje dwa psy :loveu: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Maga100'] Od jutra haruję jeszcze więcej :shake: no musisz :shake: Trzeba gdzieś Waszke przenocowac :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='PIKA']no musisz :shake: Trzeba gdzieś Waszke przenocowac :evil_lol: głupią Waszkę :eviltong: ale zaharuję się na śmierc dla tej głupiej Waszki :p Quote
Alicja Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę jaka miła atmosfera ...jak w rodzinie;) Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no proszę jaka miła atmosfera ...jak w rodzinie;) Maga najsypatyczniejsza userka w najmilejszej galerii :loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 O rany, Magda, super!!! :BIG: A działka jaka? Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 asher napisał(a):A działka jaka? oo właśnie właśnie - pomieścimy się tam wszyscy??? z psami???? :errrr: :errrr: :errrr: :sweetCyb: Quote
PIKA Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 malawaszka napisał(a):oo właśnie właśnie - pomieścimy się tam wszyscy??? z psami???? :errrr: :errrr: :errrr: :sweetCyb: rozumiem, ze Ty myslisz o sobie i trzech psach :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 PIKA napisał(a):rozumiem, ze Ty myslisz o sobie i trzech psach :evil_lol: oczywiście :evil_lol: ale też o Was i Waszych psach - będziemy jedną wielką, kochającą się rodziną ze stadem psów :painting: :knuje: Quote
Maga100 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 :eviltong: działka fajna, 1463m2. Ale jak już wspomniałam wyzej - klepisko z chwatsami :shake: Jutro rano jadę tam z rzeczoznawcą :multi: w czwartek składamy wnioski do banków i czekamy :p A ja idę spać, bo padam :grab: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dobranoc Madziu Która Się Dla Mnie Zaharowywujesz :loveu: Quote
aga1215 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Maga100']:eviltong: działka fajna, 1463m2. Ale jak już wspomniałam wyzej - klepisko z chwatsami :shake: Jutro rano jadę tam z rzeczoznawcą :multi: w czwartek składamy wnioski do banków i czekamy :p A ja idę spać, bo padam :grab: Magda - co Ty tam hodujesz???? ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Madziu do tych chwastów to ci moge teściówke podesłąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona ładnie pieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idzie jak burza ,a odkąd ma zakaz wstępu do nas napewno jest spragniona w obrabianiu zemi :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Vectra']Madziu do tych chwastów to ci moge teściówke podesłąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ja chyba już wolę chwatsy :eviltong: Quote
Cola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :-o :-o Maga gratulacje!!! :multi: :multi: Co Ty się tam chwastami przejmujesz...jak wpadnie wieeeelka rodzina z psami to zostanie już TYLKO klepisko :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 hahaha, pamietajcie, że ja mam groźnego psa rasy pitbull, który będzie bronił posesji przed intruzami :megagrin: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, pamietajcie, że ja mam groźnego psa rasy pitbull, który będzie bronił posesji przed intruzami :megagrin: :shake:gościnna to ty nie jesteś jak nasz picbulem chcesz postraszyć ;) Quote
asher Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']Jutro rano jadę tam z rzeczoznawcą :multi: w czwartek składamy wnioski do banków i czekamy :p To ty najpierw dom kupiłaś, a dopiero potem starasz się o kredyt? :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, pamietajcie, że ja mam groźnego psa rasy pitbull, który będzie bronił posesji przed intruzami :megagrin: chyba spojlera będzie pilnował :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie posesji bo co ci tam można ukraść :razz: chwasty :evil_lol: Asher takie zakupy są najlepsze - nawet nie wiesz że już chcesz kupić , potem nagle znajdujesz "coś" wyrażasz chęć zakupu i jak już ze zbywcą się dogadasz kołujesz kase :diabloti: My jak kupowaliśmy naszą działke ze "ślicznym" domkiem :p najpierw znależliśmy ogłoszenie , umówiliśmy się z właścicielem , po obejrzeniu i uzgodnieniu ceny dobiliśmy targu ,ex właściciel odrazu pojechał kołować dokumenty , a my szczęśliwi po powrocie do domu zaczeliśmy się zastanawiać skąd wyrwać kase na to bo całości nie mieliśmy ;) Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, pamietajcie, że ja mam groźnego psa rasy pitbull, który będzie bronił posesji przed intruzami :megagrin: ja siem nie bojam :diabloti: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Maga poopowiadaj coś o swoim domku :shake: Quote
00000 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 działka fajna, 1463m2 No. W sam raz dla psa :p Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='asher']To ty najpierw dom kupiłaś, a dopiero potem starasz się o kredyt? :evil_lol: moja droga, to jest standardowa procedura :eviltong: żeby złozyć wniosek do banku, musisz najpierw podpisać umowę przedwstępną. :p zaraz będzie opowiesć o domku, tylko dla ciebie Debe :evil_lol: Quote
Recommended Posts