Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']bez drzwi wewnętrznych da się mieszkać spoko mówie Ci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha, ja przynajmniej od łazienki będę miała :evil_lol: chociaż tyle :roll: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany PIKA jak ty to robisz , ze rozszyfrowujesz dziewczyny ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedna dostaje powiadomienia do doopy :razz:a druga za zadek chate kupuje:razz: a co tu rozszyfrowywać, same sie przyznają :evil_lol: [quote name='Maga100'] Ogródek to wyschniętę klepisko z chwastami :evil_lol: i chyba tak zostanie? :evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']a co mam się nie chwalić, teraz już mogę Jabłonna budowa zamknieta, w środku OK, nadaje się do zamieszkania, trzeba tylko ocieplić , otynkowac i zrobić bramę wjazdową. Oczywiscie jest milion rzeczy do zrobienia (nie ma parapetów np. , drzwi wewnętrznych itp), poddasze kompletnie niezagospodarowane i nieocieplone, nie ma schodów, ale na dole wszystko jest. Ogródek to wyschniętę klepisko z chwastami :evil_lol: e no to luxus :p:p ja z tych w/w mam tylko brame wjazdową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jabłonna fajna okolica ;) miałam tam mieszkać :p Quote
Hanna R. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Madziu, nawet nie wiesz, JAK SIĘ CIESZĘ !!!! Quote
aga1215 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']a co mam się nie chwalić, teraz już mogę Jabłonna budowa zamknieta, w środku OK, nadaje się do zamieszkania, trzeba tylko ocieplić , otynkowac i zrobić bramę wjazdową. Oczywiscie jest milion rzeczy do zrobienia (nie ma parapetów np. , drzwi wewnętrznych itp), poddasze kompletnie niezagospodarowane i nieocieplone, nie ma schodów, ale na dole wszystko jest. Ogródek to wyschniętę klepisko z chwastami :evil_lol: Magda - ale fajnie :lol: BTW - parapety musowo - gdzie zrobisz parapetówę????? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu, nawet nie wiesz, JAK SIĘ CIESZĘ !!!! Hania, jesteś ! :multi: przywiało cię do mnie :multi: Ja też się cieszę i boję :shake: działka fajna, tylko same chwasty :evil_lol: i ubita ziemia :evil_lol: o rany, chyba umrę z wrażenia :mdleje: bo plany były, że może za rok.... :roll: Quote
Hanna R. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']Hania, jesteś ! :multi: przywiało cię do mnie :multi: Ja też się cieszę i boję :shake: działka fajna, tylko same chwasty :evil_lol: i ubita ziemia :evil_lol: o rany, chyba umrę z wrażenia :mdleje: bo plany były, że może za rok.... :roll: Co masz zrobić JUTRO - zrób DZISIAJ !!! - ZŁOOOOOTA ZASADA - pamiętaj !!! Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Co masz zrobić JUTRO - zrób DZISIAJ !!! - ZŁOOOOOTA ZASADA - pamiętaj !!! to nie tak szlo :shake: Co masz zrobic dzisiaj zrob jutro :razz:................... , bo moze wczęsniej ktos zrobi za ciebie :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 wpadłam po drodze z łazienki i co widzę ....same złote myśli ;) Maga , parapety musowo w 1szej kolejności ;), to z chwastami nie będziesz miała kłopotów w czynie społecznym komando z Dogo ci wyplewi;) Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 kawałek mojego przyszłego domku :p zdjecie nie mojego autorstwa Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Magda, gratulacje :multi: [quote name='PIKA']:crazyeye: :roflt: :roflt: To teraz za zadek mozna kupic dom? :crazyeye::roflt: A kto dawal ? TZ, czy Ty? :roflt: Buhahahaha...:roflt::roflt::roflt:Pika zawsze cos wypatrzy :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Maga100']kawałek mojego przyszłego domku :p zdjecie nie mojego autorstwa No Maga supcio chałupka :multi: Quote
olcha Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jaki łaaadnyyy! Gratulacje :klacz:! Jabłonna to prawie koło mnie :cool3: no dobra nie tak prawie :watpliwy: Ładnie tam jest :cool3: Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Magdaaaa WOWWWWWW!!!!! :laola: GRATULUJĘ!!!!!! :multi: Domek śliczny!!!! pokaż więcej fotek zobaczyłam se gdzie to jest :-) superancko blisko Tarchomina :razz: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 malawaszka napisał(a): superancko blisko Tarchomina :razz: i po drodze z korkami :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 nie mam więcej zdjęć, na razie :cool3: w środę rano jestem umówiona z rzeczoznawcą i porobię zdjecia :p dużo zdjęć :p Pika, co tam korki, mam to gdzieś, najważniejsze, ze bedzie domek, a nie blok :p Quote
Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='malawaszka']i drugi pies????? :razz: :multi: nie, drugiego psa na razie nie będzie, ale na pewno będzie kot :p I to od razu jak się wprowadzimy :p wstawię parę Leonów Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 to jaki będzie ten drugi pies??? :p Quote
Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='malawaszka']to jaki będzie ten drugi pies??? :p będzie miękki, gietki, będzie miał pazury, wąsy i wabił się Kiciuś :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 aaa drugi labek - suuuperrrr :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='malawaszka']aaa drugi labek - suuuperrrr :multi: :loveu: :evil_lol: oczywiscie :diabloti: :diabloti: to kiedy znowu odwiedzasz Tarchomin? :cool3: PRZYJADĘ po ciebie i wywiozę na za dupie :p teraz wstawie wdzieczenie sie przed niewzruszoną Sabą Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 jak sie wprowadzisz i umeblujesz na tip top - wtedy przyjade :p i jak będzie ten drugi labek oczywiście :multi: Quote
PIKA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='malawaszka']jak sie wprowadzisz i umeblujesz na tip top - wtedy przyjade :p i jak będzie ten drugi labek oczywiście :multi: to dluugo Cie nie zobaczymy :shake: Quote
malawaszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 PIKA napisał(a):to dluugo Cie nie zobaczymy :shake: to jednak inna rasa?? ahh niech będzie inna :multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts