Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']i robią zdjęcia ja to miałam na myśli a Ty :roll: :-o :cool3:cóś innego;) Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:cóś innego;) mmmmmmmmmmmm powiedz co zwierz nam sie :cool3: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Baby wstrętne :angryy: wy tu żartujecie, kiedy ja zrobiłam dil życia :p co poniektórzy wiedzą :cool3: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']Baby wstrętne :angryy: wy tu żartujecie, kiedy ja zrobiłam dil życia :p co poniektórzy wiedzą :cool3: wiedzą ale nie powiedzą chociaz mają już na końcu paluszków :p Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Witaj Madziu :loveu::loveu::loveu: w niezrozumiały dla mnie sposób poprzednie moje posty wcieło :angryy::angryy: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dbsst napisał(a):wiedzą ale nie powiedzą chociaz mają już na końcu paluszków :p noooo pluszki na kłodkę :p Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']wiedzą ale nie powiedzą chociaz mają już na końcu paluszków :p nie wiem, chwalić się czy nie? :hmmmm: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']mmmmmmmmmmmm powiedz co zwierz nam sie :cool3::shake: ale ja już wiem gdzie Maga :razz:oni pewnie pojechali szukać Różowego Domku do kupienia ;) Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']nie wiem, chwalić się czy nie? :hmmmm: no ba jak ty sie nie pochwalisz to ci odbiore ta przyjemnosc i zrobie to za ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']nie wiem, chwalić się czy nie? :hmmmm: chwal się chwal :razz: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Tak :p podpisaliśmy dzisiaj umowę przedwstępną na dom :multi: daliśmy zadek i ... jestem przerażona :lol: :smhair2: :mdleje: :cunao: :beerchug: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']Tak :p podpisaliśmy dzisiaj umowę przedwstępną na dom :multi: daliśmy zadek i ... jestem przerażona :lol: :smhair2: :mdleje: :cunao: :beerchug: :crazyeye:Maga , o rany zaczynam wierzyć w moje ...widzenia ;) Kurka wodna .....kiedy parapetówa :p Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Maga no to gratuluje :multi::multi::multi::multi::multi:super :multi::multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']Tak :p podpisaliśmy dzisiaj umowę przedwstępną na dom :multi: daliśmy zadek i ... jestem przerażona :lol: :smhair2: :mdleje: :cunao: :beerchug: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :angel: :angel: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 hahaha, no dzięki bardzo, tylko na razie nie mam pomysłu skąd wziąć na podatek, notariusza, prowizję i na pare niezbędnych rzeczy do zrobienia, aby móc się tam wprowadzić :lol: poza tym OK :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, no dzięki bardzo, tylko na razie nie mam pomysłu skąd wziąć na podatek, notariusza, prowizję i na pare niezbędnych rzeczy do zrobienia, aby móc się tam wprowadzić :lol: poza tym OK :evil_lol: :evil_lol: juz mówiłam na gg zrobimy składkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']Tak :p podpisaliśmy dzisiaj umowę przedwstępną na dom :multi: daliśmy zadek i ... jestem przerażona :lol: :smhair2: :mdleje: :cunao: :beerchug: :crazyeye: :roflt: :roflt: To teraz za zadek mozna kupic dom? :crazyeye::roflt: A kto dawal ? :roflt: TZ, czy Ty? :roflt: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']juz mówiłam na gg zrobimy składkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to zrzucajcie sie od razu po 10tys :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, no dzięki bardzo, tylko na razie nie mam pomysłu skąd wziąć na podatek, notariusza, prowizję i na pare niezbędnych rzeczy do zrobienia, aby móc się tam wprowadzić :lol: poza tym OK :evil_lol: :evil_lol: będzie dobzie :kciuki::kciuki::kciuki: a pochwalisz się gdzie ten domek :razz::razz::razz: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :roflt: :roflt: To teraz za zadek mozna kupic dom? :crazyeye::roflt: A kto dawal ? :roflt: TZ, czy Ty? :roflt: buhahahahah :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: no wiesz, o szczegóły nie pytaj :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :roflt: :roflt: To teraz za zadek mozna kupic dom? :crazyeye::roflt: A kto dawal ? :roflt: TZ, czy Ty? :roflt: :crazyeye:o rany PIKA jak ty to robisz , ze rozszyfrowujesz dziewczyny ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jedna dostaje powiadomienia do doopy :razz:a druga za zadek chate kupuje:razz: Maga , a gdzie ten domek :cool3: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']to zrzucajcie sie od razu po 10tys :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: preferuje metode małych kroczków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: za zreszta chce zeby wszyscy mieli równe szanse dołozyc sie Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Vectra'] a pochwalisz się gdzie ten domek :razz::razz::razz: a co mam się nie chwalić, teraz już mogę Jabłonna budowa zamknieta, w środku OK, nadaje się do zamieszkania, trzeba tylko ocieplić , otynkowac i zrobić bramę wjazdową. Oczywiscie jest milion rzeczy do zrobienia (nie ma parapetów np. , drzwi wewnętrznych itp), poddasze kompletnie niezagospodarowane i nieocieplone, nie ma schodów, ale na dole wszystko jest. Ogródek to wyschniętę klepisko z chwastami :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 bez drzwi wewnętrznych da się mieszkać spoko mówie Ci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts