Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 dzisiaj nie będziecie umierać z nudów, bo mi nie wyszły zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: mam tylko jakieś niedobitki, na których coś widac i tyle jeżeli chodiz o zdjecia w ruchu Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 ja nie wiem co ONA wyprawiała :shake: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ;)fajne a tu Leon uczy Szpilkę sztuki maskowania się ;) Quote
dbsst Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 on zagryzł i prawie zakopał Szpile :shake: o ja zobaczcie jaki Leon jest groźny ręke chce mi odgryźć :mad: :mad: Quote
Justa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tak Maga, obrzydliwe zdjęcia, masz racje :mad: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) a tu Leon uczy Szpilkę sztuki maskowania się ;) tak, Leon jest mistrzem kamuflażu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 i koniec, więcej nie wyszło :shake: Quote
dbsst Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :loveu: zarąbiste i widze ze masz moją kaczuszkę :cool3: Quote
Justa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 o rany. ja z moim lubym:lol: WIĘCEJ ! gdzie te wszystkie zdjęcia przy których rzucałam piłkę?:mad: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ale jaja nie ma wczorajszych postów :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Maga gdzie Ty :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Cześć Maga :multi: Przyszlam pooglądac zdjęcia ktróych nie ma i stwierdzam, zę są fajne :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Maga :multi: Przyszlam pooglądac zdjęcia ktróych nie ma i stwierdzam, zę są fajne :evil_lol: niezłe są szczególnie te w ruchu co ich w ogóle nie było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']Maga gdzie Ty :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi::razz:Maga jest na spacerze z Leonem ...chyba nie będzie zadowolniona z braku fot :cool3: Maga pisz tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2117589#post2117589 Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 nie Maga jest gdzie indziej na spacerze z TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']nie Maga jest gdzie indziej na spacerze z TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:bez Leona Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:bez Leona nie wiem moze i z Leonem ale czy to ważne ważne że BEZEMNIE Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dbsst napisał(a):nie Maga jest gdzie indziej na spacerze z TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale ona juz dawno z tego spaceru powinna wrocic do domu :hmmmm: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 PIKA napisał(a):ale ona juz dawno z tego spaceru powinna wrocic do domu :hmmmm: pewnie romantycznie chadzaja alejami trzymajac sie za rece :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dbsst napisał(a):pewnie romantycznie chadzaja alejami trzymajac sie za rece :evil_lol: to chyba teraz razem z TZ-tem :evil_lol: bo ze spaceru z Leonem to chyba wrocili do domu :niewiem: przynajmniej mieli taki zamiar :roll: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 PIKA napisał(a):to chyba teraz razem z TZ-tem :evil_lol: bo ze spaceru z Leonem to chyba wrocili do domu :niewiem: przynajmniej mieli taki zamiar :roll: a kto ich tam wie może z Leonem i Tzetem zabładzili i....................:cool3: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']a kto ich tam wie może z Leonem i Tzetem zabładzili i....................:cool3: :placz::placz::placz:to samo mi przyszło do głowy:shake: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:to samo mi przyszło do głowy:shake: i robią zdjęcia ja to miałam na myśli a Ty :roll: :-o Quote
Recommended Posts