asher Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='PIKA']Wczoraj nie chcialo Ci się gadac, bo mnie nie bylo (tak pisalas u mnie) dzisiaj Ci sie też nie chce gadać, więc pytam kogo nie ma :evil_lol: Ale głupie pytanie, przecież wiadomo, że mnie! :cool3: :loveu: [quote name='Maga100']Leon sobie wczoraj rozwalił pazura :angryy: i miał opatrunek do łokcia i skarpetkę po spacerze nie ma juz opatrunku :angryy: A skarpetka jest? :-o Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']oczywiście, musze jeszcze umyć podłogę i okna troche podmalować ściany :diabloti: ale aby pożądnie bo inaczej nie zaszczyce cie moją skromną osoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='asher']A skarpetka jest? :-o skarpetka jest, chyba Leon ją polubił :evil_lol: Debe, już chwytam pędzel :loveu: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100'] Debe, już chwytam pędzel :loveu: hehehehhehehehehhe Quote
asher Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']skarpetka jest, chyba Leon ją polubił :evil_lol: No to ja nie rozumiem, jakim cudem zgubił opatrunek, a skarpetki nie, skoro opatrunek był pod spodem :lol: Zdolny ten twoj pies :lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='asher']No to ja nie rozumiem, jakim cudem zgubił opatrunek, a skarpetki nie, skoro opatrunek był pod spodem :lol: Zdolny ten twoj pies :lol: napierw był opatrunek, na nim skarpetka, na tym wszystkim torebka plastikowa. Zgubil opatrunek i skarpetkę, a torebka została Skarpetkę zabrałam z chodnika (w koncu to moja :evil_lol: ) i Leon biegał tylko w torebce :lol: a w domu na skarpetke i się przyzwyczaił Quote
asher Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']napierw był opatrunek, na nim skarpetka, na tym wszystkim torebka plastikowa. Zgubil opatrunek i skarpetkę, a torebka została Skarpetkę zabrałam z chodnika (w koncu to moja :evil_lol: ) i Leon biegał tylko w torebce :lol: a w domu na skarpetke i się przyzwyczaił No kurcze, czyli jednak banał :shake: A ja myślałam, że oto mamy kolejny temat do dyskusji: jakim cudem Leon zgubił opatrunek, a skarpetki nie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='asher'] A ja myślałam, że oto mamy kolejny temat do dyskusji: jakim cudem Leon zgubił opatrunek, a skarpetki nie :evil_lol: następnym razem założę mu skarpetkę TZta i nie będzie banału - bo opatrunek wypadnie przez dziurę :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']następnym razem założę mu skarpetkę TZta i nie będzie banału - bo opatrunek wypadnie przez dziurę :evil_lol: hahahahhahahahahahahahahahhaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']następnym razem założę mu skarpetkę TZta i nie będzie banału - bo opatrunek wypadnie przez dziurę :evil_lol: TZ ma wentylowane skarpetyt :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 hahhahah Maga czy TZ wie, że publicznie oczerniasz jego skarpety??? :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 malawaszka napisał(a):hahhahah Maga czy TZ wie, że publicznie oczerniasz jego skarpety??? :evil_lol: hahaha raczej odziurawia Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='malawaszka']hahhahah Maga czy TZ wie, że publicznie oczerniasz jego skarpety??? :evil_lol: a skąd niby ma wiedzieć? :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']a skąd niby ma wiedzieć? :evil_lol: podkablujemy Cię :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Vectra']podkablujemy Cię :eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee, on jest spokojny, więc jak masz nadzieję, ze zrobi mi awanture, to porzuć nadzieję :eviltong: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']eee, on jest spokojny, więc jak masz nadzieję, ze zrobi mi awanture, to porzuć nadzieję :eviltong: liczyłam że Ty zrobisz jemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: powód zawsze się znajdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Vectra']liczyłam że Ty zrobisz jemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: powód zawsze się znajdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiscie, ze tak :evil_lol: szczególnie z rana :evil_lol: idę spać, dobranoc moja najmilejsza :loveu: Quote
Vectra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100']oczywiscie, ze tak :evil_lol: szczególnie z rana :evil_lol: idę spać, dobranoc moja najmilejsza :loveu: o tak z rańca zawsze powód się znajdzie :evil_lol::evil_lol: Dobranoc Madziu :loveu::loveu::loveu: ślicznych senków :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Vectra']o tak z rańca zawsze powód się znajdzie :evil_lol::evil_lol: Dobranoc Madziu :loveu::loveu::loveu: ślicznych senków :loveu::loveu::loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matulu jak tu słodko landrynkowo . Maga pomalowałaś już , posprzątałaś ....:razz: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matulu jak tu słodko landrynkowo . Maga pomalowałaś już , posprzątałaś ....:razz: ad. 1 bo my z Vectrą jesteśmy słodkie i landrynkowe i różowe :loveu: tylko musimy zmienić jeszcze rasę posiadanych psów :evil_lol: ad.2 wszystko błyszczy, zupełnie nie poznaję własnego mieszkania :shake: Quote
Vectra Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Tak się właśnie zastanawiam :hmmmm: jak by Lalce peruke kupić :roll: i z niej pudelka zrobić :loveu::loveu::loveu: Maga ,a Ty możesz Lełonowi płukanke różową strzelić :evil_lol::evil_lol: wiesz jaki będzie śliczny :razz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='Vectra']Tak się właśnie zastanawiam :hmmmm: jak by Lalce peruke kupić :roll: i z niej pudelka zrobić :loveu::loveu::loveu: Maga ,a Ty możesz Lełonowi płukanke różową strzelić :evil_lol::evil_lol: wiesz jaki będzie śliczny :razz: :loveu::loveu::loveu: ale jakby tu go zmniejszyć? :hmmmm: ubranko różowe sama mu uszyję :loveu: Quote
Alicja Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Maga100']ad. 1 bo my z Vectrą jesteśmy słodkie i landrynkowe i różowe :loveu: tylko musimy zmienić jeszcze rasę posiadanych psów :evil_lol: ad.2 wszystko błyszczy, zupełnie nie poznaję własnego mieszkania :shake: Ad.1. No musowo moja córcia musi być taka słodka i w takim towarzystwie sie obracać ;) Mus wam teraz kupić szitzu / jak to sie do czorta pisze :mad:/, cziułała /:evil_lol:tysz nie umię napisać /pudelko no albo yorka ostatecznie:razz: Ad.2. Ciekawe czy potem:razz:też będzie błyszczeć :p Quote
malawaszka Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Maga100']ale jakby tu go zmniejszyć? :hmmmm: ubranko różowe sama mu uszyję :loveu: nie trzeba zmniejszać - są też duuuże pudle :razz: Quote
PIKA Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Cześc rózowa :crazyeye: Magdo :evil_lol: Quote
Recommended Posts