Vectra Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Cześć niegadająca Magdo :razz::razz::razz: Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Maga100']nie bedę gadać :shake: a czemu? :crazyeye: Kogo dzisiaj nie ma? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Vectra']Cześć niegadająca Magdo :razz::razz::razz::razz:ciiiiiiiii Maga nie gada :cool3: Quote
Maga100 Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 [quote name='PIKA']a czemu? :crazyeye: nie mam siły a to dopiero środa :grab: Kogo dzisiaj nie ma? :evil_lol: nie rozumieć przekazu :p [quote name='dbsst']gada ale na gg bo mnie zgadujesz i mi tu miga, więc z uprzejmości i dobrego wychowania odpowiadam :evil_lol: Quote
Paula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Maga ma marazm :eviltong: :evil_lol: Ja tez tak czasem mam :roll: ;) Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Maga100'] Kogo dzisiaj nie ma? :evil_lol: nie rozumieć przekazu :p ulala, myslenie zostalo tez wyłaczone :evil_lol: Wczoraj nie chcialo Ci się gadac, bo mnie nie bylo (tak pisalas u mnie) dzisiaj Ci sie też nie chce gadać, więc pytam kogo nie ma :evil_lol: zajarzyla? :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 oooooooooooo jaka miła kto by pomyślał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jestem. Czytam na bieżąco. Lełonek ma być wymemłany od cioci Pagaj. ;) Quote
Maga100 Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='PIKA']zajarzyla? :evil_lol: zajarzyła :evil_lol: :evil_lol: Debe, ja nie jestem miła, ja jestem dobrze wychowana :p Pagaj, jak miło cię widzieć :p Quote
malawaszka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 cześć Maga :p czemu nie ma nowych beznadziejnych fot??? :razz: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Maga100'] Debe, ja nie jestem miła, ja jestem dobrze wychowana :p tak ale tylko do starszych bo do młodych to Ty albo miła albo nie :cool3: przyznaj sie uwielbiasz nas do utraty tchu :cool3: i liczysz dni do spotkania......... a każdą gg literke pod niebiosa wznosisz i nawierzyć się nie możesz, że mówie do Cie tak mądrze i tak od serca :roll: dobra koniec tych skromności ni emoge wydawac wszystkich Twoich sekretów :p Quote
PIKA Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='dbsst'] przyznaj sie uwielbiasz nas do utraty tchu :cool3: i liczysz dni do spotkania......... a każdą gg literke pod niebiosa wznosisz i nawierzyć się nie możesz, że mówie do Cie tak mądrze i tak od serca :roll: dobra koniec tych skromności ni emoge wydawac wszystkich Twoich sekretów :p :hmmmm: Maga się w Tobie zakochala? :crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: Maga się w Tobie zakochala? :crazyeye::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no i wydało się .....:razz: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: Maga się w Tobie zakochala? :crazyeye::evil_lol: wielbi mnie myśle,ze jeszcze się nie zakochała ale jak tak dalej pójzie to ja nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mam przekichane ups Quote
Maga100 Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='malawaszka']cześć Maga :p czemu nie ma nowych beznadziejnych fot??? :razz: nie mam siły robić :mdleje: nie mam siły wstawiać :grab: a jeszcze mam wakacyjne :cool3: DEBE!!!!!! :angryy: Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='Maga100']nie mam siły robić :mdleje: nie mam siły wstawiać :grab: a jeszcze mam wakacyjne :cool3: DEBE!!!!!! :angryy: Madziu na pocieszenie powiem ci że już jutro piątek i będziesz odpoczywać :cool3: Quote
malawaszka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Vectra napisał(a):Madziu na pocieszenie powiem ci że już jutro piątek i będziesz odpoczywać :cool3: RAZEM Z DEBEST :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 malawaszka napisał(a):RAZEM Z DEBEST :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahhahahhahah WŁAŚNIE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga dziś piątek :p:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:no Maga .....kolor ci się nie spodobał :placz:i nie ma cię dlatego:cool3: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Nie, Alicjo, przecież wiesz, ze różowy to mój ulubiony kolor :loveu: Leon sobie wczoraj rozwalił pazura :angryy: i miał opatrunek do łokcia i skarpetkę po spacerze nie ma juz opatrunku :angryy: Wróciłam z pracy i sprzątałam :crazyeye: :stupid: a TZta nie ma, więc się upajam pustym domem :p Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Maga100'] Wróciłam z pracy i sprzątałam :crazyeye: :stupid: czyżbyś chciała mnie jutro do siebie zaprosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']czyżbyś chciała mnie jutro do siebie zaprosić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście, musze jeszcze umyć podłogę i okna troche podmalować ściany :diabloti: Quote
Recommended Posts