Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:mnie tez wyrzucasz Laicjo, broń Boże! :shock: Ciebie nigdy, ty zawsza taka miła, w przeciwieństwie do pewnych złośliwych stworzeń, nie wymienie z imienia, moge tylko podac, ze zaczyna sie na A, a kończy na sher, nic wiecej nie zdradzę, chocbyście mnie przypiekały :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100'] i koniec, naprawdę koniec :multi: I bardzo szkoda! Bo są super! :lol: Maga, zrobiłaś się specjalistka :p Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']czy ty wciąż masz nadzieję? :roll: :evil_lol: Nadzieja umiera ostatnia :shake: [quote name='Maga100']Laicjo, broń Boże! :shock: A LPR siedzi i notuje :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher'] A LPR siedzi i notuje :evil_lol: pewnie już ustalają IP :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :loveu::loveu::loveu:dzięki za miłe słowa Foty obejrzałam ....stydam za moje:oops:.....galerii Szpilki poszukam jutro;)....dogo mi muliło więc dotarłam dopiero teraz :razz: Quote
malawaszka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 fajowe fotki dobanoc zapracowana w sobotni wieczór monika :placz: Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 O widze Maga że TY sobie nie zyczysz gości w galerii :razz: To idę sobie :diabloti: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Niestety musiałąm tu wejść do mam ten beznadziejny wątek w subskrycji i się nie da tego cofnąć. Obrzydliwe zdjęcia i więcej tu nie wejde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Madziu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Vectra napisał(a):Niestety musiałąm tu wejść do mam ten beznadziejny wątek w subskrycji i się nie da tego cofnąć. Obrzydliwe zdjęcia i więcej tu nie wejde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj, chyba już czas trochę Madze posłodzić, bo sama widzisz, że się obraża i ludzi na pysk z galerii wywala :shake: Tak więc Magdo, chcę ci powiedzieć, że robisz super foty! :klacz: Prawam, jakem asher! Quote
PIKA Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='asher'] Prawam, jakem asher! pra co? :crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 PIKA napisał(a):pra co? :crazyeye::evil_lol: prababcia Asher :evil_lol: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 PIKA napisał(a):pra co? :crazyeye::evil_lol:Prawam. A co? Quote
dbsst Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 zajenudne te foty :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 asher napisał(a):Prawam. A co? no wlasni a co to znaczy? :lol: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 cześć nocne wariatki :lol: Dogo się tak muli, ze nie da się nic :angryy: Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ;)witam ......mi też przymulało dogo i to tak że jeszcze nie znalazłam mojej galerii:mad: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja rozumiem, ze dogo moze mulić w ciagu dnia i to w niedzielę, ale mnie wytlumaczcie czemu dogo mi mulilo wczoraj o 2 w nocy? :angryy: [quote name='Alicjarydzewska'] jeszcze nie znalazłam mojej galerii:mad: to wejdź przez swój baner :evil_lol: Quote
Cola Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Tutaj też pustki :shake: Znowu w ikei buszuje...i pewnie znowu półkę na buty kupuje kolejny raz :evil_lol: :evil_lol: Fotki są..hmmmm...jak by to ubrać w słowa, żeby Cię nie zranić :roll: OCHYDA :loveu: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Cola']Tutaj też pustki :shake: Znowu w ikei buszuje...i pewnie znowu półkę na buty kupuje kolejny raz :evil_lol: :evil_lol: Fotki są..hmmmm...jak by to ubrać w słowa, żeby Cię nie zranić :roll: OCHYDA :loveu: tym razem buszowała na łonie natury z psem Leonem :lol: w Ikei zostawiłam już wystarczająco dużo pieniedzy :roll: I cieszę się, że moje zdjęcia ci się nie podobają - w końcu co autorytet to autorytet :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Maga100']tym razem buszowała na łonie z psem Leonem :lol: no i gdzie zdjęcia ?:razz:.......... z tego buszowania na łonie :evil_lol: Quote
asher Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 PIKA napisał(a):no i gdzie zdjęcia ?:razz:.......... z tego buszowania na łonie :evil_lol:Pewnie w galerii Szpilki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='asher']Pewnie w galerii Szpilki :evil_lol: :eviltong: :eviltong: tym razem, droga złośliwo Asher niedzielę spędziłyśmy oddzielnie - my i nasze psy :p a zdjecia mam nudne, poniekąd te same co zawsze, z tą różnicą, że nie ma nich Szpilki, więc chyba nie chce mi się ich wstawiać :shake: Quote
PIKA Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Maga100'] więc chyba nie chce mi się ich wstawiać :shake: no to nie wstawiaj :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='PIKA']no to nie wstawiaj :diabloti: pewnie myślisz, ze na złość tobie je wstawię? :diabloti: nie, wiesz, ze ja sie nie dam podpuścić :p i tu cię zagnę: bo wstawię :diabloti: jedną drugą i trzecią :evil_lol: Quote
Recommended Posts