Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Vectra']Cześć Madziu :loveu::loveu: licze że opowiesz nam ze szczegółami jak przepiegła poodróż do Zegrza :razz::razz: i saam pobyt tam też napewno będzie fascynujący :cool3: ja tam jadę z ludźmi z pracy, więc będę się pilnować :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']ja tam jadę z ludźmi z pracy, więc będę się pilnować :evil_lol: A pilnuj sie ;) Witaj Maga :multi: Ja mogłabym opowiedziec jak to dwie blondynki wybrały sie razem na wystawe ale po licho :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Pysia']Ja mogłabym opowiedziec jak to dwie blondynki wybrały sie razem na wystawe ale po licho :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie, po co? :hmmmm: :evil_lol: no dobra, wstawię resztę zdjeć z zezłego tygodnia :roll: choć już pewnie z Debe zanudziłyśmy na śmierć pół dogomanii :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 ja i ona... ... u mych stóp :evil_lol: i rzut na krajobraz to koniec. Tych zeszłotygodniowych. Mam już nowe :roll: :roll: :roll: Quote
cuciola Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 super zdjecia! zapraszam do siebie na nowe fotki Yoghiego i jego brata :) Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='olekg18']A co to za mini bałtyk? buhahaha, cholera wie :niewiem: bylyśmy w żwirowni, tam zwykle jest tylko piach, a tym razem była i woda :lol: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Aniusis']hmm... mozecie mi troszke pomoc bo ja tu sie troszke nie łapie jestem tu pierwszy raz i jakos nie dokonca rozumiem tutaj gdzie pisac o czym wy tez wogole mowicie :eviltong: moze dojde do tego jak mi sie nie uda to pomozcie :eviltong: Ja proponuję najpierw poczytać, a wtedy szybciutko zorientujesz się, gdzie się o czym pisze :loveu: Maga, czy foty z tego tygodnia tez będą podwójnie? Bo to już nudne zaczyna być :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher']Ja proponuję najpierw poczytać, a wtedy szybciutko zorientujesz się, gdzie się o czym pisze :loveu: Asherku, jakże się cieszę, że jesteś :evil_lol: :evil_lol: wiesz WHY :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher'] Maga, czy foty z tego tygodnia tez będą podwójnie? Bo to już nudne zaczyna być :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: dlategowoż nie bedę nic wstawiać :obrazic: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100'] :obrazic: :obrazic: :obrazic: dlategowoż nie bedę nic wstawiać :obrazic: Mała strata, Debe pewnie wstawi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mniej jednak cieszę się, że tak się liczysz z moją skromną opinią :eviltong: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher']Mała strata, Debe pewnie wstawi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mniej jednak cieszę się, że tak się liczysz z moją skromną opinią :eviltong: wiesz, ty jesteś jednak wstretna maupą i żałuję szczerze, że byłam u ciebie w domu, ze cię znam i że powiem ci cześć, jak cię zobaczę na ulicy :diabloti: i idź już sobie, bo właśnie, ze wstawię zdjecia, bo dzisiaj pusto na dogo, wiec nie będę zanudzać nikogo poza tobą :evil_lol: a kiedyś cie tak lubilam ... :shake: :eviltong: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 TZty się dzisiaj przydały :evil_lol: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 A właśnie, że sobie nie pójdę :grins: I będę oglądać foty i będę komentować i może nawet będę marudzić :grins: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 :multi::multi:o foty ...siakies charty wyścigują sie na nich ;) Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher']A właśnie, że sobie nie pójdę :grins: I będę oglądać foty i będę komentować i może nawet będę marudzić :grins: siosiosiosio! :grins: nie masz co robić w sobotni wieczór? :crazyeye: Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']siosiosiosio! :grins: :evil_lol: [quote name='Maga100']nie masz co robić w sobotni wieczór? :crazyeye: No jak to nie mam? :crazyeye: Siedzę sobie na Dogo, podziwiam foty (jakie by nie były :evil_lol: )... To mało? :hmmmm: Oprócz tego oglądam "Dowód życia" i na widok Russella Crowe się ślinię i mi jajniki rezonują :iloveyou: :mdleje: :grins: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher'] Oprócz tego oglądam "Dowód życia" i na widok Russella Crowe się ślinię i mi jajniki rezonują :iloveyou: :mdleje: :grins: hahah, ja też oglądam :lol: ale zmartwię cie Aszerku, ON woli Meg Ryan :p Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']hahah, ja też oglądam :lol: ale zmartwię cie Aszerku, ON woli Meg Ryan :p A własnie, że nie :eviltong: Bo ją juz dawno temu zostawił :eviltong: No, ale się, cholera, ożenił... :roll: :placz: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='asher']A własnie, że nie :eviltong: Bo ją juz dawno temu zostawił :eviltong: No, ale się, cholera, ożenił... :roll: :placz: czy ty wciąż masz nadzieję? :roll: :evil_lol: jakby ktoś miał wątpliwości, to jest to butelka z wodą na smyczy Quote
Recommended Posts