Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100'] Byłyście na pustyni ! A to - ma się rozumieć - jest fatamorgana ? Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']Haha, a juz jakies osiągnięcia wystawowe są? :evil_lol: taaaaaaaa osiągam co rano wnerwienie że musze wstać do pracy czy to się liczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja se nietoperek :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='DeBe']taaaaaaaa osiągam co rano wnerwienie że musze wstać do pracy czy to się liczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha:evil_lol: [quote name='DeBe']ja se nietoperek :lol: :lol: :lol: Raczej "ja sem netoperek":diabloti: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100'] Taniec przekładaniec :loveu: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Byłyście na pustyni ! A to - ma się rozumieć - jest fatamorgana ? bo my byłyśmy w żwirowni :p gdzie oczywiście wstęp surowo wzbroniony :p i ja nie wiem skąd ta woda tam :niewiem: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Piękne zdjęcia robisz Magdaleno ... :klacz: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 a w ogóle widaj Jojku, jak tam deserki w Juracie? :cool3: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']a w ogóle widaj Jojku, jak tam deserki w Juracie? :cool3: OO zauważyłaś że tu jestem :evil_lol: Cześć Cześć :multi: Deserki, hmm od tamtego czasu moi rodzice byli tam raz, bo nagle kamera zginęła :evil_lol: I pierwszym pomysł że w Jazz zostawiliśmy i trafiliśmy była tam :evil_lol: Przyjedziesz porobić dożki w wawie na wystawie? :razz: Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']Debe mi każe wstawiać zdjęcia. A po co, skoro identyczne wszyscy widzieli u niej? :evil_lol: Ja nie widzialam, bo jeszcze u niej nie bylam :eviltong: Magda, skad wet wiedzial, ze Leon ma te drozdzaki w uszach? Jakies badania robil czy tak na oko? :D :D :D Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo'] Deserki, hmm od tamtego czasu moi rodzice byli tam raz, bo nagle kamera zginęła :evil_lol: I pierwszym pomysł że w Jazz zostawiliśmy i trafiliśmy była tam :evil_lol: Przyjedziesz porobić dożki w wawie na wystawie? :razz: no widzisz, jaka uczciwość? :evil_lol: kiedy? jeżeli we wrześniu to wątpię, bo mam wyjazd z pracy, a potem weekendy na działce Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='paula_z']Magda, skad wet wiedzial, ze Leon ma te drozdzaki w uszach? Jakies badania robil czy tak na oko? na oko, ale zaglądał też jakimś przyrządem . Charakterystyczne były podobno Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100'] kiedy? jeżeli we wrześniu to wątpię, bo mam wyjazd z pracy, a potem weekendy na działce Czy jedziesz do Łodzi ? Do serwerowni ??? :grins: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy jedziesz do Łodzi ? Do serwerowni ??? :grins: nie, tym razem tylko nad Zegrze :evil_lol: raczej trafię :evil_lol: Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']na oko, ale zaglądał też jakimś przyrządem . Charakterystyczne były podobno Dzieki, wyglada ze Maksiu to ma :shake: A mozna kapac psa w kanalku, jak ma to cholerstwo w uchach? Jak zwykle zapomnialam o wszystko zapytac :oops: Quote
Maga100 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='paula_z']Dzieki, wyglada ze Maksiu to ma :shake: A mozna kapac psa w kanalku, jak ma to cholerstwo w uchach? Jak zwykle zapomnialam o wszystko zapytac :oops: w ogóle nie można kąpać psa, dopóki nie wyleczy sie do końca Unikac jakiejkolwiek wody Quote
Paula Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Maga100']Unikac jakiejkolwiek wody Ups, to parasol wezme :D albo mu czapeczke zaloze :evil_lol: Quote
dreamer Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 super fotki :loveu: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ale fajne dwie szpilki tam były :p nie bede kopiować bo nie i tyle ale byli fajne :loveu: Magda - nie łudź sie - nawet nad Zegzre nie trafisz :eviltong: Quote
Maga100 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 och, Malawaszko, nikt tak nie wierzy we mnie jak ty :loveu: dlatego tak się do ciebie przywiązałam :diabloti: nad Zegrze pewnie trafię, bo droga jest prosta i nie należy nigdzie skrecać :p no chyba że będą korki, jak to w piatki, i postanowie pojechać skrótem przez wsie :megagrin: Quote
agbar Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 taaa skroty sa dobre..tayko ja jakos zawsze mam na dalsze skroty....dziwne..:razz: Quote
Vectra Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cześć Madziu :loveu::loveu: licze że opowiesz nam ze szczegółami jak przepiegła poodróż do Zegrza :razz::razz: i saam pobyt tam też napewno będzie fascynujący :cool3: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Maga100']och, Malawaszko, nikt tak nie wierzy we mnie jak ty :loveu: dlatego tak się do ciebie przywiązałam :diabloti: nad Zegrze pewnie trafię, bo droga jest prosta i nie należy nigdzie skrecać :p no chyba że będą korki, jak to w piatki, i postanowie pojechać skrótem przez wsie :megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty mówisz tak jak nam w nocy policjanci w Strzelcach Opolskich jak pobłądzilismy na objeździe /TZ chciał objazd przejechać na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o 12 w nocy/....pojedziecie państwo najpierw w lewo potem w prawo potem znowu w prawo ....no całkiem prosto:p Quote
Recommended Posts