Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']Haha, a juz jakies osiągnięcia wystawowe są? :evil_lol:

taaaaaaaa osiągam co rano wnerwienie że musze wstać do pracy czy to się liczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja se nietoperek :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='DeBe']taaaaaaaa osiągam co rano wnerwienie że musze wstać do pracy czy to się liczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha:evil_lol:

[quote name='DeBe']ja se nietoperek :lol: :lol: :lol:

Raczej "ja sem netoperek":diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Byłyście na pustyni ! A to - ma się rozumieć - jest fatamorgana ?

bo my byłyśmy w żwirowni :p
gdzie oczywiście wstęp surowo wzbroniony :p
i ja nie wiem skąd ta woda tam :niewiem:

Posted

[quote name='Maga100']a w ogóle widaj Jojku, jak tam deserki w Juracie? :cool3:

OO zauważyłaś że tu jestem :evil_lol:
Cześć Cześć :multi:

Deserki, hmm od tamtego czasu moi rodzice byli tam raz, bo nagle kamera zginęła :evil_lol: I pierwszym pomysł że w Jazz zostawiliśmy i trafiliśmy była tam :evil_lol:

Przyjedziesz porobić dożki w wawie na wystawie? :razz:

Posted

[quote name='Maga100']Debe mi każe wstawiać zdjęcia.
A po co, skoro identyczne wszyscy widzieli u niej? :evil_lol:
Ja nie widzialam, bo jeszcze u niej nie bylam :eviltong:
Magda, skad wet wiedzial, ze Leon ma te drozdzaki w uszach? Jakies badania robil czy tak na oko?

:D :D :D

Posted

[quote name='jo-jo']
Deserki, hmm od tamtego czasu moi rodzice byli tam raz, bo nagle kamera zginęła :evil_lol: I pierwszym pomysł że w Jazz zostawiliśmy i trafiliśmy była tam :evil_lol:

Przyjedziesz porobić dożki w wawie na wystawie? :razz:

no widzisz, jaka uczciwość? :evil_lol:

kiedy? jeżeli we wrześniu to wątpię, bo mam wyjazd z pracy, a potem weekendy na działce

Posted

[quote name='paula_z']Magda, skad wet wiedzial, ze Leon ma te drozdzaki w uszach? Jakies badania robil czy tak na oko?

na oko, ale zaglądał też jakimś przyrządem . Charakterystyczne były podobno

Posted

[quote name='Maga100']na oko, ale zaglądał też jakimś przyrządem . Charakterystyczne były podobno
Dzieki, wyglada ze Maksiu to ma :shake: A mozna kapac psa w kanalku, jak ma to cholerstwo w uchach? Jak zwykle zapomnialam o wszystko zapytac :oops:

Posted

[quote name='paula_z']Dzieki, wyglada ze Maksiu to ma :shake: A mozna kapac psa w kanalku, jak ma to cholerstwo w uchach? Jak zwykle zapomnialam o wszystko zapytac :oops:

w ogóle nie można kąpać psa, dopóki nie wyleczy sie do końca
Unikac jakiejkolwiek wody

Posted

och, Malawaszko, nikt tak nie wierzy we mnie jak ty :loveu:
dlatego tak się do ciebie przywiązałam :diabloti:
nad Zegrze pewnie trafię, bo droga jest prosta i nie należy nigdzie skrecać :p no chyba że będą korki, jak to w piatki, i postanowie pojechać skrótem przez wsie :megagrin:

Posted

Cześć Madziu :loveu::loveu:
licze że opowiesz nam ze szczegółami jak przepiegła poodróż do Zegrza :razz::razz:
i saam pobyt tam też napewno będzie fascynujący :cool3:

Posted

[quote name='Maga100']och, Malawaszko, nikt tak nie wierzy we mnie jak ty :loveu:
dlatego tak się do ciebie przywiązałam :diabloti:
nad Zegrze pewnie trafię, bo droga jest prosta i nie należy nigdzie skrecać :p no chyba że będą korki, jak to w piatki, i postanowie pojechać skrótem przez wsie :megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ty mówisz tak jak nam w nocy policjanci w Strzelcach Opolskich jak pobłądzilismy na objeździe /TZ chciał objazd przejechać na skróty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o 12 w nocy/....pojedziecie państwo najpierw w lewo potem w prawo potem znowu w prawo ....no całkiem prosto:p