Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 taaa, tylko teraz mam cały przedpokój w tym błocie :-? a poniżej - jaki piekny świat na zewnatrz, czemu mnie tam nie ma? :( Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):taaa, tylko teraz mam cały przedpokój w tym błocie :-? a poniżej - jaki piekny świat na zewnatrz, czemu mnie tam nie ma? :( :o :lol: :lol: :lol: od Saby nauczył sie przez okno wygladac :wink: , a podusia pod łokcie , zdjes :-? Maga , dbsst ma cyfrówkę :evil: :cry: :cry: :cry: , Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 o mówilam, ze Leon nieagresywny jest 8) Maga100 napisał(a):jak mówię, że za duży i za ciężki, to mówię :evil: :lol: :lol: A nie prawda :evil: Saba wprawdzie troszkemlodsza ale i tak duzo wieksza niż Leon kiedykolwiek bedzie 8) Alicjarydzewska napisał(a): wrzuciłam wsteczny :wink: i co widzę :o foty Leona i tako jedna frelka PIKA no co za spotkanie Nawet jak nieobraźliwe to i tak nie rozumiem :-? Maga bo sie psu odgnioty na lokciach zrobia :lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[ :o :lol: :lol: :lol: od Saby nauczył sie przez okno wygladac :wink: , a podusia pod łokcie , zdjes :-? nie ma podusi, ale za to wykładzinkę na parapecie, więc ma miętko :P Chyba rzeczywiście od Saby, z tą różnicą, że on siega tylko z fotela Maga , dbsst ma cyfrówkę :evil: :cry: :cry: :cry: , wiem, to niesprawiedliwe :placz: Bo ja nie mam szans najmniejszych :( no chyba, że przestane jeść i zaoszczędzę :evil: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a): :lol: :lol: :lol: hahaha, boskie :lol: kapituluję :wink: Leoooon! chodź na kolankaaaa! Maga bo sie psu odgnioty na lokciach zrobia :lol: jest wykładzinka :evil: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga , od dzisiaj w domu robie szlaban na gary :evil: :lol: / ale piffko można :wink: / PIKA frelka to tak fajnie o fajnej dziewczynie :P i nic obraźliwego :wink: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga , od dzisiaj w domu robie szlaban na gary :evil: eeee? :o a poniżej Lord Leon Vader z mieczem świetlnym :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a): Leoooon! chodź na kolankaaaa! No i co przyszedł ? :lol: Alicjarydzewska napisał(a): PIKA frelka to tak fajnie o fajnej dziewczynie :P i nic obraźliwego :wink: Ja wiem, ze nieobraźliwe ale i tak nie kumam tego co chcialas powiedziec :lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):No i co przyszedł ? :lol: ja mam chyba z nim jakiś problem :evil: dzisiaj zdarzyło się to po raz trzeci :evil: Pies leży, wszystko jedno gdzie, ja podchodzę do niego, a on się usztywnia i warczy :o ja do niego mówię "złym" głosem, a on dalej warczy :o nic innego nie robi, tylko pomrukuje. Każe mu podejść do siebie - podchodzi, każę usiąść - siada, każę się położyć - kładzie się. Ale ma straszny wzrok :o i pomrukuje :evil: ale odwraca wzrok. Ogon podkulony.... Po chwili podchodzi już z uszami po sobie i merdając, cały przerażony - jak wyciagne rękę i zmienię ton, to się cieszy :-? i co ja mam z tym zrobić? jak się zachować? :-? Quote
ameliace Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Magi 100 Leonek to małe cudo!! :) A co do zachowania to tak jak mój. Jak coś mu odbije to warczy na powietrze :) :lol: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 ameliace napisał(a):Magi 100 Leonek to małe cudo!! :) dzięki 8) A co do zachowania to tak jak mój. Jak coś mu odbije to warczy na powietrze :) :lol: :evilbat: na powietrze i inne niech sobie warczy, ale nie na mnie 0X a tak niewinnie wygląda :evil: Quote
bellatriks Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 słodkości!!!! :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Leoooon! chodź na kolankaaaa! No i co przyszedł ? :lol: Alicjarydzewska napisał(a): PIKA frelka to tak fajnie o fajnej dziewczynie :P i nic obraźliwego :wink: Ja wiem, ze nieobraźliwe ale i tak nie kumam tego co chcialas powiedziec :lol:no PIKA dawno cię nie spotkałam na dogo i siem stęskniłam za twem towarzystwem / a miałam naleśniczki tylko że Olka nie przyjechała :evil: / Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga a on warczy, czy pomrukuje? :roll: Warczenie, warczeniu nierowne :wink: Alicjarydzewska napisał(a): no PIKA dawno cię nie spotkałam na dogo i siem stęskniłam za twem towarzystwem Dzieki :oops: ale ja osttanio za dlugo siedziec nie mogę, siedże w pracy i w domu się musze troszke połozyc :-? Bo mnie pobolewa brzucho :( Alicjarydzewska napisał(a): / a miałam naleśniczki tylko że Olka nie przyjechała :evil: / Nie przyjechala bo mi klawiature naprawia :o Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga a on warczy, czy pomrukuje? :roll: Warczenie, warczeniu nierowne :wink: Alicjarydzewska napisał(a): no PIKA dawno cię nie spotkałam na dogo i siem stęskniłam za twem towarzystwem Dzieki :oops: ale ja osttanio za dlugo siedziec nie mogę, siedże w pracy i w domu się musze troszke połozyc :-? Bo mnie pobolewa brzucho :( Alicjarydzewska napisał(a): / a miałam naleśniczki tylko że Olka nie przyjechała :evil: / Nie przyjechala bo mi klawiature naprawia :oto brzucho oddać do lekarza na przegląd :-? 8) no trudno albo klawiaturka albo naleśniki :wink: Maga , a może cos pobroił :-? , albo po prostu próba sił :-? Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): to brzucho oddać do lekarza na przegląd :-? 8) No to przegląd bedzie w nastepną srodę :-? Ja sie podejrzewam o założenie sobie hodowli kamyczków żólciowych :-? Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): to brzucho oddać do lekarza na przegląd :-? 8) No to przegląd bedzie w nastepną srodę :-? Ja sie podejrzewam o założenie sobie hodowli kamyczków żólciowych :-?hmmm szykujesz się do budowy :-? :wink: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): to brzucho oddać do lekarza na przegląd :-? 8) No to przegląd bedzie w nastepną srodę :-? Ja sie podejrzewam o założenie sobie hodowli kamyczków żólciowych :-?hmmm szykujesz się do budowy :-? :wink: nie, raczej do przetestowania naszej sluzby zdrowia w nowej rzeczywistości :-? Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): to brzucho oddać do lekarza na przegląd :-? 8) No to przegląd bedzie w nastepną srodę :-? Ja sie podejrzewam o założenie sobie hodowli kamyczków żólciowych :-?hmmm szykujesz się do budowy :-? :wink: nie, raczej do przetestowania naszej sluzby zdrowia w nowej rzeczywistości :-?oj współczuję tego zderzenia z rzeczywistością w Służbie Zdrowia :roll: Quote
asher Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Oj, PIKA, trzymam kciuki za pozbycie się pasudztwa! :kciuki: Maga, zachowanie Leona jest dośc niepokojące :-? Czy byłas z nim na jakimś szkoleniu? Może warto to rozważyć? Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 asher napisał(a): Oj, PIKA, trzymam kciuki za pozbycie się pasudztwa! :kciuki: ja nie jestem pewna, czy mam to paskudztwo, ale wszystko wyglada, ze tak :-? asher napisał(a): Maga, zachowanie Leona jest dośc niepokojące :-? Czy byłas z nim na jakimś szkoleniu? Może warto to rozważyć? Nie byla i na razie z tego co kilkakrotnie mówila, kasy nie ma :-? Ale mnie sie wydaje, że to "próba sił" i sprawdzanie "co mi wolno" typowe dla psów w wieku nastoletnim :lol: jak bedzie konsekwentna to pownno minąc, tylko ustepowac nie może :wink: I karać, a najlepiej kazac psu natentychmiast wyjśc z pomieszczenia w ktorym się znajduje\, zamknąc drzwi i dac delikwentowi czas na samotne przemyslenie zachowania :wink: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a): Oj, PIKA, trzymam kciuki za pozbycie się pasudztwa! :kciuki: ja nie jestem pewna, czy mam to paskudztwo, ale wszystko wyglada, ze tak :-? asher napisał(a): Maga, zachowanie Leona jest dośc niepokojące :-? Czy byłas z nim na jakimś szkoleniu? Może warto to rozważyć? Nie byla i na razie z tego co kilkakrotnie mówila, kasy nie ma :-?no i czemu cholewcia wszystko się zawsze rozbija o tą durna kasę :evil: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Drogie panie, a więc sprawa wygląda tak: kasy nie mam kompletnie i tak totalnie, że aż wstyd :-? Tak że szkolenie planuję na wiosnę. Warczenie jest ewidentnie warczeniem, ale cichym i bez pokazywania zębów. Warczy i nie patrzy na mnie, ewentualnie spoglada. Pytanie - jak mam się zachować w takiej sytuacji? nawarczał na mnie w kuchni (podeszłam, jak sobie leżał), wywaliłam do pokoju, zamknełam drzwi. Po 15 min otworzyłam i on spokorniały podszedł - na moją zachetę. Ale wcale nie jestem pewna czy to się nie powtórzy. Co zrobić w tym danym momencie, gdy podchodzę do psa, a on warczy? :o :-? Quote
Hanna R. Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 O matko, Maga , rzeczywiscie masz problem ... A Leon rzeczywiscie - jak bliźniak Gezia ... Tylko Geziowi , który naprawdę jest psem- wariatem nie zdarzyło sie warczeć na domowników ... Quote
arima Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 O kurcze Mega... :x Nie miałam takiej sytuacji więc nie wiem :-? Quote
Recommended Posts