Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']aż się boję zapytać co to znaczy :evil_lol:
dobrze, ze chociaż smaczna :lol:

wiesz spodziewałam się pucharu lodów a dostałam gigantyczny talerz, i naprawdę było pyszne :grins:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']wiesz spodziewałam się pucharu lodów a dostałam gigantyczny talerz, i naprawdę było pyszne :grins:

ale było coś na nim, czy talerz zjadłaś? :shock: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pika, ty to akurat się nie śmiej :mad:

Vectra, TY bana na pewno nie dostaniesz, przygotuje dla ciebie coś lepszego :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']nie chce niespodziewanki :placz: :placz: :placz:

przewiozę cię moim autem bez hamulców, tylko tym razem nie będę jechała 40km/h.... :diabloti:

Posted

to ja chce tym bolidem ze spojlerem bez hamulców jechać :multi: :multi:
jeszcze otworzymy wszystkie szyby włączymy muzyke na full "umc umc" i gume ciamkać i robić balony - będą nas toffać wsie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake:

a oto moja mapa podróżna, za pomocą której wybierałam skróty :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']to ja chce tym bolidem ze spojlerem bez hamulców jechać :multi: :multi:
jeszcze otworzymy wszystkie szyby włączymy muzyke na full "umc umc" i gume ciamkać i robić balony - będą nas toffać wsie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jeszcze szaliki musicie wywiesić za okna

Maga , jak ja koffam Gdańsk:razz:

Posted

[quote name='Maga100']Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake:

a oto moja mapa podróżna, za pomocą której wybierałam skróty :evil_lol: :evil_lol:

:crazyeye: jeździsz ciężarówką?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye: jeździsz ciężarówką?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:

no co ty, na kolankach trzymałam :cool3:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake:

jak mogłas żepsuć TZ auto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
toć to niemal jak przestępstwo :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak mogłas żepsuć TZ auto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
toć to niemal jak przestępstwo :mad: :evil_lol: :evil_lol:

hahaha, wiem, bo usłyszałam, że juz nigdy przenigdy nie da mi kluczyków :evil_lol:
żebym sobie psuła swoje wiecznie zepsute :evil_lol:
a nie, jego, które zawsze jest sprawne, ja raz wsiądę i on od razu ma robotę :evil_lol:
że jestem psuj :evil_lol:
i że koniec, jak moje nie dziala, mam sobie jechac taksówką :evil_lol:
itp. itd. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, wiem, bo usłyszałam, że juz nigdy przenigdy nie da mi kluczyków :evil_lol:
żebym sobie psuła swoje wiecznie zepsute :evil_lol:
a nie, jego, które zawsze jest sprawne, ja raz wsiądę i on od razu ma robotę :evil_lol:
że jestem psuj :evil_lol:
i że koniec, jak moje nie dziala, mam sobie jechac taksówką :evil_lol:
itp. itd. :evil_lol: :evil_lol:
a czego się spodziewałaś :evil_lol: :evil_lol: pochwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

z Gdańska wiecej nie mam, bo z powodu jarmarku i dzikiego tłumu, musiałam Leonowi przypominać co to znaczy "równaj" :roll:

chyba pójdę spać :-( Jutro znowu wstać :-(

Posted

Foty jak zwykle takie sobie. Własciwie to nawet na określenie "paskudne" nie zasługują... :shake: :roll:
:loveu: :loveu: :loveu:

A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops:

Posted

[quote name='asher']

A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops: matko "Neptunu"?? :roll: A nie Neptunowi? :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']

A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops:
[SIZE="1"]jaka Ty spostrzegawcza jesteś :evil_lol: :evil_lol: