jo-jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']aż się boję zapytać co to znaczy :evil_lol: dobrze, ze chociaż smaczna :lol: wiesz spodziewałam się pucharu lodów a dostałam gigantyczny talerz, i naprawdę było pyszne :grins: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='jo-jo']wiesz spodziewałam się pucharu lodów a dostałam gigantyczny talerz, i naprawdę było pyszne :grins: ale było coś na nim, czy talerz zjadłaś? :shock: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pika, ty to akurat się nie śmiej :mad: Vectra, TY bana na pewno nie dostaniesz, przygotuje dla ciebie coś lepszego :cool3: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 no dobrze, to powspominajmy wakacje...... Quote
jo-jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']ale było coś na nim, czy talerz zjadłaś? :shock: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz :obrazic::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 a co Alu, nie podoba ci się mój słodki Leonek? :loveu: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='jo-jo']No wiesz :obrazic::evil_lol: hihihi, bo tak mi się skojrzyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Leon zawsze mi się podoba:loveu: ale tam wygląda jak namiastka Mastino:evil_lol: a tutaj budujecie tratwę :razz: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 nie chce niespodziewanki :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a tutaj budujecie tratwę :razz: dokładnie, tylko do Szwecj nie udało się dopłynąć :evil_lol: z wycieczką w .... Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Vectra']nie chce niespodziewanki :placz: :placz: :placz: przewiozę cię moim autem bez hamulców, tylko tym razem nie będę jechała 40km/h.... :diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 to ja chce tym bolidem ze spojlerem bez hamulców jechać :multi: :multi: jeszcze otworzymy wszystkie szyby włączymy muzyke na full "umc umc" i gume ciamkać i robić balony - będą nas toffać wsie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake: a oto moja mapa podróżna, za pomocą której wybierałam skróty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Vectra']to ja chce tym bolidem ze spojlerem bez hamulców jechać :multi: :multi: jeszcze otworzymy wszystkie szyby włączymy muzyke na full "umc umc" i gume ciamkać i robić balony - będą nas toffać wsie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jeszcze szaliki musicie wywiesić za okna Maga , jak ja koffam Gdańsk:razz: Quote
aga1215 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake: a oto moja mapa podróżna, za pomocą której wybierałam skróty :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye: jeździsz ciężarówką?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='aga1215']:crazyeye: jeździsz ciężarówką?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: no co ty, na kolankach trzymałam :cool3: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']Vectro , muszę cię rozczrowac, bo hamulców zabrakło w aucie TZta (dzisiaj tym jeździlam), a on nie ma ani spojlera ani zadnych bajerów :shake: a oto moja mapa podróżna, za pomocą której wybierałam skróty :evil_lol: :evil_lol: jak mogłas żepsuć TZ auto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toć to niemal jak przestępstwo :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Vectra']jak mogłas żepsuć TZ auto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: toć to niemal jak przestępstwo :mad: :evil_lol: :evil_lol: hahaha, wiem, bo usłyszałam, że juz nigdy przenigdy nie da mi kluczyków :evil_lol: żebym sobie psuła swoje wiecznie zepsute :evil_lol: a nie, jego, które zawsze jest sprawne, ja raz wsiądę i on od razu ma robotę :evil_lol: że jestem psuj :evil_lol: i że koniec, jak moje nie dziala, mam sobie jechac taksówką :evil_lol: itp. itd. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, wiem, bo usłyszałam, że juz nigdy przenigdy nie da mi kluczyków :evil_lol: żebym sobie psuła swoje wiecznie zepsute :evil_lol: a nie, jego, które zawsze jest sprawne, ja raz wsiądę i on od razu ma robotę :evil_lol: że jestem psuj :evil_lol: i że koniec, jak moje nie dziala, mam sobie jechac taksówką :evil_lol: itp. itd. :evil_lol: :evil_lol: a czego się spodziewałaś :evil_lol: :evil_lol: pochwały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']Pika, ty to akurat się nie śmiej :mad: a czemu? :evil_lol: Gdańsk mnie zawsze powala :loveu: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 z Gdańska wiecej nie mam, bo z powodu jarmarku i dzikiego tłumu, musiałam Leonowi przypominać co to znaczy "równaj" :roll: chyba pójdę spać :-( Jutro znowu wstać :-( Quote
Paula Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Hehe, gaduly :D Jaki skorzasty Leon :-o :evil_lol: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Foty jak zwykle takie sobie. Własciwie to nawet na określenie "paskudne" nie zasługują... :shake: :roll: :loveu: :loveu: :loveu: A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='asher'] A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops: matko "Neptunu"?? :roll: A nie Neptunowi? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='asher'] A ja tak patrzę i patrzę i nie mogę się dopatrzeć, cóż temu Neptunu fiutka zasłania? :hmmmm: :oops: [SIZE="1"]jaka Ty spostrzegawcza jesteś :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts