Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asher napisał(a):

A najśmieszniejsze to będą wasze miny, jak będziecie jeść to, co zaserwuję :diabloti:

ciasto biszkoptowo-owocowe ze śledziami? :roll: :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
ciasto biszkoptowo-owocowe ze śledziami? :roll: :evil_lol:
A to juz zależy od składników, które przyniesiecie :diabloti:

ps. a co ja zrobiłam z tymi śledziami keidyś? Bo mi sie po głowie plącze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodzi... Chyba nie zrobiłam ciasta ze śledziem? :shock:

Posted

[quote name='PIKA']Ta szafa, komoda i te zdjęcia sa taakie brzydkie i do nieczego, ze aż Leon się pozygal :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahhahahahaha tak jak PIKA coś powie to nie ma mocnych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aserkowa powiedz co mamy przynieść żebyśmy sie nie dublowały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Aserkowa powiedz co mamy przynieść żebyśmy sie nie dublowały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A skąd ja mam wiedzieć? :shock: Ja nie mam pojęcia jak się pizze robi :niewiem: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
mamusiu Alu ratuj napisz co potrzeba by sklecić pizze :modla: :modla: :modla:
Ja stawiam na portfel i pizzerię w pobliżu :p Z tych dwóch składników na pewno wyjdzie pychaaa pizza :eating: :p

Posted

asher napisał(a):
A skąd ja mam wiedzieć? :shock: Ja nie mam pojęcia jak się pizze robi :niewiem: :evil_lol:

ups to ja mam w takim razie w sobote wode mam na gazie zarobiona jestem i w ogole to mnie nie ma :siara: :scared:

Posted

asher napisał(a):

ps. a co ja zrobiłam z tymi śledziami keidyś? Bo mi sie po głowie plącze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodzi... Chyba nie zrobiłam ciasta ze śledziem? :shock:

coś tak mi się świta, ze zamiast mąki to sledzi dodalas, czy siakoś tak odrotnie , nie pamietam, ale coś namotałas straszliwie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']mamusiu Alu ratuj napisz co potrzeba by sklecić pizze :modla: :modla: :modla::pno dzieciarnia , przepis jest w Galerii Smaczków ;)tam jest mój przepisik z fotką :p
Smacznego;)

Posted

Vectra napisał(a):
Debe Ty nawet nie próbuj sie tu wymigać :mad: :mad: :mad:
bo ci Szpilke ukradne :eviltong: :eviltong: :evil_lol:

a kradnij ją brudna jest jak święta ziemia w zasadzie to powinna zmienić imie na cekol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga, ja od ciebie zaczęłam nadrabianie zaległości bo myślałam sobie, że u ciebie mało...:lying: , aleście nagadały :mdleje: A co do zdjęć to...zatkało mnie :p Przeokropne!:loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Maga100']

cg spacerowych

Leoś wygląda jak brojlerek :evil_lol:
[quote name='Maga100']

Podziwiałam twoje nowe mebelki! Piękna komoda, tylko co to za duszek na niej? :lol:

Posted

gaduły :mad:
co mi zagadujecie galerię :mad:
jestem sobie w niej moderatorem :megagrin:

[quote name='mmbbaj']Maga, ja od ciebie zaczęłam nadrabianie zaległości bo myślałam sobie, że u ciebie mało...:lying: , aleście nagadały :mdleje: A co do zdjęć to...zatkało mnie :p Przeokropne!:loveu: :loveu: :loveu:

witaj Małgosiu, ja nie gadam, to one :eviltong:

Podziwiałam twoje nowe mebelki! Piękna komoda, tylko co to za duszek na niej? :lol:

to mój prywatny duszek :lol:

Posted

[quote name='PIKA']bedziesz zamykać, czy ciąć? :evil_lol:

bedę kulturalnie zwracać uwagę :p

właśnie patrze, ze mam jeszcze wakacyjne fotki :roll:

Posted

Cześć Madziu :diabloti:

Dzisiaj postanowiłam pójść za Twoją radą i w Jazz Cafe zamówiłam sobie "Lodową Fantazję Szefa Kuchni" i prawdemówiąc faktycznie była to fantazja, a na dodatek baaardzo smaczna :loveu:

a tak wogóle to Leoniast jest przekochany, meble mogą chyba być, areszty nie miałam siły doczytać :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']
Dzisiaj postanowiłam pójść za Twoją radą i w Jazz Cafe zamówiłam sobie "Lodową Fantazję Szefa Kuchni" i prawdemówiąc faktycznie była to fantazja,

aż się boję zapytać co to znaczy :evil_lol:
dobrze, ze chociaż smaczna :lol: