PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a): A najśmieszniejsze to będą wasze miny, jak będziecie jeść to, co zaserwuję :diabloti: ciasto biszkoptowo-owocowe ze śledziami? :roll: :evil_lol: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):ciasto biszkoptowo-owocowe ze śledziami? :roll: :evil_lol:A to juz zależy od składników, które przyniesiecie :diabloti: ps. a co ja zrobiłam z tymi śledziami keidyś? Bo mi sie po głowie plącze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodzi... Chyba nie zrobiłam ciasta ze śledziem? :shock: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']Ta szafa, komoda i te zdjęcia sa taakie brzydkie i do nieczego, ze aż Leon się pozygal :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahhahahahaha tak jak PIKA coś powie to nie ma mocnych ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aserkowa powiedz co mamy przynieść żebyśmy sie nie dublowały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dbsst napisał(a):Aserkowa powiedz co mamy przynieść żebyśmy sie nie dublowały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:A skąd ja mam wiedzieć? :shock: Ja nie mam pojęcia jak się pizze robi :niewiem: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 mamusiu Alu ratuj napisz co potrzeba by sklecić pizze :modla: :modla: :modla: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):mamusiu Alu ratuj napisz co potrzeba by sklecić pizze :modla: :modla: :modla:Ja stawiam na portfel i pizzerię w pobliżu :p Z tych dwóch składników na pewno wyjdzie pychaaa pizza :eating: :p Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a):A skąd ja mam wiedzieć? :shock: Ja nie mam pojęcia jak się pizze robi :niewiem: :evil_lol: ups to ja mam w takim razie w sobote wode mam na gazie zarobiona jestem i w ogole to mnie nie ma :siara: :scared: Quote
malawaszka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dbsst napisał(a):ups to ja mam w takim razie w sobote wode mam na gazie zarobiona jestem i w ogole to mnie nie ma :siara: :scared: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i pospiskowały Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Debe Ty nawet nie próbuj sie tu wymigać :mad: :mad: :mad: bo ci Szpilke ukradne :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a): ps. a co ja zrobiłam z tymi śledziami keidyś? Bo mi sie po głowie plącze, ale nie pamiętam dokładnie o co chodzi... Chyba nie zrobiłam ciasta ze śledziem? :shock: coś tak mi się świta, ze zamiast mąki to sledzi dodalas, czy siakoś tak odrotnie , nie pamietam, ale coś namotałas straszliwie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Vectra']mamusiu Alu ratuj napisz co potrzeba by sklecić pizze :modla: :modla: :modla::pno dzieciarnia , przepis jest w Galerii Smaczków ;)tam jest mój przepisik z fotką :p Smacznego;) Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):Debe Ty nawet nie próbuj sie tu wymigać :mad: :mad: :mad: bo ci Szpilke ukradne :eviltong: :eviltong: :evil_lol: a kradnij ją brudna jest jak święta ziemia w zasadzie to powinna zmienić imie na cekol :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Maga, ja od ciebie zaczęłam nadrabianie zaległości bo myślałam sobie, że u ciebie mało...:lying: , aleście nagadały :mdleje: A co do zdjęć to...zatkało mnie :p Przeokropne!:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Maga100'] cg spacerowych Leoś wygląda jak brojlerek :evil_lol: [quote name='Maga100'] Podziwiałam twoje nowe mebelki! Piękna komoda, tylko co to za duszek na niej? :lol: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 to od Lełona się światło odbiło :grins: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 gaduły :mad: co mi zagadujecie galerię :mad: jestem sobie w niej moderatorem :megagrin: [quote name='mmbbaj']Maga, ja od ciebie zaczęłam nadrabianie zaległości bo myślałam sobie, że u ciebie mało...:lying: , aleście nagadały :mdleje: A co do zdjęć to...zatkało mnie :p Przeokropne!:loveu: :loveu: :loveu: witaj Małgosiu, ja nie gadam, to one :eviltong: Podziwiałam twoje nowe mebelki! Piękna komoda, tylko co to za duszek na niej? :lol: to mój prywatny duszek :lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 już się pogubiłam w tych zdjeciach, nie wiem czy wstawiałam czy nie :hmmmm: pies z przodu pies z tyłu Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :pja też byłam obejrzeć te Twoje okropiczne/podobują mi się [SIZE=2]/meble Quote
mmbbaj Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100'] co mi zagadujecie galerię :mad: jestem sobie w niej moderatorem :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100'] jestem sobie w niej moderatorem :megagrin: bedziesz zamykać, czy ciąć? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 a już nidługo jadę po jeszcze jedną szafę do kompletu i po szafki na buty :p ale wam nie pokażę :eviltong: na górkę i z górki Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']bedziesz zamykać, czy ciąć? :evil_lol: bedę kulturalnie zwracać uwagę :p właśnie patrze, ze mam jeszcze wakacyjne fotki :roll: Quote
jo-jo Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Cześć Madziu :diabloti: Dzisiaj postanowiłam pójść za Twoją radą i w Jazz Cafe zamówiłam sobie "Lodową Fantazję Szefa Kuchni" i prawdemówiąc faktycznie była to fantazja, a na dodatek baaardzo smaczna :loveu: a tak wogóle to Leoniast jest przekochany, meble mogą chyba być, areszty nie miałam siły doczytać :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='jo-jo'] Dzisiaj postanowiłam pójść za Twoją radą i w Jazz Cafe zamówiłam sobie "Lodową Fantazję Szefa Kuchni" i prawdemówiąc faktycznie była to fantazja, aż się boję zapytać co to znaczy :evil_lol: dobrze, ze chociaż smaczna :lol: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100'] właśnie patrze, ze mam jeszcze wakacyjne fotki :roll: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts