malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Maga100'] a gdzie się podział Leon na ostatniej focie??? :lol: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 dziękuję za wszystkie szczere słowa :diabloti: dobranoc Asherku :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hahaha no mega paskudna fota :evil_lol: :loveu: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 hahahhahahhahaaha dostała tak z piłki że ją cofło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='dbsst'] hahahhahahhahaaha dostała tak z piłki że ją cofło :evil_lol: znaczy się ty rzucałaś :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Maga100']znaczy się ty rzucałaś :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ide spac pa Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 boszzzzz Szpilotnik jest niesamowity hahaha a Leon biedny zawsze drugi :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='malawaszka']boszzzzz Szpilotnik jest niesamowity hahaha a Leon biedny zawsze drugi :evil_lol: musi schudnąć jakieś 10kg i poćwiczyć biegi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 na taśme biegową go :evil_lol: musi nabrać takich mięśni jak Szpilotnik :lol: :loveu: Quote
Paula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Czesc Maga :cool3: Ta fota w ogole mi sie nie podoba :evil_lol: a ta jeszcze mniej :cool3: na tej Leon mnie w ogole mnie nie rozsmieszyl :shake: tym bardziej na tym :roll: na tej ani troche nie wygladaja slodko, w ogole fota do kosza, to niebo, daj spokoj :evil_lol: Juz nie mowiac o tych wygibasach w powietrzu, ktorych juz mi sie nie chce cytowac, a mebelki tez do bani :diabloti: Uff, ide do Debe...:roll: Quote
PIKA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ta szafa, komoda i te zdjęcia sa taakie brzydkie i do nieczego, ze aż Leon się pozygal :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='PIKA']Ta szafa, komoda i te zdjęcia sa taakie brzydkie i do nieczego, ze aż Leon się pozygal :shake: :roflt: :roflt: :roflt: umarłam hahahahaha Quote
Maga100 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 wariatki :lol: :lol: :lol: więcej nie chodzę na zadne spotkania z wami, ani na żadne powitania Waszki, bo wy jakieś dziwne jesteście :stupid: Quote
Paula Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='PIKA']Ta szafa, komoda i te zdjęcia sa taakie brzydkie i do nieczego, ze aż Leon się pozygal :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Maga :glaszcze: ale na pizze Asherkowej sie skusisz? :cool3: Quote
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Maga jak to co wstawiasz to są ciulowe foty to ja zaprzestaje dotykania aparatu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oczywiście w sobote napad na Asher - trzeba ją obłyskać za dwa dni :evil_lol: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 No cholera, nie wiem, czemu, ale moja wcale nie podejrzliwa dusza, węszy jakiś sobotni spisek... :hmmmm: :mad: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a):No cholera, nie wiem, czemu, ale moja wcale nie podejrzliwa dusza, węszy jakiś sobotni spisek... :hmmmm: :mad: noo :evil_lol: zmuszą Cię do zrobienia pizzy :evil_lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):noo :evil_lol: zmuszą Cię do zrobienia pizzy :evil_lol: No przeciez taka byla umowa: my Ciebie napadamy, a Ty robisz dla kazdej pizze ;) :evil_lol: Czesc Maga :lol: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a):No cholera, nie wiem, czemu, ale moja wcale nie podejrzliwa dusza, węszy jakiś sobotni spisek... :hmmmm: :mad: jaki tam znowu spisek :siara: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Hahaha, poza tym, że nigdy tego nie robiłam, nie wiem, jak się to robi, nie za dobrze radzę sobie w kuchni i raczej na pewno nie będę mieć potrzebnych składników, to nie widze przeszkód, mogę robić :diabloti: I z góry życzę smacznego :diabloti: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 asher napisał(a):Hahaha, poza tym, że nigdy tego nie robiłam, nie wiem, jak się to robi, nie za dobrze radzę sobie w kuchni i raczej na pewno nie będę mieć potrzebnych składników, to nie widze przeszkód, mogę robić :diabloti: I z góry życzę smacznego :diabloti: poproś o wskazówki od ALi R :p :p ona robi zajefajnistą pizze :evil_lol: przygody zawsze możesz opisać na dogo będzie się z czego pośmiac ;) jak trzeba będzie to dostarczymy ci składniki niezbędne do wyprodukowania pizzy - ja już czuje jej zapach i smak :eating: :eating: bo jestem strasznie głodna :oops: Quote
asher Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):poproś o wskazówki od ALi R :p :p ona robi zajefajnistą pizze :evil_lol: To może najpier udamy się do Rybnika i uprowadzimy Alę R? :cool3: Vectra napisał(a):przygody zawsze możesz opisać na dogo będzie się z czego pośmiac ;) jak trzeba będzie to dostarczymy ci składniki niezbędne do wyprodukowania pizzy - ja już czuje jej zapach i smak :eating: :eating: bo jestem strasznie głodna :oops:Jeśli wam nie szkoda składników, to ok :diabloti: A najśmieszniejsze to będą wasze miny, jak będziecie jeść to, co zaserwuję :diabloti: Quote
Recommended Posts