PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Maga100 napisał(a):Olcia napisał(a): no ja myslalam ze do galerii leonka, ale jak tak sobie czytalam mam pewne watpliwosci czy to napewno galeria, a nie darmowe porady prof.Magi :lol: tak, profesor, od razu habilitowany :lol: A kariere psychologiczną zakonczyłam w chwili obrony pracy, więc się nie cieszcie, nie pomogę wam :lol: :lol: nie ustawiajcie się w kolejce 8) A to dobrze, bo już się balam, ze jak się spotkamy to zaczniesz analize psychologiczną robic A tego to bym chyba nie chciała :roll: Quote
asher Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ja chyba też w doła popadnę, bo nikt o mnie nie pamięta :evil: Czwarta bezcyfrówkowa się melduje. Perspektywy gorzej, niż marne :roll: Quote
anetta Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Ooo psychologiaaaa :lol: :P Maga, powiedz mi :lol: gdzie studiowalas? Jakie mialas egzaminy na wejsciu? :roll: Ja tez jestem bezcyfrowkowiec! :evil: Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 anetta napisał(a):Ooo psychologiaaaa :lol: :P Maga, powiedz mi :lol: gdzie studiowalas? Jakie mialas egzaminy na wejsciu? :roll: Ja tez jestem bezcyfrowkowiec! :evil: wow to znów sie nam statystyka zmienia 8) Quote
Maga100 Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 Chwilowo odkurzam galerię, ukradłam aparat rodzinie 8) Czas przypomnieć Leona :D witam Państwa po długiej nieobecności bawimy się? no tak czy nie? no to nie jak nie, to dobranoc :P przeplaszam za fatalną jakość, ale nie jestem biegła w cyfrowych urządzeniach :-? Quote
Maga100 Posted October 11, 2005 Author Posted October 11, 2005 i trochę Gucia dla niewtajemniczonych - pies taty 8) wejść czy nie wejść... ach, raz kozie śmierć zanurzę się od razu cały jednak spadam stąd, zimno! suche patyczki na brzegu fajniejsze Quote
daga10011 Posted October 11, 2005 Posted October 11, 2005 Leon zmeznial 8) :P :D ...nie tesknisz za szczeniaczkiem?????? :lol: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 daga10011 napisał(a):Leon zmeznial 8) :P :D ...nie tesknisz za szczeniaczkiem?????? :lol: no pewnie, już nie ma takiej minki, już się nie mieści na kolanach, już go nie wezme na ręce :( , już sie tak bezwzględnie mnie nie pilnuje :-? Quote
asher Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):daga10011 napisał(a):Leon zmeznial 8) :P :D ...nie tesknisz za szczeniaczkiem?????? :lol: no pewnie, już nie ma takiej minkiNie nooo, nie przesadzaj! Zmężniec zmęzniał, ale minkę małego urwisa ma nadal i już mu pewnie tak zosatnie :lol: Śliczny jest :D Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Oczywiście, że ciocia Asher ma rację i jestem śliczny :wink: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Cześć dziolchy :lol: Widze, że Śliczny Leon sie obajwił :lol: Maga a czemu nie chcesz Leona na rączki brac i na kolanka sadzać? :cry: Quote
asher Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga a czemu nie chcesz Leona na rączki brac i na kolanka sadzać? :cry:Właśnie? :evil: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga a czemu nie chcesz Leona na rączki brac i na kolanka sadzać? :cry: bo chcę mieć kręgosłup w całości :evil: A na kolanka się nie mieści żadną miarą :P Quote
Alfik Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Jak to możliwe :o :o :o Mój Alfior sie mieści, to i Leoś powinien :lol: Quote
PIKA Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):Maga a czemu nie chcesz Leona na rączki brac i na kolanka sadzać? :cry: bo chcę mieć kręgosłup w całości :evil: A na kolanka się nie mieści żadną miarą :P Nie możliwe :o Jak wróce do domu to Ci udowodnie, że Leon na kolanach się zmieści 8) Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 no się uwzięły baby :evil: jak mówię, że za duży i za ciężki, to mówię :evil: :lol: :lol: a w ogóle jestem w szoku :o Właśnie wróciliśmy ze spacerku, gdzie Leon biegał z piłeczka, nagle podleciało do nas coś małego i kudłatego i rzuciło się na Leonka :o Już chciałam biec i ratować, gdy Leon się odwrócił, najeżył, wyszczerzył i rzucił na małe kudłate :o Pierwszy raz pomyslałam, że mój pies zrobi innemu krzywdę :-? Na szczęscie pięknie zareagował na komendę "do mnie" 8) No i qrde nie mam wyrzutów sumienia, bo Leon był przy mnie, a to tamto podleciało i chciało użreć :-? nawet odczuwam lekką dumę :oops: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 PIKA napisał(a):Cześć dziolchy :lol: Widze, że Śliczny Leon sie obajwił :lol: Maga a czemu nie chcesz Leona na rączki brac i na kolanka sadzać? :cry: wrzuciłam wsteczny :wink: i co widzę :o foty Leona i tako jedna frelka PIKA no co za spotkanie Maga no nie mów że z Leona taki kolos że go na kolanka się nie da wziąć 8) Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wrzuciłam wsteczny :wink: i co widzę :o foty Leona a właśnie! :P przyzwycziłaś się, że nigdy nie ma, a tu niespodzianka :P tata dał ukraść aparat na pół dnia :-? i tako jedna frelka PIKA a ta frelka to bardzo obraźliwe słowo? :wink: Maga no nie mów że z Leona taki kolos że go na kolanka się nie da wziąć 8) gruby jest :evil: Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):wrzuciłam wsteczny :wink: i co widzę :o foty Leona a właśnie! :P przyzwycziłaś się, że nigdy nie ma, a tu niespodzianka :P tata dał ukraść aparat na pół dnia :-? i tako jedna frelka PIKA a ta frelka to bardzo obraźliwe słowo? :wink: Maga no nie mów że z Leona taki kolos że go na kolanka się nie da wziąć 8) gruby jest :evil: nie przyzwyczaiłam , tylko martwiłam że i ciebie z Leonem wcięło frelka to po prostu rodzaj zeński osobnika gat, ludzkiego :wink: zupełnie nie ma w sobie nic obraźliwego gruby :o a w którym miejscu :roll: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a w którym miejscu :roll: w tylnej części :-? a tu masz roześmianą mordę 8) Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): a w którym miejscu :roll: w tylnej części :-? a tu masz roześmianą mordę 8) no słodziak się cieszy a pańcia marudzi że mu poopa przytyła 8) ja tam nic takiego nie dostrzegam :roll: Quote
Maga100 Posted October 12, 2005 Author Posted October 12, 2005 a teraz z serii: jestem koparką 8) że niby się troche ubrudziłem? no to co! Quote
Alicja Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Maga100 napisał(a):a teraz z serii: jestem koparką 8) że niby się troche ubrudziłem? no to co! wow gabinet odnowy biologicznej , prawie błotne kąpiele :wink: Quote
Recommended Posts