Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Czesc Maga, caly czas buza i deszcz u nas :placz: Jedziemy do Asherka :evil_lol: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 dbsst napisał(a):kolezaaaaaaaaanko gdzie Ty :cool3: Vectra napisał(a):Maga jeżdzi ze swoim TZ po lekarzach bo biedaczysko wierciło tłumik i sobie raczkę przewierciło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 taaaaaak słyszałam że wiertłomen dzis zaszalał :evil_lol: a tal poważnie mam nadzieje że nic sie nie stało poważnego bo cos długo Maga sie nie odzywa :shake: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaak słyszałam że wiertłomen dzis zaszalał :evil_lol: :megagrin: [quote name='dbsst']a tal poważnie mam nadzieje że nic sie nie stało poważnego bo cos długo Maga sie nie odzywa :shake: No ja tez :shake: My tu hihru-hihru, a on biedny cierpi :oops: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 paula_z napisał(a): No ja tez :shake: My tu hihru-hihru, a on biedny cierpi :oops: jesteśmy bardzo beeeeeeeeeee :placz: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Maga z TZtem szukali lekarza który czynny jest w niedziele :shake: :shake: i niestety nie znależli jadą do domu :p :p zapewne za pare chwil poznamy pełną opowieść jak było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja słyszałam streszczenie przez telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 a czemu na dyżur w bielanskim nie wpadli :shake: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 dbsst napisał(a):a czemu na dyżur w bielanskim nie wpadli :shake: byli :cool3: :cool3: :cool3: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: poczekajcie Maga wam napewno opowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='Vectra']Maga z TZtem szukali lekarza który czynny jest w niedziele :shake: :shake: i niestety nie znależli jadą do domu A ostry dyzur w bielanskim? To jak to :hmmmm: zostawili przewierconą ręke? :crazyeye: edit.>byli :cool3: :cool3: :cool3: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: poczekajcie Maga wam napewno opowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musialo byc niezle; nie moge sie doczekac :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 i ja sie doczekać nie mogę :roll: :lol: :lol: wredota 10 współczucie - 10 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 :cool3:no i co co .....ale będzie żył..............:razz: Quote
Vectra Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 hahahaha ja też chętnie poczytam (tym razem) to jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Vectra napisał(a):hahahaha ja też chętnie poczytam (tym razem) to jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam ndzieje że za chwile to jeszcze zobacze Pana Łapke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 O matko :roll: To Magowy TZ nie wiem jak tlumik wyglada, ze se lapę przewiercił :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 hahaha ale paskudy jestescie!!! ZERO empatii :shake: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 donoszę uprzejmię że ręke ma TZ Magowy :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 nic wam nie opowiem, bo maupy jesteście :diabloti: jakby rzeczywiście stało się coś poważnego w ta rękę, to by wam głupio było :eviltong: I tyle wam powiem, ze nie miewajcie wypadków w niedziele, bo nikt wam nie pomoże :angryy: Chyba, że jest na tyle poważny, że trzeba wezwać karetkę :roll: w Bielańskim kazali nam czekać: (cytat) może 15 min a może 3 godziny. Prywatnie nie ma dyżurów chirurgów (albo nie było tam gdzie jeździliśmy). W końcu TZ sam sobie zdezynfekował i oczyści ranę i założył opatrunek :roll: Mamy tylko nadzieję, ze ściegna w porządku, kosci na pewno tak, bo rusza dłonią. A jemu po prostu pękło wiertło i wpadło w łapę :roll: Quote
asher Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kurde, niefajnie :roll: A ręka która? Bo jakby co, to lepiej, żeby ta mniej uzywana ;) Hihihi, a widzisz Maga, TZ się na Tobie zemścił za fochy z dnia poprzedniego :eviltong: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='asher'] Hihihi, a widzisz Maga, TZ się na Tobie zemścił za fochy z dnia poprzedniego :eviltong: :evil_lol: w imię zasady na złość mamie odmrożę sobie uszy, tak? :lol: Ręka ta mnie używana, więc TZ jest dysponowany i nie trzeba go w niczym wyręczać :diabloti: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Maga ja sie za jakieś 30 min zbieram do pacjentki więc nie wiem jak z porannym spacerem :roll: Quote
Maga100 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='dbsst']Maga ja sie za jakieś 30 min zbieram do pacjentki więc nie wiem jak z porannym spacerem :roll: no poranny i tak nie wchodzi w grę, bo ja muszę się nastawić psychicznie, że idę do pracy :angryy: dam znać, jak wrócę - a zamierzam wyjść stamtąd o 16.00:roll: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='Maga100']no poranny i tak nie wchodzi w grę, bo ja muszę się nastawić psychicznie, że idę do pracy :angryy: dam znać, jak wrócę - a zamierzam wyjść stamtąd o 16.00:roll: oki doki :cool3: Quote
Recommended Posts