Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
kolezaaaaaaaaanko gdzie Ty :cool3:

Vectra napisał(a):
Maga jeżdzi ze swoim TZ po lekarzach bo biedaczysko wierciło tłumik i sobie raczkę przewierciło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

taaaaaak słyszałam że wiertłomen dzis zaszalał :evil_lol:

a tal poważnie mam nadzieje że nic sie nie stało poważnego bo cos długo Maga sie nie odzywa :shake:

Posted

[quote name='dbsst']taaaaaak słyszałam że wiertłomen dzis zaszalał :evil_lol:
:megagrin:
[quote name='dbsst']a tal poważnie mam nadzieje że nic sie nie stało poważnego bo cos długo Maga sie nie odzywa :shake:
No ja tez :shake: My tu hihru-hihru, a on biedny cierpi :oops:

Posted

Maga z TZtem szukali lekarza który czynny jest w niedziele :shake: :shake: i niestety nie znależli jadą do domu :p :p zapewne za pare chwil poznamy pełną opowieść jak było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja słyszałam streszczenie przez telefon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a czemu na dyżur w bielanskim nie wpadli :shake:

byli :cool3: :cool3: :cool3: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: poczekajcie Maga wam napewno opowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Maga z TZtem szukali lekarza który czynny jest w niedziele :shake: :shake: i niestety nie znależli jadą do domu
A ostry dyzur w bielanskim? To jak to :hmmmm: zostawili przewierconą ręke? :crazyeye:

edit.>

byli :cool3: :cool3: :cool3: hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: poczekajcie Maga wam napewno opowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Musialo byc niezle; nie moge sie doczekac :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha ja też chętnie poczytam (tym razem) to jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja mam ndzieje że za chwile to jeszcze zobacze Pana Łapke :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nic wam nie opowiem, bo maupy jesteście :diabloti:
jakby rzeczywiście stało się coś poważnego w ta rękę, to by wam głupio było :eviltong:
I tyle wam powiem, ze nie miewajcie wypadków w niedziele, bo nikt wam nie pomoże :angryy: Chyba, że jest na tyle poważny, że trzeba wezwać karetkę :roll:
w Bielańskim kazali nam czekać: (cytat) może 15 min a może 3 godziny. Prywatnie nie ma dyżurów chirurgów (albo nie było tam gdzie jeździliśmy). W końcu TZ sam sobie zdezynfekował i oczyści ranę i założył opatrunek :roll: Mamy tylko nadzieję, ze ściegna w porządku, kosci na pewno tak, bo rusza dłonią.
A jemu po prostu pękło wiertło i wpadło w łapę :roll:

Posted

Kurde, niefajnie :roll: A ręka która? Bo jakby co, to lepiej, żeby ta mniej uzywana ;)

Hihihi, a widzisz Maga, TZ się na Tobie zemścił za fochy z dnia poprzedniego :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']
Hihihi, a widzisz Maga, TZ się na Tobie zemścił za fochy z dnia poprzedniego :eviltong: :evil_lol:

w imię zasady na złość mamie odmrożę sobie uszy, tak? :lol:

Ręka ta mnie używana, więc TZ jest dysponowany i nie trzeba go w niczym wyręczać :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']Maga ja sie za jakieś 30 min zbieram do pacjentki więc nie wiem jak z porannym spacerem :roll:

no poranny i tak nie wchodzi w grę, bo ja muszę się nastawić psychicznie, że idę do pracy :angryy:
dam znać, jak wrócę - a zamierzam wyjść stamtąd o 16.00:roll:

Posted

[quote name='Maga100']no poranny i tak nie wchodzi w grę, bo ja muszę się nastawić psychicznie, że idę do pracy :angryy:
dam znać, jak wrócę - a zamierzam wyjść stamtąd o 16.00:roll:

oki doki :cool3: