malawaszka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 o kude brrrrrrrrrrr :crazyeye: umarłabym ze strachu Quote
Camara Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100'] :facelick: :facelick: :facelick: jakbym wiedziała co mnie tu spotka, to nawet nie próbowałabym nadrabiać zaległości :obrazic: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='malawaszka']o kude brrrrrrrrrrr :crazyeye: umarłabym ze strachu ale on dla ludzi był miły :lol: chociaż gdy ja się ustawilam do zdjęcia, to zaczął na mnie człapać tak zawzięcie, ze musiałam uciekać :lol: Jeszcze by mi aparat zjadł :crazyeye: [quote name='Camara']:facelick: :facelick: :facelick: jakbym wiedziała co mnie tu spotka, to nawet nie próbowałabym nadrabiać zaległości :obrazic: ach, Camaro, a kto ci zrobiła tutaj krzywdę? :shake: :diabloti: Quote
00000 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']stwierdzam, ze mam psa idiotę :lol: śpi w przedpokoju i przez sen uderzył ogonem w podlogę. Następnie się zerwał z gromkim szczekiem do drzwi, bo myślał, że ktoś puka :stupid: :evil_lol: To chyba cecha wrodzona labków - Pagaj jak pierwszy raz w życiu szczeknął, (a było to jak był już duży), takim głębokim basem, to się wystraszył sam siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Karmienie łabędzi to ulubione zajęcie mojego dziecięcia :lol: No i sprzed tygodnia: Wymasuj Lełonka od cioci Pagaj w tą przebrzydłą gulę :angryy: Quote
olekg89 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Pagaj podziwiam Twojego syna za odwage , mnie by już tam nie było :P Maga cudowne foty , normalnie szok jak dla mnie to juz są takie jak coli ,albo ciutke im brakuje :)Tak dalej i wind popełni harakiri(czy jak to sie tam pisze:P)bo ma już dużą konkurencje, Ty debe cola i jeszcze kilka osób :) Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cudowne foteczki:loveu::loveu::loveu: Nie myśleliście dla Leonka o jakimś modelingu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
Pysia Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witaj Maga :multi: Matko...Ale robisz cudne foty:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :thumbs: Szczeka mi mało nie wyleciała ale w ostatniej chwili przypomniało jej sie ze nie jest sztuczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 bigos napisał(a):Cudowne foteczki:loveu::loveu::loveu: Nie myśleliście dla Leonka o jakimś modelingu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3: Może lepiej nie - kwiatek mu tylko do tego kapelusza i heja na love parade :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Pagaj']Może lepiej nie - kwiatek mu tylko do tego kapelusza i heja na love parade :diabloti::cool3::cool3::cool3:o matyldo , Leon do co oni względem ciebie planują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Camara Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100'] ach, Camaro, a kto ci zrobiła tutaj krzywdę? :shake: :diabloti: no proszę i jeszcze udaje, że nie wie o co chodzi :diabloti: a ponoć przeszła charakterologiczną przemianę :cool1: Nie wierzę w to, ot i co :eviltong: teraz mnie proszę ugłaskać fotkami :obrazic: bo takie śliczne są :loveu: Quote
asher Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100']pojechałam do Arkadii na zakupy, bo już nie mam co na siebie włożyć :cool1:A co? Przytyło sie na urlopie? :razz: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100'] Pinkny Leonek :loveu: :loveu: :loveu: Czesć Madziu:multi: Quote
jo-jo Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='dbsst'] Indiana Jones :multi: :multi: :multi: W Kapeluszu :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześc Maga :multi: ale mu się łapiny rozjechaly :evil_lol: i tata łabądź a skąd wiesz, ze to tata a nie mama? :hmmmm: :crazyeye::crazyeye: ale odważny :crazyeye:.. labądź oczywiście :evil_lol: normalnie jak maja mlode to raczej sa agresywne :razz: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Pagaj, zdobyłaś aparat w konkursie :crazyeye: [quote name='olekg18']Pagaj podziwiam Twojego syna za odwage , mnie by już tam nie było :P Maga cudowne foty , normalnie szok jak dla mnie to juz są takie jak coli ,albo ciutke im brakuje :)Tak dalej i wind popełni harakiri(czy jak to sie tam pisze:P)bo ma już dużą konkurencje, Ty debe cola i jeszcze kilka osób :) Olekg, wlaśnie spadłam z krzesła :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Na pochwałę z twoich ust, nie wiem co odpowiedzieć :p [quote name='Camara'] a ponoć przeszła charakterologiczną przemianę :cool1: Nie wierzę w to, ot i co :eviltong: nikt nie uwierzył :-( powrócilam więc do dawnej ja, bo po co się męczyć, skoro nikt nie docenia :placz: [quote name='asher']A co? Przytyło sie na urlopie? :razz: :evil_lol: wręcz przeciwnie, złośliwa maupo :diabloti: PIKA, wiem, że to był tata :lol: Przewodził stadu i chciał zjeść Leona:lol: a w ogóle dzień dobry, własnie wrócilam z pracy i jutro znów się tam udaję :placz: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100'] .... i jutro znów się tam udaję :placz: A ja jutro mam wolne:multi::multi::multi:będe cały dzień leżeć do góry wentylkim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Polecam;) Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='bigos']A ja jutro mam wolne:multi::multi::multi:będe cały dzień leżeć do góry wentylkim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Polecam;) denerwuj mnie, denerwuj :angryy: to wam wstawie Leona Morskiego Leona Kopacza Leona Zakopanego Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Maga100'] a w ogóle dzień dobry, własnie wrócilam z pracy i jutro znów się tam udaję :placz: a ja idę do pracy dopiero 21 sierpnia :evil_lol: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czesc Maga :lol: [quote name='Maga100']Leona Kopacza Leona Zakopanego Hehehe....:grin: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Pika , ty i twój urlop doprowadza mnie do łez rozpaczy :placz: nie było słońca, więc jakość taka sobie :shake: Quote
Maga100 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 tak, Piko, Leon się nachlał i zataczał :evil_lol: musiałam się za niego wstydzić :evil_lol: Quote
Recommended Posts