Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']o kude brrrrrrrrrrr :crazyeye: umarłabym ze strachu

ale on dla ludzi był miły :lol:
chociaż gdy ja się ustawilam do zdjęcia, to zaczął na mnie człapać tak zawzięcie, ze musiałam uciekać :lol: Jeszcze by mi aparat zjadł :crazyeye:

[quote name='Camara']:facelick: :facelick: :facelick: jakbym wiedziała co mnie tu spotka, to nawet nie próbowałabym nadrabiać zaległości :obrazic:

ach, Camaro, a kto ci zrobiła tutaj krzywdę? :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']stwierdzam, ze mam psa idiotę :lol:
śpi w przedpokoju i przez sen uderzył ogonem w podlogę. Następnie się zerwał z gromkim szczekiem do drzwi, bo myślał, że ktoś puka :stupid: :evil_lol:

To chyba cecha wrodzona labków - Pagaj jak pierwszy raz w życiu szczeknął, (a było to jak był już duży), takim głębokim basem, to się wystraszył sam siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Karmienie łabędzi to ulubione zajęcie mojego dziecięcia :lol:

No i sprzed tygodnia:

Wymasuj Lełonka od cioci Pagaj w tą przebrzydłą gulę :angryy:

Posted

Pagaj podziwiam Twojego syna za odwage , mnie by już tam nie było :P
Maga cudowne foty , normalnie szok jak dla mnie to juz są takie jak coli ,albo ciutke im brakuje :)Tak dalej i wind popełni harakiri(czy jak to sie tam pisze:P)bo ma już dużą konkurencje, Ty debe cola i jeszcze kilka osób :)

Posted

Witaj Maga :multi:
Matko...Ale robisz cudne foty:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :thumbs: Szczeka mi mało nie wyleciała ale w ostatniej chwili przypomniało jej sie ze nie jest sztuczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Cudowne foteczki:loveu::loveu::loveu:
Nie myśleliście dla Leonka o jakimś modelingu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:

Może lepiej nie - kwiatek mu tylko do tego kapelusza i heja na love parade :diabloti:

Posted

[quote name='Pagaj']Może lepiej nie - kwiatek mu tylko do tego kapelusza i heja na love parade :diabloti::cool3::cool3::cool3:o matyldo , Leon do co oni względem ciebie planują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
ach, Camaro, a kto ci zrobiła tutaj krzywdę? :shake: :diabloti:

no proszę i jeszcze udaje, że nie wie o co chodzi :diabloti:
a ponoć przeszła charakterologiczną przemianę :cool1:
Nie wierzę w to, ot i co :eviltong:

teraz mnie proszę ugłaskać fotkami :obrazic:
bo takie śliczne są :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']pojechałam do Arkadii na zakupy, bo już nie mam co na siebie włożyć :cool1:A co? Przytyło sie na urlopie? :razz: :evil_lol:

Posted

Cześc Maga :multi:

ale mu się łapiny rozjechaly :evil_lol:

i tata łabądź

a skąd wiesz, ze to tata a nie mama? :hmmmm:

:crazyeye::crazyeye: ale odważny :crazyeye:.. labądź oczywiście :evil_lol: normalnie jak maja mlode to raczej sa agresywne :razz:

Posted

Pagaj, zdobyłaś aparat w konkursie :crazyeye:

[quote name='olekg18']Pagaj podziwiam Twojego syna za odwage , mnie by już tam nie było :P
Maga cudowne foty , normalnie szok jak dla mnie to juz są takie jak coli ,albo ciutke im brakuje :)Tak dalej i wind popełni harakiri(czy jak to sie tam pisze:P)bo ma już dużą konkurencje, Ty debe cola i jeszcze kilka osób :)

Olekg, wlaśnie spadłam z krzesła :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
Na pochwałę z twoich ust, nie wiem co odpowiedzieć :p

[quote name='Camara']
a ponoć przeszła charakterologiczną przemianę :cool1:
Nie wierzę w to, ot i co :eviltong:

nikt nie uwierzył :-( powrócilam więc do dawnej ja, bo po co się męczyć, skoro nikt nie docenia :placz:

[quote name='asher']A co? Przytyło sie na urlopie? :razz: :evil_lol:

wręcz przeciwnie, złośliwa maupo :diabloti:

PIKA, wiem, że to był tata :lol: Przewodził stadu i chciał zjeść Leona:lol:

a w ogóle dzień dobry, własnie wrócilam z pracy i jutro znów się tam udaję :placz:

Posted

[quote name='Maga100']
.... i jutro znów się tam udaję :placz:

A ja jutro mam wolne:multi::multi::multi:będe cały dzień leżeć do góry wentylkim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Polecam;)

Posted

[quote name='bigos']A ja jutro mam wolne:multi::multi::multi:będe cały dzień leżeć do góry wentylkim:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Polecam;)

denerwuj mnie, denerwuj :angryy:

to wam wstawie Leona Morskiego

Leona Kopacza

Leona Zakopanego

Posted

[quote name='Maga100']

a w ogóle dzień dobry, własnie wrócilam z pracy i jutro znów się tam udaję :placz:
a ja idę do pracy dopiero 21 sierpnia :evil_lol: