Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No nie :lol: Tylko jak ja bylam, to mi powiedzial: "oklady z sody" i narazie :evil_lol: Sama musialam sie dopytac, jakie proporcje, jak czesto itp. Ale mi kazal dwa razu dziennie i nie za silny roztwor (lyzeczka na pol szklanki). Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 to mój wet bardziej wymowny jest :evil_lol: kopacz dołów Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga skoro Ty jesteś miła to ja też będe :cool3: :cool3: śliczne foty :loveu: :loveu: ślicznego Leona :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):śliczne foty :loveu: :loveu: ślicznego Leona :loveu: :loveu: no widzisz, od razu się przyjemniej żyje :diabloti: i jeszcze masz wpływ - pozytywny - na innych :p muszę jeszcze sprawić, zeby Vectra stała się taka milusia, choć nie wiem czy nie porywam sie na niemożliwe :shake: :diabloti: EDIT: buhahahaha, nie wiem czemu wydawało mi sie, ze odpisuję Pauli!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No widzisz maupo :mad: :mad: nie doceniasz mnie :placz: :placz: :placz: a ja tak chciałąm być miła ,a Ty mi nie dajesz szansy :bigcry: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):No widzisz maupo :mad: :mad: nie doceniasz mnie :placz: :placz: :placz: a ja tak chciałąm być miła ,a Ty mi nie dajesz szansy :bigcry: :obrazic: :obrazic: :obrazic: z tego wniosek płynie taki: nawet nie próbuj, bo i tak nikt nie uwierzy w twoją metamorfozę :p nie to co ja :p Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):z tego wniosek płynie taki: nawet nie próbuj, bo i tak nikt nie uwierzy w twoją metamorfozę :p nie to co ja :p :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Madziu zapracowana - co Ty jeszcze robisz w domu ??? Widziałam Cie w którejś galerii . Porządni ludzie teraz porządnie pracują . Tak jak ja ! :p :p :p Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witaj Maga :multi: Kurcze...Musze sie pilnowac żeby przypadkiem też nie stac sie miła ;) Bo to chyba jakaś choroba :roll: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Magda!!! FOTY WSPANIAŁE!!!! A CZY NA KONFERENCJI ERICCSONA dostałaś moze telefonik gratis za pokazanie im nieszczelności systemu zabezpieczeń??? :razz: Quote
agbar Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 malawaszka napisał(a):Magda!!! FOTY WSPANIAŁE!!!! A CZY NA KONFERENCJI ERICCSONA dostałaś moze telefonik gratis za pokazanie im nieszczelności systemu zabezpieczeń??? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='paula_z'][quote name='Maga100'] nie wiedziałam :placz: ale wiecie jak się przeraziłam, gdy to dziś zobaczyłam :oops: Ja tez nie :oops: :shake: Ale to chyba wet powinien :mad: Ja tez nie wiedzialam, ale mnie Korona i Saida uświadomila jak mnie uczyly psu zastrzyki robic :lol: [quote name='Maga100']z tego wniosek płynie taki: nawet nie próbuj, bo i tak nikt nie uwierzy w twoją metamorfozę :p nie to co ja :p Tak se mów :evil_lol: Cześć Maga :multi: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu zapracowana - co Ty jeszcze robisz w domu ??? Widziałam Cie w którejś galerii . Porządni ludzie teraz porządnie pracują . Tak jak ja ! :p :p :p już się poprawiłam, Hanno, po twojej reprymendzie i wyszłam dzisiaj z pracy o 21.00 :grab: czy już dobrze? :p [quote name='malawaszka'] A CZY NA KONFERENCJI ERICCSONA dostałaś moze telefonik gratis za pokazanie im nieszczelności systemu zabezpieczeń??? :razz: :evil_lol: :evil_lol: nie, ale żałuj, ze nie widziałaś miny ochroniarza, gdy podeszła do niego mała blondynka w zwiewnej spódnicy zapytać gdzie tu ubezpieczenia :evil_lol: A wszyscy w garniturach i garsonkach i z przepustkami :evil_lol: Konferencja tylko dla wybranych :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 to wam coś wstawie na dobranoc (dopiero co przyszłam i zaraz spać trzzeba :shake: ) knajpka mojego rodziciela, tym razem w Juracie (tam, co była Jo-Jo :cool3: ) i widoczek Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ależ tu romantycznie się zrobiło :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']Ależ tu romantycznie się zrobiło :loveu: :loveu: bo ja romantyczna jestem :loveu: :evil_lol: to chyba już wam pokazywałam :hmmmm: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']bo ja romantyczna jestem :loveu: :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :grins: Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']bo ja romantyczna jestem :loveu: :evil_lol: to chyba już wam pokazywałam :hmmmm: :cool3:jesuuuu Maga jak pięknie :loveu: Zabierz mnie do knajpki:razz: Quote
PIKA Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100'] to chyba już wam pokazywałam :hmmmm: pokazaywalas, ale sliczne to jest to se obejrzymy jeszcze raz :loveu: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 to jeszcze mam dwa ujęcia Vectra, ale o co ci chodzi?:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Zabierz mnie do knajpki:razz: czy aby na pewno chcesz, zebym cie gdzieś zawiozła? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']to jeszcze mam dwa ujęcia Vectra, ale o co ci chodzi?:diabloti: staram się być miła :loveu: :loveu: :loveu: ;) serio to zajefajne te widoczki :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Maga100']to mój wet bardziej wymowny jest :evil_lol: kopacz dołów :multi: Leonek Jantarów szuka :multi: :loveu: [quote name='Maga'] nic tylko piesa wycałować:loveu: Quote
Maga100 Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='aga1215'] nic tylko piesa wycałować:loveu: tylko piach ci trochę pozgrzyta między zębami :evil_lol: Quote
Recommended Posts