Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
[SIZE="5"]nie śmiej się podła :diabloti:

idę spać, bo od jutra tyranie :shake:

maga nareszcie wróciłaś :bigok:
aż się wzruszyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dziendoberek :cool3: a moze dobrywieczor :hmmmm: mniejsza o pore dnia...
śliczny piesio na ślicznych fotach :multi: musze tu czesciej wpadac nacieszyc moje oczka takimi widokami

Posted

Maga100 napisał(a):
Oj Jojek wybacz mi już :evil_lol:

Biegnę, biegnę, tumany wzniecam

:multi::multi::multi:supraśne:loveu:

Maga ...jak tam w pracy ...komitet powitalny był :cool3:

Posted

Maga100 napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol:

heheh t ojedno z ładniejszych fot jakie mam hahhaah ciekawe czemu ;)

ale Leona pogieło przed ta Szpinakoladą

Paula dzieki ze doceniłaś buty przy których kręciłam sie 30 minut i walczyłam ze soba czy brać czy nie (postanowiłam sobie juz nie kupowac sportowych butów :cool1: )

Wakacyjne foty powinny beć ZAKAZANE :angryy:

są przewspaniale wakacyjne :loveu:

a Leon Burzypiach jest bowski a raczej piach który burzy bo jego jakby mniej widać ;)

Posted

dbsst napisał(a):
heheh t ojedno z ładniejszych fot jakie mam hahhaah ciekawe czemu ;)

ale Leona pogieło przed ta Szpinakoladą

Paula dzieki ze doceniłaś buty przy których kręciłam sie 30 minut i walczyłam ze soba czy brać czy nie (postanowiłam sobie juz nie kupowac sportowych butów :cool1: )

Wakacyjne foty powinny beć ZAKAZANE :angryy:

są przewspaniale wakacyjne :loveu:

a Leon Burzypiach jest bowski a raczej piach który burzy bo jego jakby mniej widać ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna xywka Leon Burzypiach;)

debe to się tak zawsze mówi nigdy więcej sportowych butów a potem ni stąd ni zowąd lądują w domku kolejne bo stwierdzasz ze przy takim trybie zycia sportowe niezbędne:razz:no chyba ze na foto-łowy popędzisz na Szpilkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hehheheh to prawda sportowe buty sie przydają ale pojechałam po eleganckie a wróciłam ze sportowymi butami czapeczka z daszkiem i spodniami ala lala barbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hehheheh to prawda sportowe buty sie przydają ale pojechałam po eleganckie a wróciłam ze sportowymi butami czapeczka z daszkiem i spodniami ala lala barbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cool3:oj pokaż Barbiowe spodnie :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:oj pokaż Barbiowe spodnie :razz:

heheh w praniu ale napewno mnie w nich zobaczycie bo sa BOWSKO barbiowe :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Toffana MaDaleno do mnie nie wchodź tam nudno i NIC się nie dzieje :sleep: :siara:

dlaczego stałam się podejrzliwa? :mad:

w ogóle ledwo żyję :grab: W pracy powitali mnie owalnie na stojąco :lol: Mam tyle roboty, tyle zaległosci i tyle nowych spraw, że nie wiem w co ręce wsadzić i jak zacząć odgrzebywanie :lol:

A najgorsze jest to, ze wyczułam na karku Leona jakiegoś guza podłuznego, dużego, który jest twardy :shake: Od razu byłam u weta, obmacal, kazał robić okłady z sody (powiedział, ze to moze zgrubienie po zastrzykach, bo przecież przed wyjazdem miał serię właśnie w tamto miejsce), ale jak nie zmięknie, trzeba będzie zrobić biopsję :placz: Boję się :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
A najgorsze jest to, ze wyczułam na karku Leona jakiegoś guza podłuznego, dużego, który jest twardy :shake: Od razu byłam u weta, obmacal, kazał robić okłady z sody (powiedział, ze to moze zgrubienie po zastrzykach, bo przecież przed wyjazdem miał serię właśnie w tamto miejsce), ale jak nie zmięknie, trzeba będzie zrobić biopsję :placz: Boję się :shake:

To zaskorniak - Maks mial cos takiego kolo lopatki, tez po zastrzyku; tez kazal robic oklady z sody. Nie boj sie, to sie podobno czesto robi, tylko dlugo schodzi, bo soda wyciaga powoli; mojemu schodzilo 1,5 tygodnia.

Posted

Maga nie martw się to sę czesto po zastrzykach robi rób oklady a zejdzie.

A na przyszłośc jak pisur dostaje jakies zastrzyki podskórne to nalezy po zastrzyku dokladnie to miejsce rozmasowac ;)

Posted

PIKA napisał(a):

A na przyszłośc jak pisur dostaje jakies zastrzyki podskórne to nalezy po zastrzyku dokladnie to miejsce rozmasowac ;)

nie wiedziałam :placz:

ale wiecie jak się przeraziłam, gdy to dziś zobaczyłam :oops:

no dobra, to plażowy Leon

Posted

Maga100 napisał(a):
nie wiedziałam :placz:

ale wiecie jak się przeraziłam, gdy to dziś zobaczyłam :oops:

Ja tez nie :oops: :shake: Ale to chyba wet powinien :mad:

Wiemy, ja sie poryczalam :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
jutro idę kupić sodę, bo oczywiscie w tym domu nie ma :angryy:

I kompresy gazowe. A wet powiedzial Ci jak te oklady robic?

Fajne plażowe spotkanie :lol:

Posted

paula_z napisał(a):
I kompresy gazowe. A wet powiedzial Ci jak te oklady robic?

powiedzial, zeby gazą dość intensywnie okładać i przytrzymywać z 10 min minimum. Parę razy dziennie i za 5 dni na kontrolę czy mięknie.
a masz jakiś lepszy sposób?