Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):[SIZE="5"]nie śmiej się podła :diabloti: idę spać, bo od jutra tyranie :shake: maga nareszcie wróciłaś :bigok: aż się wzruszyłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: Nie cytuje, bo musialabym wszystko. [SIZE=2]Dobranoc Maga :bye: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 dziendoberek :cool3: a moze dobrywieczor :hmmmm: mniejsza o pore dnia... śliczny piesio na ślicznych fotach :multi: musze tu czesciej wpadac nacieszyc moje oczka takimi widokami Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 "Pustynna burza":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piekne fotki - wszystkie bez wyjątku:loveu: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Leon co ci piesku?:loveu: w huragana sie bawisz:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):Oj Jojek wybacz mi już :evil_lol: Biegnę, biegnę, tumany wzniecam :multi::multi::multi:supraśne:loveu: Maga ...jak tam w pracy ...komitet powitalny był :cool3: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Madzia kochana witaj :loveu: :multi: :multi: specjalnie dla Ciebie wstawiłam koci avatar :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: heheh t ojedno z ładniejszych fot jakie mam hahhaah ciekawe czemu ;) ale Leona pogieło przed ta Szpinakoladą Paula dzieki ze doceniłaś buty przy których kręciłam sie 30 minut i walczyłam ze soba czy brać czy nie (postanowiłam sobie juz nie kupowac sportowych butów :cool1: ) Wakacyjne foty powinny beć ZAKAZANE :angryy: są przewspaniale wakacyjne :loveu: a Leon Burzypiach jest bowski a raczej piach który burzy bo jego jakby mniej widać ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):heheh t ojedno z ładniejszych fot jakie mam hahhaah ciekawe czemu ;) ale Leona pogieło przed ta Szpinakoladą Paula dzieki ze doceniłaś buty przy których kręciłam sie 30 minut i walczyłam ze soba czy brać czy nie (postanowiłam sobie juz nie kupowac sportowych butów :cool1: ) Wakacyjne foty powinny beć ZAKAZANE :angryy: są przewspaniale wakacyjne :loveu: a Leon Burzypiach jest bowski a raczej piach który burzy bo jego jakby mniej widać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna xywka Leon Burzypiach;) debe to się tak zawsze mówi nigdy więcej sportowych butów a potem ni stąd ni zowąd lądują w domku kolejne bo stwierdzasz ze przy takim trybie zycia sportowe niezbędne:razz:no chyba ze na foto-łowy popędzisz na Szpilkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 hehheheh to prawda sportowe buty sie przydają ale pojechałam po eleganckie a wróciłam ze sportowymi butami czapeczka z daszkiem i spodniami ala lala barbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):hehheheh to prawda sportowe buty sie przydają ale pojechałam po eleganckie a wróciłam ze sportowymi butami czapeczka z daszkiem i spodniami ala lala barbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:oj pokaż Barbiowe spodnie :razz: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:oj pokaż Barbiowe spodnie :razz: heheh w praniu ale napewno mnie w nich zobaczycie bo sa BOWSKO barbiowe :loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 jaki konik cudaśny:evil_lol: Tylko gdzie główka?:cool3: Quote
dbsst Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Toffana MaDaleno do mnie nie wchodź tam nudno i NIC się nie dzieje :sleep: :siara: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dbsst napisał(a):Toffana MaDaleno do mnie nie wchodź tam nudno i NIC się nie dzieje :sleep: :siara: dlaczego stałam się podejrzliwa? :mad: w ogóle ledwo żyję :grab: W pracy powitali mnie owalnie na stojąco :lol: Mam tyle roboty, tyle zaległosci i tyle nowych spraw, że nie wiem w co ręce wsadzić i jak zacząć odgrzebywanie :lol: A najgorsze jest to, ze wyczułam na karku Leona jakiegoś guza podłuznego, dużego, który jest twardy :shake: Od razu byłam u weta, obmacal, kazał robić okłady z sody (powiedział, ze to moze zgrubienie po zastrzykach, bo przecież przed wyjazdem miał serię właśnie w tamto miejsce), ale jak nie zmięknie, trzeba będzie zrobić biopsję :placz: Boję się :shake: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):A najgorsze jest to, ze wyczułam na karku Leona jakiegoś guza podłuznego, dużego, który jest twardy :shake: Od razu byłam u weta, obmacal, kazał robić okłady z sody (powiedział, ze to moze zgrubienie po zastrzykach, bo przecież przed wyjazdem miał serię właśnie w tamto miejsce), ale jak nie zmięknie, trzeba będzie zrobić biopsję :placz: Boję się :shake: To zaskorniak - Maks mial cos takiego kolo lopatki, tez po zastrzyku; tez kazal robic oklady z sody. Nie boj sie, to sie podobno czesto robi, tylko dlugo schodzi, bo soda wyciaga powoli; mojemu schodzilo 1,5 tygodnia. Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga nie martw się to sę czesto po zastrzykach robi rób oklady a zejdzie. A na przyszłośc jak pisur dostaje jakies zastrzyki podskórne to nalezy po zastrzyku dokladnie to miejsce rozmasowac ;) Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 PIKA napisał(a): A na przyszłośc jak pisur dostaje jakies zastrzyki podskórne to nalezy po zastrzyku dokladnie to miejsce rozmasowac ;) nie wiedziałam :placz: ale wiecie jak się przeraziłam, gdy to dziś zobaczyłam :oops: no dobra, to plażowy Leon Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witaj Maga z Leoniastym będzie dobrze :loveu: :loveu: rozumiem Twoje zaniepokojenie ,ale po zastrzykach się robią takie cuda :shake: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):nie wiedziałam :placz: ale wiecie jak się przeraziłam, gdy to dziś zobaczyłam :oops: Ja tez nie :oops: :shake: Ale to chyba wet powinien :mad: Wiemy, ja sie poryczalam :placz: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Paula, od razu mi lepiej :p jutro idę kupić sodę, bo oczywiscie w tym domu nie ma :angryy: plażowe spotkanie: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):jutro idę kupić sodę, bo oczywiscie w tym domu nie ma :angryy: I kompresy gazowe. A wet powiedzial Ci jak te oklady robic? Fajne plażowe spotkanie :lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):I kompresy gazowe. A wet powiedzial Ci jak te oklady robic? powiedzial, zeby gazą dość intensywnie okładać i przytrzymywać z 10 min minimum. Parę razy dziennie i za 5 dni na kontrolę czy mięknie. a masz jakiś lepszy sposób? Quote
Recommended Posts