aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):hahaha, MALAWASZKO, a moze ich jednak wcale nie było?? :crazyeye: :crazyeye: może my gadłyśmy do siebie mając obydiwe zwidy i omamy? :crazyeye: :lol: a kto Was wie ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):hahaha, MALAWASZKO, a moze ich jednak wcale nie było?? :crazyeye: :crazyeye: może my gadłyśmy do siebie mając obydiwe zwidy i omamy? :crazyeye: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja o tym samym pomyślałam:razz:przeszukałam wszystki najbliższe strony i nic:crazyeye: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ładnie podskakujesz :razz: u mnie już też 300:pstronka Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja o tym samym pomyślałam:razz:przeszukałam wszystki najbliższe strony i nic:crazyeye: trzeba było nie iść spać tak wcześnie :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czesc Maga :multi: Normalnie mnie szczeka boli od smiania :grin: Najbardziej mnie urzekla "zacisnieta szczeka TZ'ta" :roflt: Fotki oczywiscie swietne :klacz: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 bardzo się cieszę, że mogę was zabawiać :diabloti: zupełnie jak wioskowy głupek :diabloti: wstawię wam Leona :diabloti: Gadać juz nie będę :diabloti: Quote
Bila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Zaraz tam wioskowy, zaraz tam głupek:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 czym Ty karmilas Leona, e ma taki odrzut z tyłka? :evil_lol: Maga100 napisał(a):oj, bo ja mam do d... ten baner. Chciałam go sama zmienić, ale Leon wyszedł mi taki spłaszczony jak rozjechana żaba i nie umiem :placz: :hmmmm: baner jest w ogóle do zmiany bo jest zimowy to raz, dwa, jak pamietam :hmmmm: to Ci przesylalam linka ktory masz wstawić w miejsce banerka, zeby Cię odsyłał do Twojej galerii .. i to juz sto lat temu było, jak nowe dogo nastało :hmmmm: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja o tym samym pomyślałam:razz:przeszukałam wszystki najbliższe strony i nic:crazyeye: dokladnie zrobilam to samo :evil_lol: Quote
Agga Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PIKA chyba nie chcesz wiedzieć czym ona go karmiła:cool3: Quote
Bila Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):czym Ty karmilas Leona, e ma taki odrzut z tyłka? :evil_lol: :evil_lol: Pika, chciałaś dać to samo Sabie czy Ziutkom?:cool3: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):czym Ty karmilas Leona, e ma taki odrzut z tyłka? :evil_lol: hahah, zastanawiałm się czy ktoś zauważy, ze Leon nie podskoczył, ale odleciał :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: baner jest w ogóle do zmiany bo jest zimowy to raz, dwa, jak pamietam :hmmmm: to Ci przesylalam linka ktory masz wstawić w miejsce banerka, zeby Cię odsyłał do Twojej galerii .. i to juz sto lat temu było, jak nowe dogo nastało :hmmmm: tak Pikusiu, wszystko się zgadza :p ale ja i tak nie umiałam tego zrobić :grins: a potem już nie miało sensu, bo zima się skończyła:razz: a potem sama chciałam zmienić baner, ale nie umiem:placz: chyba będę musiała przyjsć do ciebie na kawę ;) Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a): chyba będę musiała przyjsć do ciebie na kawę ;) zapraszam :evil_lol: prawdopodnie od 14 -tego będe miala znowu tydzień urlopu :roll: Bila napisał(a): Pika, chciałaś dać to samo Sabie czy Ziutkom?:cool3: Ziutkom to na pewno nie :evil_lol: One i bez tego frygają, szczegonie jak nie potrza :mad: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 PIKA napisał(a):zapraszam :evil_lol: prawdopodnie od 14 -tego będe miala znowu tydzień urlopu :roll: jak to?? :crazyeye: 3 tygodnie lenistwa i JESZCZE? :crazyeye: to niesprawiedliwe :placz: ja na pewno urlopu nie będę miała, za to będę miała zap.... w pracy, już do mnie dzwolini stęsknieni :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 aaaaa!!:angryy: ja też mam same tyłki :angryy: :angryy: :placz: w ogóle chciałam powiedzieć, ze nasze psy sa beznadziejne :angryy: nie chciały biegać, a jak już biegały, to albo jak zaszło słońce, albo pod światło, albo jak nie mogłyśmy robic zdjęć :evil_lol: :evil_lol: mam same za ciemne rozmazane zdjecia :shake: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Magdaleno , czemu tak niegościnnie przyjęłaś Nocną Marę ??? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Magdaleno , czemu tak niegościnnie przyjęłaś Nocną Marę ??? :hmmmm: a niegościnna byłam? :hmmmm: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):pozuję,pozuję Hehehe ! POZER ! :cool3: Quote
jo-jo Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a): Czy Szpila na coś poluje? :evil_lol: Dobry Wieczór, Madziu :loveu: Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 jo-jo napisał(a):Czy Szpila na coś poluje? :evil_lol: Dobry Wieczór, Madziu :loveu: chyba na to ;) Maga100 napisał(a): pełna zgodność :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 witaj Jojku znad morza :hand: dziwoląg Quote
Recommended Posts