Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):Twój TZ to dzielny chłop :evil_lol: :evil_lol: cierpliwy i wyrozumiały :evil_lol: on już przywykł :evil_lol: PS po 11 latach :shock: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):on już przywykł :evil_lol: PS po 11 latach :shock: mój przez 9 lat też się przyzwyczaił :evil_lol: :evil_lol: ale pogadać musi :mad: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a): ale pogadać musi :mad: czasem to sensu nie ma :evil_lol: np.gdy dorywam sie do mapy i pilotuję :evil_lol: tysiąc razy sie upewnia czy tym razem wiem co mówię, ja go zapewniam, ze tak, a potem lądujemy w Zadupiu Górnym:evil_lol: PS raz się tak zgubiłam pod Warszawą, ze dzwoniłam zaryczana do TZ, że nie wiem gdzie jestem i nie umiem wrócić do domu :evil_lol: TZ siedział w domu nad mapą usiłując rozeznać się gdzie jestem, kazał mi zatrzymać auto, wysiąść i zapytać siękogokolwiek w jakiej jestem wsi :evil_lol: A ja się wstydziłam :evil_lol: Albo mgla kiedyś była straszliwa i nie zauważyłam kiedy wyjechałam z Warszawy i TZ przyjechał pilotować mnie z powrotem :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ja wczoraj pilotowałam mojego TZ jak dojechać do Pauli :evil_lol: :evil_lol: najpierw usiłowałam mu wytłumaczyć jak dojechac do PL.Willsona :diabloti: no wkońcu naturalnie dojechaliśmy :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahahaha no i jak ja mam teraz iść spać hahahahahahah Maga :klacz: Quote
Camara Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a): Czy Leon nie sfilcował się trochę??? on taki wiecznie mokry :cool1: :cool3: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Camara napisał(a):Czy Leon nie sfilcował się trochę??? on taki wiecznie mokry :cool1: :cool3: sfilcował i zaprzał :lol: Waszko, ja w końcu poszłam spać i już wstałam :shock: Coś chyba za bardzo wypoczęłam na tym urlopie :shake: :lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 nie wiem kto mi tu wczoraj zagadał galerię :shake: :angryy: :razz: Mknący przez fale Quote
bigos Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Kolejny raz sie w nim zakochałam. On jest taki slodziutki i piekny:loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:Maga , boli mnie brzuch ze śmiechu a TZ nie chce ze mną rozmawiać :cool3:bo się zachowuję :razz:a Kuba koniecznie chce żeby mu streścić z czego się smieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga Ty kochana spać nie możesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 8:38 już na forum :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):Maga Ty kochana spać nie możesz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 8:38 już na forum :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie? :stupid: właśnie wrócilam z Urzędu Komunikacji :angryy: Dwie godziny stania :angryy: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 jak wam się znudzi to powiedzcie :shake: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 pies chodzący po wodzie a to nasze obozowisko :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A u mnie jest 600 s t r o nk a....................................... Robinson C. na bezludnej wyspie;) Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):no nie? :stupid: właśnie wrócilam z Urzędu Komunikacji :angryy: Dwie godziny stania :angryy: wcale ci nie zazdroszcze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tego urzędu :p :p :p nie ma to jak na wsi :cool3: :cool3: puste okienka , zero kolejek :cool1: :cool1: ale ja jeszcze mam zaszczytny mokotowski meldunek :placz: :placz: tam to jest tragedia - pół dnia się stoi w kolejce po numerek i te chamskie baby w okienkach i ciągle coś im nie pasi :shake: :shake: [SIZE="1"]dlatego wszystko rejestrujemy na TZ on ma wiejski meldunek :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 a my wszsytko na mnie rejestrujemy :angryy: Bo mam działalność, więc koszty i mam zniżki w ubezpieczalni, więc OC więc tylko ja latam i stoję z tłumami :placz: Alicjo, u mnie 300, a Robison chyba nie miał parasola :hmmmm:. Poza tym gdzie mój Piętaszek? :lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :razz:jak nie miał ...miał zrobił sobie :p no co ty przecież miałaś chyba ze sobą Piętaszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 na poprawienie humoru przeczytałam sobie wczorajszą nockę raz jeszcze :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 malawaszka napisał(a):na poprawienie humoru przeczytałam sobie wczorajszą nockę raz jeszcze :lol: :lol: :lol: hahaha, ja też :lol: :lol: :lol: a zauważyłaś, ze zdjecia zniknęły? A moze ich wcale nie bylo? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:jak nie miał ...miał zrobił sobie :p no co ty przecież miałaś chyba ze sobą Piętaszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no niby tak :evil_lol: Tylko czarny nie był nic a nic :shake: ;) Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 wykonując ten skok Leon odbił się od mojej stopy :angryy: omało nie padłam, jak mi te ponad 30kg odbiło się od nogi rozcapierzonymi pazurkami :evil_lol: ach, jak słodko :diabloti: Quote
aga1215 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Maga100 napisał(a):hahaha, ja też :lol: :lol: :lol: a zauważyłaś, ze zdjecia zniknęły? A moze ich wcale nie bylo? :hmmmm: właśnie :angryy: i przez to ich zniknięcie długo nie mogłam dojść o co chodzi - komu mówicie, że wkleja zdjęcia :angryy: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czytałam o 7-mej rano... Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 aga1215 napisał(a):właśnie :angryy: i przez to ich zniknięcie długo nie mogłam dojść o co chodzi - komu mówicie, że wkleja zdjęcia :angryy: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czytałam o 7-mej rano... hahaha, MALAWASZKO, a moze ich jednak wcale nie było?? :crazyeye: :crazyeye: może my gadłyśmy do siebie mając obydiwe zwidy i omamy? :crazyeye: :lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ciesz się że 30 kg ,a nie 50 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zajebiste uczucie tak z pazurka oberwać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts