daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 no wlasnie?czemu beznadziejne????? :o :evil: Quote
PIKA Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 asher napisał(a):E tam wetło :roll: Pewnie śpi. to coś się wczoraj wczesnie połozyła :roll: Quote
Alicja Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a):E tam wetło :roll: Pewnie śpi. to coś się wczoraj wczesnie połozyła :roll:i nie umie się dobudzić :-? Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 A żebyście wiedziały baby :lol: :lol: wylazły stresy, życie w pośpiechu i mało snu :-? W piatek odpłynęłam, bóle brzucha, zawroty głowy i brak sił na cokolwiek. Spałam prawie cały piątek i dzisiaj obudziłam się o 12.00 :o Już lepiej, ale prócz spaceru z Leonem na razie nie ruszam się z domu :( A zdjęcie beznadziejne, bo Leon wyszedł jakby mu się morda rozjechała :evil: Quote
Hanna R. Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Maga100 napisał(a): A zdjęcie beznadziejne, bo Leon wyszedł jakby mu się morda rozjechała :evil: Morda ? Rozjechała ??? Daj popatrzeć, daj popatrzeć :modla: Quote
Maga100 Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Morda ? Rozjechała ??? Daj popatrzeć, daj popatrzeć :modla: no przecież masz wyżej :-? Okularki czas nawyższy :P Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Pani popadła w depreche a pies na 2 stronie :( :wink: Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 no i tak teraz będzie, bo w aparacie nawet nie ma połowy filmu, a cyfrówką coraz bardziej odpływa w siną dal :-? Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):no i tak teraz będzie, bo w aparacie nawet nie ma połowy filmu, a cyfrówką coraz bardziej odpływa w siną dal :-? Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink: Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink: to zostaniemy we dwie, jak zmurszałe pnie :-? Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink: to zostaniemy we dwie, jak zmurszałe pnie :-? a ja? :roll: :-? Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink: to zostaniemy we dwie, jak zmurszałe pnie :-? a ja? :roll: :-? no to 3 :roll: Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 PIKA napisał(a):a ja? :roll: :-? to u ciebie też są takie wielkie szanse? :-? czuję się coraz bardziej zacofana przez ten aparat :-? Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):a ja? :roll: :-? to u ciebie też są takie wielkie szanse? :-? czuję się coraz bardziej zacofana przez ten aparat :-? jak chcesz wciągnę cie na liste do Psychologa / dzieci akurat z grupy posyłam to sie sprawdzisz :lol: /Chyba że o inne zacofanie w sensie cywilizacyjnym ci biega :wink: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):a ja? :roll: :-? to u ciebie też są takie wielkie szanse? :-? czuję się coraz bardziej zacofana przez ten aparat :-? Maga ? Czy Leon też ma takie cazrne myśli ? Czarne jak jego negatyw z rozjechana mordą ? Czekaj, chyba cos pomyliłam z tym rozjechaniem :oops: Ale i tak chodzi o kolor waszych mysli ... :-? Quote
PIKA Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):a ja? :roll: :-? to u ciebie też są takie wielkie szanse? :-? czuję się coraz bardziej zacofana przez ten aparat :-? U mnie to się przeciągło w przyszlość o milion lat świetlnych :-? Quote
Maga100 Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jak chcesz wciągnę cie na liste do Psychologa / dzieci akurat z grupy posyłam to sie sprawdzisz :lol: /Chyba że o inne zacofanie w sensie cywilizacyjnym ci biega :wink: ty mnie tu psychologiem nie strasz, bo ja psychologiem z wykształcenia jestem, więc mi on nie straszny :P HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Czy Leon też ma takie cazrne myśli ? Czarne jak jego negatyw z rozjechana mordą ? Czekaj, chyba cos pomyliłam z tym rozjechaniem :oops: Ale i tak chodzi o kolor waszych mysli ... :-? pomyliłaś ze zlaniem :lol: :lol: nie wiem, jakie mysli ma Leon, bo mu ostatnio odwala. Może własnie dlatego, że ma mało zdjęć w galerii :-? PIKA napisał(a):U mnie to się przeciągło w przyszlość o milion lat świetlnych :-? o to termin jak u mnie :lol: :lol: a w ogóle nie gadać mi tu, bo nie mam żadnych zdjęć w zanadrzu na ewntualne przekupienie Strasznej Pani Eveliny :evil: :wink: Quote
Alicja Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):jak chcesz wciągnę cie na liste do Psychologa / dzieci akurat z grupy posyłam to sie sprawdzisz :lol: /Chyba że o inne zacofanie w sensie cywilizacyjnym ci biega :wink: ty mnie tu psychologiem nie strasz, bo ja psychologiem z wykształcenia jestem, więc mi on nie straszny :P HankaRupczewska napisał(a):Maga ? Czy Leon też ma takie cazrne myśli ? Czarne jak jego negatyw z rozjechana mordą ? Czekaj, chyba cos pomyliłam z tym rozjechaniem :oops: Ale i tak chodzi o kolor waszych mysli ... :-? pomyliłaś ze zlaniem :lol: :lol: nie wiem, jakie mysli ma Leon, bo mu ostatnio odwala. Może własnie dlatego, że ma mało zdjęć w galerii :-? PIKA napisał(a):U mnie to się przeciągło w przyszlość o milion lat świetlnych :-? o to termin jak u mnie :lol: :lol: a w ogóle nie gadać mi tu, bo nie mam żadnych zdjęć w zanadrzu na ewntualne przekupienie Strasznej Pani Eveliny :evil: :wink: ja cię wcale nie strasze bo taki psycholog to fajna sprawa :wink: / tylko że gawiedź się strasznie boi tych wizyt :evil: A może Evelina zgubiła kluczyk i nie zamknie :wink: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no prosze bardzo gdzie trafilam przez przypadek :o Quote
PIKA Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a):no prosze bardzo gdzie trafilam przez przypadek :odo psychologa :lol: Quote
Olcia Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):no prosze bardzo gdzie trafilam przez przypadek :odo psychologa :lol: no ja myslalam ze do galerii leonka, ale jak tak sobie czytalam mam pewne watpliwosci czy to napewno galeria, a nie darmowe porady prof.Magi :lol: Quote
Maga100 Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Olcia napisał(a): no ja myslalam ze do galerii leonka, ale jak tak sobie czytalam mam pewne watpliwosci czy to napewno galeria, a nie darmowe porady prof.Magi :lol: tak, profesor, od razu habilitowany :lol: A kariere psychologiczną zakonczyłam w chwili obrony pracy, więc się nie cieszcie, nie pomogę wam :lol: :lol: nie ustawiajcie się w kolejce 8) Quote
Recommended Posts