Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

A żebyście wiedziały baby :lol: :lol:
wylazły stresy, życie w pośpiechu i mało snu :-? W piatek odpłynęłam, bóle brzucha, zawroty głowy i brak sił na cokolwiek. Spałam prawie cały piątek i dzisiaj obudziłam się o 12.00 :o Już lepiej, ale prócz spaceru z Leonem na razie nie ruszam się z domu :(

A zdjęcie beznadziejne, bo Leon wyszedł jakby mu się morda rozjechała :evil:

Posted

Maga100 napisał(a):
no i tak teraz będzie, bo w aparacie nawet nie ma połowy filmu, a cyfrówką coraz bardziej odpływa w siną dal :-?

Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Maga nie pękaj :-? , ja znów muszę przesunac zakup wiec nadal będziemy w klubie :wink:

to zostaniemy we dwie, jak zmurszałe pnie :-?

Posted

Maga100 napisał(a):

a ja? :roll: :-?

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):

no to 3 :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

to u ciebie też są takie wielkie szanse? :-?
czuję się coraz bardziej zacofana przez ten aparat :-?

jak chcesz wciągnę cie na liste do Psychologa / dzieci akurat z grupy posyłam to sie sprawdzisz :lol: /Chyba że o inne zacofanie w sensie cywilizacyjnym ci biega :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

Maga ? Czy Leon też ma takie cazrne myśli ? Czarne jak jego negatyw z rozjechana mordą ? Czekaj, chyba cos pomyliłam z tym rozjechaniem :oops: Ale i tak chodzi o kolor waszych mysli ... :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):

U mnie to się przeciągło w przyszlość o milion lat świetlnych :-?

Posted

jak chcesz wciągnę cie na liste do Psychologa / dzieci akurat z grupy posyłam to sie sprawdzisz :lol: /Chyba że o inne zacofanie w sensie cywilizacyjnym ci biega :wink:

ty mnie tu psychologiem nie strasz, bo ja psychologiem z wykształcenia jestem, więc mi on nie straszny :P

HankaRupczewska napisał(a):
Maga ? Czy Leon też ma takie cazrne myśli ? Czarne jak jego negatyw z rozjechana mordą ? Czekaj, chyba cos pomyliłam z tym rozjechaniem :oops: Ale i tak chodzi o kolor waszych mysli ... :-?

pomyliłaś ze zlaniem :lol: :lol:
nie wiem, jakie mysli ma Leon, bo mu ostatnio odwala. Może własnie dlatego, że ma mało zdjęć w galerii :-?

PIKA napisał(a):

o to termin jak u mnie :lol: :lol:

a w ogóle nie gadać mi tu, bo nie mam żadnych zdjęć w zanadrzu na ewntualne przekupienie Strasznej Pani Eveliny :evil: :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

ty mnie tu psychologiem nie strasz, bo ja psychologiem z wykształcenia jestem, więc mi on nie straszny :P

HankaRupczewska napisał(a):

pomyliłaś ze zlaniem :lol: :lol:
nie wiem, jakie mysli ma Leon, bo mu ostatnio odwala. Może własnie dlatego, że ma mało zdjęć w galerii :-?

PIKA napisał(a):

o to termin jak u mnie :lol: :lol:

a w ogóle nie gadać mi tu, bo nie mam żadnych zdjęć w zanadrzu na ewntualne przekupienie Strasznej Pani Eveliny :evil: :wink:

ja cię wcale nie strasze bo taki psycholog to fajna sprawa :wink: / tylko że gawiedź się strasznie boi tych wizyt :evil:
A może Evelina zgubiła kluczyk i nie zamknie :wink:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):
no prosze bardzo gdzie trafilam przez przypadek :o
do psychologa :lol:

no ja myslalam ze do galerii leonka, ale jak tak sobie czytalam mam pewne watpliwosci czy to napewno galeria, a nie darmowe porady prof.Magi :lol:

Posted

Olcia napisał(a):

no ja myslalam ze do galerii leonka, ale jak tak sobie czytalam mam pewne watpliwosci czy to napewno galeria, a nie darmowe porady prof.Magi :lol:

tak, profesor, od razu habilitowany :lol:
A kariere psychologiczną zakonczyłam w chwili obrony pracy, więc się nie cieszcie, nie pomogę wam :lol: :lol: nie ustawiajcie się w kolejce 8)