Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 hmmm, Muuko, a dlaczego wstawiasz zdjęcia bez ani słowa komentarza? :hmmmm: Może załóż swoją galerię? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shock: :shock: :shock: :shock: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 muuka to jest galeria Magi i jej Leona - załóż swoją najlepiej jak masz sporo fotek :razz: Quote
muuka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 OK!Zmykam z cudzej galerii.........przepraszam. Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):muuka to jest galeria Magi i jej Leona - załóż swoją najlepiej jak masz sporo fotek :razz: Waszko, dzięki, bo już poczułam sie jak u Kafki :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahaha :lol: :evil_lol: ale ubaw :evil_lol: muuka jak jesteś w Galerii to klikasz New Thread i już gotowe - wpisujesz tytuł galerii i wstawiasz fotki :razz: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 muuka napisał(a):przepraszam. hahaha, nie ma sprawy :lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha :lol: :evil_lol: ale ubaw :evil_lol: przez chwilę poczułam grozę :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):przez chwilę poczułam grozę :lol: :lol: :lol: Magda przestań bo się już zwijam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):przez chwilę poczułam grozę :lol: :lol: :lol: bałaś się konkurencji :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):Magda przestań bo się już zwijam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: się śmiej a ja zaczęłam się zastanawiać czy tylko JA to widzę i czy tylko JA nic nie rozumiem :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):bałaś się konkurencji :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: nie, bałam się, ze tylko JA to widzę to się nazywa schizofrenia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 buuuuahahahahhaha łomatko no tak się rozbawiłam, że teraz to już na pewno nie usnę o ludzkiej porze :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):buuuuahahahahhaha łomatko no tak się rozbawiłam, że teraz to już na pewno nie usnę o ludzkiej porze :lol: :lol: :lol: moja wizja łóżkowa też odpłynęła :lol: ale zaraz się zmuszę, po tych przeżyciach powinnam zasnąć jak suseł :lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):nie, bałam się, ze tylko JA to widzę to się nazywa schizofrenia :evil_lol: hahahaha ja też przeżyłam mały szok :evil_lol: :evil_lol: klikam na link do Twojej galerii ,a tu brak leona :crazyeye: :crazyeye: tylko inny pies - więc zamykam okno klikam jeszce raz i znowu inny pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):po tych przeżyciach powinnam zasnąć jak suseł :lol: tylko uważaj, żeby Cię głowa nie rozbolała jak stres opadnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):hahahaha ja też przeżyłam mały szok :evil_lol: :evil_lol: klikam na link do Twojej galerii ,a tu brak leona :crazyeye: :crazyeye: tylko inny pies - więc zamykam okno klikam jeszce raz i znowu inny pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj, bo ja mam do d... ten baner. Chciałam go sama zmienić, ale Leon wyszedł mi taki spłaszczony jak rozjechana żaba i nie umiem :placz: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):oj, bo ja mam do d... ten baner. Chciałam go sama zmienić, ale Leon wyszedł mi taki spłaszczony jak rozjechana żaba i nie umiem :placz: ale ja nie klikam w baner tylko w link z powiadomienia email :p :p :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):ale ja nie klikam w baner tylko w link z powiadomienia email :p :p :evil_lol: z tym to ja nie mam nic wspólnego :crazyeye: :lol: chyba muszę iść spać, bo naprawdę zawału dostanę. TZ śpi, w całym domu powinna być cisza,bo sprzęty grające powyłączane, a tymczase ja słyszę głosy :shock: Dziwne takie :hmmmm: łaże i nasłu****ę i nic :niewiem: w końcu okazało się, ze taxi stoi pod moim oknem i ja słyszę tę panią co gada przez radio i mówi taksówce gdzie ma jechac :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):z tym to ja nie mam nic wspólnego :crazyeye: :lol: chyba muszę iść spać, bo naprawdę zawału dostanę. TZ śpi, w całym domu powinna być cisza,bo sprzęty grające powyłączane, a tymczase ja słyszę głosy :shock: Dziwne takie :hmmmm: łaże i nasłu****ę i nic :niewiem: w końcu okazało się, ze taxi stoi pod moim oknem i ja słyszę tę panią co gada przez radio i mówi taksówce gdzie ma jechac :evil_lol: hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga idz dziecko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo coś nie tak się w Twojej głowie zaczyna dziać :evil_lol: :evil_lol: warszawskie powietrze ci szkodzi :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 hahahahah Maga ma traumę po tych przeżyciach :evil_lol: i mania prześladowcza się odezwała :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga idz dziecko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo coś nie tak się w Twojej głowie zaczyna dziać :evil_lol: :evil_lol: śmiej się :angryy: a wiesz co ja przeżyłam? :angryy: :lol: już chcialam TZta budzić :evil_lol: wyobrażam sobie jego zaciśniętą szczękę, gdyby to on odkrył źródło mej paniki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):śmiej się :angryy: a wiesz co ja przeżyłam? :angryy: :lol: już chcialam TZta budzić :evil_lol: wyobrażam sobie jego zaciśniętą szczękę, gdyby to on odkrył źródło mej paniki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz co strasznie mnie Ciebie brakowało i Twoich przgód - obiecaj już że nie pojedziesz nigdy na urlop i że nas nie opuścisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiesz co strasznie mnie Ciebie brakjowało i Twoich przgód - jakich przygód? :hmmmm: może tych: wlaściciel domku powiedział, że mozemy skorzystac z jego łódki :p Poszła obejrzałam i cały dzien namiawiałam TZ co by udac się na wodną przejażdżczkę. TZ się upewniał czy aby łódka odpowienia na nasza dwójkę i psa . Zapewniałam solennie, że tak. że nie za duża, ale wystarczy. Wziełam więc wór z potrzebnymi rzeczami (woda, ręczniki, aparat itp), TZ wziął silniczek elektryczny, akumulator samochodowy (do napędzania silniczka), wiosla i kapoki. Łódka okazała się jednak ciut mała :oops: Po załadowaniu wora, wioseł, przymocowaniu silnika, wsadzenia akumulatora, kapoków nas i psa, po wypłynięciu z trzcin i pierwszym poruszeniu się Leona omało co się nie zatopiliśmy :evil_lol: TZ więc powócił w milczeniu na brzeg (na którym nota bene stali jacyś ludzi i patrzyli na nas z pewnym zaciekawieniem :stupid: ) , schwycił wiosla, silnik, kapoki i akumulator i z zaciśniętą szczęką wspiął sie na skarpę z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS nie wspomę iż powiedział, że aby na tym silniku dopłynąć tam gdzie sobie zażyczyłam musiałaby całe dno łódki zapełnić akumulatorami :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):jakich przygód? :hmmmm: może tych: wlaściciel domku powiedział, że mozemy skorzystac z jego łódki :p Poszła obejrzałam i cały dzien namiawiałam TZ co by udac się na wodną przejażdżczkę. TZ się upewniał czy aby łódka odpowienia na nasza dwójkę i psa . Zapewniałam solennie, że tak. że nie za duża, ale wystarczy. Wziełam więc wór z potrzebnymi rzeczami (woda, ręczniki, aparat itp), TZ wziął silniczek elektryczny, akumulator samochodowy (do napędzania silniczka), wiosla i kapoki. Łódka okazała się jednak ciut mała :oops: Po załadowaniu wora, wioseł, przymocowaniu silnika, wsadzenia akumulatora, kapoków nas i psa, po wypłynięciu z trzcin i pierwszym poruszeniu się Leona omało co się nie zatopiliśmy :evil_lol: TZ więc powócił w milczeniu na brzeg (na którym nota bene stali jacyś ludzi i patrzyli na nas z pewnym zaciekawieniem :stupid: ) , schwycił wiosla, silnik, kapoki i akumulator i z zaciśniętą szczęką wspiął sie na skarpę z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS nie wspomę iż powiedział, że aby na tym silniku dopłynąć tam gdzie sobie zażyczyłam musiałaby całe dno łódki zapełnić akumulatorami :evil_lol: Twój TZ to dzielny chłop :evil_lol: :evil_lol: cierpliwy i wyrozumiały :evil_lol: PS mój to by sia nagadał :shake: :shake: i by następny tydzien jeszcze wypominał :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts