Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
muuka to jest galeria Magi i jej Leona - załóż swoją najlepiej jak masz sporo fotek :razz:

Waszko, dzięki, bo już poczułam sie jak u Kafki :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Magda przestań bo się już zwijam ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

się śmiej
a ja zaczęłam się zastanawiać czy tylko JA to widzę
i czy tylko JA nic nie rozumiem
:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
bałaś się konkurencji :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol:

nie, bałam się, ze tylko JA to widzę
to się nazywa schizofrenia :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuuahahahahhaha łomatko no tak się rozbawiłam, że teraz to już na pewno nie usnę o ludzkiej porze :lol: :lol: :lol:

moja wizja łóżkowa też odpłynęła :lol:
ale zaraz się zmuszę, po tych przeżyciach powinnam zasnąć jak suseł :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
nie, bałam się, ze tylko JA to widzę
to się nazywa schizofrenia :evil_lol:

hahahaha ja też przeżyłam mały szok :evil_lol: :evil_lol: klikam na link do Twojej galerii ,a tu brak leona :crazyeye: :crazyeye: tylko inny pies - więc zamykam okno klikam jeszce raz i znowu inny pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha ja też przeżyłam mały szok :evil_lol: :evil_lol: klikam na link do Twojej galerii ,a tu brak leona :crazyeye: :crazyeye: tylko inny pies - więc zamykam okno klikam jeszce raz i znowu inny pies :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oj, bo ja mam do d... ten baner. Chciałam go sama zmienić, ale Leon wyszedł mi taki spłaszczony jak rozjechana żaba i nie umiem :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
oj, bo ja mam do d... ten baner. Chciałam go sama zmienić, ale Leon wyszedł mi taki spłaszczony jak rozjechana żaba i nie umiem :placz:

ale ja nie klikam w baner tylko w link z powiadomienia email :p :p :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ale ja nie klikam w baner tylko w link z powiadomienia email :p :p :evil_lol:

z tym to ja nie mam nic wspólnego :crazyeye: :lol:

chyba muszę iść spać, bo naprawdę zawału dostanę. TZ śpi, w całym domu powinna być cisza,bo sprzęty grające powyłączane, a tymczase ja słyszę głosy :shock: Dziwne takie :hmmmm:
łaże i nasłu****ę i nic :niewiem:
w końcu okazało się, ze taxi stoi pod moim oknem i ja słyszę tę panią co gada przez radio i mówi taksówce gdzie ma jechac :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
z tym to ja nie mam nic wspólnego :crazyeye: :lol:

chyba muszę iść spać, bo naprawdę zawału dostanę. TZ śpi, w całym domu powinna być cisza,bo sprzęty grające powyłączane, a tymczase ja słyszę głosy :shock: Dziwne takie :hmmmm:
łaże i nasłu****ę i nic :niewiem:
w końcu okazało się, ze taxi stoi pod moim oknem i ja słyszę tę panią co gada przez radio i mówi taksówce gdzie ma jechac :evil_lol:

hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Maga idz dziecko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo coś nie tak się w Twojej głowie zaczyna dziać :evil_lol: :evil_lol: warszawskie powietrze ci szkodzi :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Maga idz dziecko spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo coś nie tak się w Twojej głowie zaczyna dziać :evil_lol: :evil_lol:

śmiej się :angryy:
a wiesz co ja przeżyłam? :angryy: :lol:
już chcialam TZta budzić :evil_lol:
wyobrażam sobie jego zaciśniętą szczękę, gdyby to on odkrył źródło mej paniki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
śmiej się :angryy:
a wiesz co ja przeżyłam? :angryy: :lol:
już chcialam TZta budzić :evil_lol:
wyobrażam sobie jego zaciśniętą szczękę, gdyby to on odkrył źródło mej paniki :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wiesz co strasznie mnie Ciebie brakowało i Twoich przgód - obiecaj już że nie pojedziesz nigdy na urlop i że nas nie opuścisz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
wiesz co strasznie mnie Ciebie brakjowało i Twoich przgód -

jakich przygód? :hmmmm:
może tych: wlaściciel domku powiedział, że mozemy skorzystac z jego łódki :p Poszła obejrzałam i cały dzien namiawiałam TZ co by udac się na wodną przejażdżczkę. TZ się upewniał czy aby łódka odpowienia na nasza dwójkę i psa . Zapewniałam solennie, że tak. że nie za duża, ale wystarczy.
Wziełam więc wór z potrzebnymi rzeczami (woda, ręczniki, aparat itp), TZ wziął silniczek elektryczny, akumulator samochodowy (do napędzania silniczka), wiosla i kapoki. Łódka okazała się jednak ciut mała :oops: Po załadowaniu wora, wioseł, przymocowaniu silnika, wsadzenia akumulatora, kapoków nas i psa, po wypłynięciu z trzcin i pierwszym poruszeniu się Leona omało co się nie zatopiliśmy :evil_lol:
TZ więc powócił w milczeniu na brzeg (na którym nota bene stali jacyś ludzi i patrzyli na nas z pewnym zaciekawieniem :stupid: ) , schwycił wiosla, silnik, kapoki i akumulator i z zaciśniętą szczęką wspiął sie na skarpę z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS nie wspomę iż powiedział, że aby na tym silniku dopłynąć tam gdzie sobie zażyczyłam musiałaby całe dno łódki zapełnić akumulatorami :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
jakich przygód? :hmmmm:
może tych: wlaściciel domku powiedział, że mozemy skorzystac z jego łódki :p Poszła obejrzałam i cały dzien namiawiałam TZ co by udac się na wodną przejażdżczkę. TZ się upewniał czy aby łódka odpowienia na nasza dwójkę i psa . Zapewniałam solennie, że tak. że nie za duża, ale wystarczy.
Wziełam więc wór z potrzebnymi rzeczami (woda, ręczniki, aparat itp), TZ wziął silniczek elektryczny, akumulator samochodowy (do napędzania silniczka), wiosla i kapoki. Łódka okazała się jednak ciut mała :oops: Po załadowaniu wora, wioseł, przymocowaniu silnika, wsadzenia akumulatora, kapoków nas i psa, po wypłynięciu z trzcin i pierwszym poruszeniu się Leona omało co się nie zatopiliśmy :evil_lol:
TZ więc powócił w milczeniu na brzeg (na którym nota bene stali jacyś ludzi i patrzyli na nas z pewnym zaciekawieniem :stupid: ) , schwycił wiosla, silnik, kapoki i akumulator i z zaciśniętą szczęką wspiął sie na skarpę z powrotem do domku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PS nie wspomę iż powiedział, że aby na tym silniku dopłynąć tam gdzie sobie zażyczyłam musiałaby całe dno łódki zapełnić akumulatorami :evil_lol:

Twój TZ to dzielny chłop :evil_lol: :evil_lol: cierpliwy i wyrozumiały :evil_lol:

PS mój to by sia nagadał :shake: :shake: i by następny tydzien jeszcze wypominał :evil_lol: :evil_lol: