Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Dzisiaj nie będę oryginalna . Wyjątkowo :evil_lol: . I napiszę TYLKO , że bardzo podobaja mi się te wariacje ... :loveu: Szkoda, że w zwiazku z poszerzeniem skali demolki naszego mieszkania będę musiała odłozyć zakup NORMALNEGO aparatu na później . Bliżej nieokreślone PÓŹNIEJ ... :-( Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):tak. To bardzo budujące :roll: :razz: No mozesz jechac i za pól roku ... w zimie :evil_lol: Maga100 napisał(a):a to ich dwóch Ej cos jeden patrzeć na Ciebie nie może :shake: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 śliczne zdjęcia, a Morze to ja uwielbiam, wiecej, więcej ;) Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Szkoda, że w zwiazku z poszerzeniem skali demolki naszego mieszkania będę musiała odłozyć zakup NORMALNEGO aparatu na później . Bliżej nieokreślone PÓŹNIEJ ... :-( Haniu, napiszę filozoficznie, że życie to ciągłe wybory :grins: Ja za to mam syf w domu :p PIKA napisał(a):Ej cos jeden patrzeć na Ciebie nie może :shake: :evil_lol: on i tak nie wie, jak wyglądam, bo mam ciągle aparat przy twarzy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):śliczne zdjęcia, a Morze to ja uwielbiam, wiecej, więcej ;) Witaj Daga :hand: A proszę. Oto morze: i stwora morskiego udało mi się złapać Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 a tego pogibańca to już chyba widziałyście Quote
Daga_i_Oskar Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Suuuuper, dzięki Maguś :buzi: rewelka :klacz: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga czy to morze gdzieś w okolicy Jastrzębiej Góry:cool3: Normalnie po chamsku CI ZAZDRASZCZAM:cool3:i siem nie wstydzę :eviltong: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Maga czy to morze gdzieś w okolicy Jastrzębiej Góry:cool3: a na Helu dokładnie Tam dużo pustych plaż :p Nie zazdraszczać, tylko wakacje zaplanować. A Ty Waszko byłaś przecież nad morzem :razz: I fotek przecież przywiozłać tysiące :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):A Ty Waszko byłaś przecież nad morzem :razz: I fotek przecież przywiozłać tysiące :diabloti: to było dawno :placz: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):a na Helu dokładnie Tam dużo pustych plaż :p Nie zazdraszczać, tylko wakacje zaplanować. A Ty Waszko byłaś przecież nad morzem :razz: I fotek przecież przywiozłać tysiące :diabloti: Ja uwielbiam plaże w okolicy Kuźnicy :loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 malawaszka napisał(a):to było dawno :placz::shake:oj bardzo dawno ....już nawet fotek nie pamiętamy:cool3: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ja uwielbiam plaże w okolicy Kuźnicy :loveu: ja też :loveu: Długie, piaszczyste, czyste i PUSTE A że od parkingu do tej plaży jest jakichś kilometr do dwóch, to co :roll: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 czy jeszcze nie macie dość plaży i Leona w wodzie? :shake: tutaj TZ wyszedł jakby dostał postrzał w plecy :evil_lol: :evil_lol: moja zgrabna łania moja torpeda i kurtyna wodna Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ....co więcej nam się marzy taki pobyt .....:angryy:ale dopiero za rok:placz: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alu, rok szybko zleci :p Tym bardziej, że im człowiek starszy, tym czas szybciej pędzi :shake: :evil_lol: zając na plaży chwilę później fotograf dostał piłką w łeb :angryy: Quote
bonita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):ja też :loveu: Długie, piaszczyste, czyste i PUSTE A że od parkingu do tej plaży jest jakichś kilometr do dwóch, to co :roll: Jak moze takie piękne fotki wstawiać ( a ja taka spragniona wakacj i morza:placz: ) Pozazdrościc udanego wypoczynku Wam i Leonkowi:loveu: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 bonita napisał(a):Jak moze takie piękne fotki wstawiać masz rację, nie można :shake: więcej nie będę :diabloti: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cytat: Napisał(a) bonita Jak moze takie piękne fotki wstawiać Maga100 napisał(a):masz rację, nie można :shake: więcej nie będę :diabloti: :evil_lol: Bonita - sie narażasz :nono: :angryy: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 ostatnie kilka i pa, pa. Chyba starczy, ileż można? :shake: z wody do wody pies z jednym uchem na środku głowy pies z bielmem na oku Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Leon się starał by każda fota wyszła inaczej;) Quote
bonita Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Piękne, piękne wszystkie foty piękne:loveu: Chociaż naciesze oczy wspaniałymi widokami i zachwyconym psiakiem:loveu: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):masz rację, nie można :shake: więcej nie będę :diabloti: :evil_lol: A co Ty taka zgodliwa jesteś ? Zdrowie nie dopisuje ? Czy co ? :grins: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga no nie sęp tych fotek dawaj więcej :razz: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts