malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:no fajne ....a co nie podobają się :cool3: nie no - ładne są :roll: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a):nie no - ładne są :roll:no bo już myślałam że jakieś nie teges:cool3: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no bo już myślałam że jakieś nie teges:cool3: powiem tak - są mało funkcjonalne :lol: musiałabym bolutka wnosic, tylko nie wiem kto wnosiłby mnie :razz: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 oj Waszko, nie mozna mieć wszystkiego :evil_lol: Poza tym przypominam ci - jeżeli zapomniałaś - ze wcale a wcale korzystać z tych schodów nie musisz, bo cię tam nie ma :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a):powiem tak - są mało funkcjonalne :lol: musiałabym bolutka wnosic, tylko nie wiem kto wnosiłby mnie :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na czworaka Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):oj Waszko, nie mozna mieć wszystkiego :evil_lol: Poza tym przypominam ci - jeżeli zapomniałaś - ze wcale a wcale korzystać z tych schodów nie musisz, bo cię tam nie ma :diabloti: :evil_lol: :placz: ale chciałabym być - mimo schodów :razz: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: ale chciałabym być - mimo schodów :razz: ale pomyśl - nie musisz wnosić Bolutka i nikt nie musi wnosić ciebie! Same korzyści :evil_lol: Furtka nad jezioro a ponieważ Leon stwierdził, że sam moze sobie chodzić nad jezioro przechodziwszy pod furtką trzeba było wprowadzić pewne ograniczenia Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):a ponieważ Leon stwierdził, że sam moze sobie chodzić nad jezioro przechodziwszy pod furtką trzeba było wprowadzić pewne ograniczenia jaki ten Leon samodzielny :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 jedyny kwiatek w ogródku :evil_lol: rzut na wyjazd i na dom Quote
aga1215 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):ale pomyśl - nie musisz wnosić Bolutka i nikt nie musi wnosić ciebie! Same korzyści :evil_lol: Furtka nad jezioro a ponieważ Leon stwierdził, że sam moze sobie chodzić nad jezioro przechodziwszy pod furtką trzeba było wprowadzić pewne ograniczenia i co, poddał się??? Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 aga1215 napisał(a):i co, poddał się??? nie miał wyboru :mad: nasze jeziorko Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 trochę za jasne, ale zanim zauważyłam stało się Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 powrót znad jeziora i widok z górnego pietra reszta kiedy indziej :hand: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 powrót znad jeziora jai zdesperowany, ze mu każą z wody wyjść :razz: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 WOW!!! bajkowo :loveu: PIKA czy aby na pewno chodziło Ci o "zdesperowany" :hmmmm: Quote
Maga100 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 malawaszka napisał(a): PIKA czy aby na pewno chodziło Ci o "zdesperowany" :hmmmm: oj tam, na pewno chodziło o zrozpaczony :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a): PIKA czy aby na pewno chodziło Ci o "zdesperowany" :hmmmm: oj tam, na pewno chodziło o zrozpaczony :evil_lol: to prawie to samo, ale desperacja gorsza :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::po rany ale Leonowi fajnie fajnie było, Alicjo, BYŁO :-( wariacje z patyczkiem Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Maga100 napisał(a):fajnie było, Alicjo, BYŁO :-( powiedz sobie że i bedzie ... za rok :multi: Cola? :crazyeye: Co tak słabo? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 PIKA napisał(a):powiedz sobie że i bedzie ... za rok :multi: tak. To bardzo budujące :roll: :razz: Cola? :crazyeye: Co tak słabo? :evil_lol: bo to było PO :evil_lol: A to morze, drogie dzieci a to ich dwóch Quote
Recommended Posts