Maga100 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 no dobra, ułożylem się chyba tak jednak wygodniej a może jednak z tyłkiem w górze? :hmmmm: nie, głowa w górze :shake: już wiem, już wiem, jak będzie najwygodniej :multi: o tak! :p :p :p Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Maga100 napisał(a):bo ktoś inny trzymał mój aparat w ręku :lol: :stupid: i chyba sie tym razem z Tobą zgodze :stupid: :evil_lol: Maga100 napisał(a): Nie żeby zrobił mu krzywdę, ale mały płakał, a Leon odpuścił dopiero jak na niego wrzasnęłam :angryy: Magda takie maluchy mają to do siebie, ze drą sie bardziej niz wymagalaby tego sytacja :lol: Quote
Maga100 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a): Magda takie maluchy mają to do siebie, ze drą sie bardziej niz wymagalaby tego sytacja :lol: ale Leon mógłby odpuścić, gdy tamten wywalił koła do góry i płakał :angryy: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 niedobLy Leon :nono: haha uśmiałam się z pozycji dołkowych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 bo ktoś inny trzymał mój aparat w ręku :roflt: buahahahah Swietne, swietne foty!! A ten domek!! :shocked!: Rewelacja :shocked!: Leon na tej plazy jest w siodmym niebie :sweetCyb: Ach te jego wygibasy :klacz: Quote
Paula Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :cool2: Biedny, maly czekoladek :placz: Na szkoleniu kazali w takich sytuacjach wydawac komende, ktora jest najbardziej skuteczna, np u Maksia skutkuje "fe", a u Kano Vectry "wypluj" :D Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Paula, i "fe" zadziałało, zanim TZ dobiegł zdjąć Leona z maleństwa Dzisiaj, ponieważ pogoda średnia, wybraliśmy się na wycieczkę zbeszcześciłam pomnik, ten pomnik: o tak: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Maga ...Leon wlazł na wieże:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Foty plażowe sa EXTRA:multi: Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Maga ...Leon wlazł na wieże:crazyeye::crazyeye::crazyeye: oczywiście, nie widzisz jęzora do pasa? :evil_lol: Potem nawiedziliśmy skansen jedyne zdjecia wnętrzza, jakie zrobiłam, ponieważ zaraz potem dowiedziałam się, ze w środku nie wolno pstrykać :angryy: wszystkie budowle pochodzą z XIX w. Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :razz:i tak dziw ze pozwolili wejsć z Leonem;) Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 łaaaaałłłłł byłam tam na tej wieży :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:i tak dziw ze pozwolili wejsć z Leonem;) Wcale nie taki dziw ;) W skansenie w Wygiełzowie (koło Chrzanowa) też spacerowaliśmy z Bajanem:lol: Maga ja gdzieś czytałam, że takie maluchy, ale już nie szczeniaczki (do 4 miesięcy) są najsurowiej traktowane przez psy. Widać takie metody wychowawcze :cool1: Myślę, że Leon nie zrobiłby małemu krzywdy :cool3: A zdjęcia wspaniałe :multi: Cudnie masz na tym urlopie! Zdaje się, że już wracasz? Pogodę zapowiadają deszczową, a właśnie my się wybieramy na południe...:cool1: Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Kaszuby są bardzo przyjazne psom, dlatego polecam je wszystkim dogomaniakom. Praktycznie wszędzie można wejść z czworonogiem :p mmbbaj napisał(a): Maga ja gdzieś czytałam, że takie maluchy, ale już nie szczeniaczki (do 4 miesięcy) są najsurowiej traktowane przez psy. Widać takie metody wychowawcze :cool1: Maluch miał właśnie ok. 4-5 miesiecy. A pogoda rzeczywiście się psuje :shake: Dwór szlachecki: A teraz najfajniejsza część ze skansenu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 mnie szło stanowczo gorzej :angryy: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hahaha akrobaci :klacz: ale ekstra!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 TZ przeszedł parę kroków, więc nadaje się do cyrku :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 pokaz umiejętności samców :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga a masz taką fotke z padem na twarz:razz: jak już wrócisz to poprosze o namiary;)na TE Kaszuby Quote
PIKA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A teraz najfajniejsza część ze skansenu :evil_lol: ten Pan tez jest z XIX wieku? :evil_lol: A Malgosia ma racje, wiek szczyla tez mial pewnie znacznie ;) Quote
Maga100 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 PIKA napisał(a):ten Pan tez jest z XIX wieku? :evil_lol: oczywiście, nie widać, ze relikt przeszłości? :evil_lol: TZ zasnął, dlatego na tak długo zaanektowałam jego komórkę :grins: Już się wypoczęłam, mogę wracać do domu :p W sobotę będę, a do pracy we wtorek dopiero :p Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 takiej to dobrze - ja tam nie wypoczęłam na urlopie :shake: Quote
asher Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Maga100 napisał(a): Brakuje mi ciągu dalszego tego lecenia na zbity pysk :evil_lol: Maga, knajpka taty świetna, morski Leon boski, wycieczka super. Jednym słowem: zadroszczę!!!! Quote
bigos Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a może jednak z tyłkiem w górze? :hmmmm: nie, głowa w górze :shake: już wiem, już wiem, jak będzie najwygodniej :multi: o tak! :p :p :p Ale z niego suuuper akrobata:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts