mmbbaj Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga100 napisał(a):I morski Leon do znudzenia :shake: :p on tam gdzieś jest :evil_lol: Maga, jak ci zazdroszczę :placz: I wogóle to ja myślałam, że ty na Mazurach, a ty nad morzem :evil_lol: Jak ci się udało takie bezludzie znaleźć :razz: A to przepiękne :loveu: Marek mi kazał zapisać te dwie foty z zachodem słońca i chyba ma ochotę to kiedyś malować :cool3: , mam nadzieję, że nie miałabyś w razie co, nic przeciwko? :razz: I baaaaardzo cię pozdrawiamy, baw się dobrze i wymiziaj Leonka :loveu: Quote
Patka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale szczęsliwy nadorski pies :cool3: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 mmbbaj napisał(a): Marek mi kazał zapisać te dwie foty z zachodem słońca i chyba ma ochotę to kiedyś malować :cool3: , mam nadzieję, że nie miałabyś w razie co, nic przeciwko? :razz: :loveu: Małgosiu i Marku, ja jestem zaszczycona i zadziwiona :crazyeye: :crazyeye: :oops: jak mogłabym mieć coś przeciwko?? :p Poza tym jestem na Kaszubach, czyli blisko morza, nad które robimy wycieczki co kilka dni Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 jaaaaaaaaakie zębiska ma Leonowy pitbull :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Vectra napisał(a):jaaaaaaaaakie zębiska ma Leonowy pitbull :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: w końcu to pitbull, prawda? :evil_lol: I na dobranoc dwa kaszubskie widoczki Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga100 napisał(a):w końcu to pitbull, prawda? :evil_lol: I na dobranoc dwa kaszubskie widoczki :loveu:cudne a tutaj to Leonek się do cioć uśmiecha :p Maga gdzie ta pusta plaża :cool3: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Magda jak mi powiesz ze byłaś gdzieś na półwyspie i do mnie nie zajrzałaś to Cię wezme i :mad: :mad: :mad: :mad: A takiego Leoniastego to ja uwielbiam, i takiego najlepiej znam :diabloti: Quote
aga1215 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Maga100 napisał(a):burza piaskowa wspólne kopanie efekt końcowy Leonek zakopał Pańcia??? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agabass Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Maga super wypoczynek nadmorski i fotki rewelka Leon jak zawsze niesamowity kopacz piaskowy haha uśmiałam się z fotek i to nieźle Quote
Maga100 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Moje drogie, puste plaże są wszędzie tam, gdzie nie ma miejscowości turystycznych, pubów, dyskotek na plaży i smażalni i tam, gdzie nie prowadzi asfaltowa droga niemalże wprost do morza :p np. na Półwyspie Helskim pomiędzy miejscowościami, gdzie od parkingu do plaży trzeba iść przynajmniej kilometr :lol: jo-jo napisał(a):Magda jak mi powiesz ze byłaś gdzieś na półwyspie i do mnie nie zajrzałaś to Cię wezme i :mad: :mad: :mad: :mad: byłam :grins: ale po 1. nie mam tej komórki , w której mam zapisany twój numer, a po 2. Leon się nie nadaje do przechadzek po zatłoczonych miejscowościach (chce się witać z każdym ludziem, co jest conajmmniej męczące), a po 3. ty jeszcze tam jesteś?? :crazyeye: Dzisiaj też byliśmy nad morzem, pogoda do bani, ale Leonowi to nie przeszkadzało :p Mój pitbull: wskoczę sobie zgrabnie do morza byle dupki nie zamoczyć udało się! Quote
Maga100 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 ja też byłam, jak ktoś ma wątpliwości potem pojechaliśmy do Sopotu, gdzie mój rodziciel ma taką oto knajpkę w Krzywym Domku Quote
Maga100 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Leon był dość zadowolony z wizyty i odpoczął sobie przy stoliku :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 potem odwiedziliśmy Gustawa do następnego! :hand: :hand: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Maga knajpa zajedwabista :razz: ale i tak zazdraszczam ci biegania po plaży;) Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Magda masz przerąbane :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Ja siedze tu do 27 sierpnia :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ale zajebista knajpa :crazyeye: :crazyeye: Maga Ty już wracaj z tych wakacji co :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 jeeeheheee byłam obok krzywego domku kiedyś :loveu: :evil_lol: superancko to wygląda :multi: Quote
Paula Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Maga100 napisał(a): Mój pitbull: Dobre.....:grin: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wybrałam te, które najbardziej mi sie spodobały:loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 potem pojechaliśmy do Sopotu, gdzie mój rodziciel ma taką oto knajpkę czy na haslo "Maga" przysluguje jakas znizka ? :evil_lol: potem odwiedziliśmy Gustawa a Ty chyba nie za bardxzo zadowolona z tej wizyty :hmmmm: Taka mina? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):czy na haslo "Maga" przysluguje jakas znizka ? :evil_lol: spróbuj :evil_lol: a Ty chyba nie za bardxzo zadowolona z tej wizyty :hmmmm: Taka mina? :evil_lol: bo ktoś inny trzymał mój aparat w ręku :lol: :stupid: sptkany na plaży czekoladowy maluch śliczny był i nawet Leon się z nim bawił, dopóki młokos nie zbliżył się do osobiście wykopanego przez niego osobiście dołka. Dostał bęcki od Leona, który był mało delikatny, co mnie zmartwiło :shake: Nie żeby zrobił mu krzywdę, ale mały płakał, a Leon odpuścił dopiero jak na niego wrzasnęłam :angryy: Quote
Recommended Posts