Hanna R. Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Nas też - oczywiście !!! Jesteś. A już się wczoraj niepokoiłam ! :cool3: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Pagaj napisał(a):Byłam pierwsza :mad: No i mam tą przewagę, że mam psa w typie Lełonka :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie nie!! nie masz przewagi :evil_lol: to ja mam przewagę bo mam DWA psy w typie SSmanów :evil_lol: i do następnych wakacji będę mała trzeciego :diabloti: a to już będzie SzturmFuhrer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Maga :multi: a ja myslalam ze Cie nie ma.....a jestes :multi: : milo Cie widziec :lol: Super masz na tym bezludziu, zacytuje Debe: [quote name='dbsst']dobra powiem to ZAZDROŚĆ mnie zjada powoli chrup chrup :diabloti: Extra Leon :megagrin:: [quote name='malawaszka']mam DWA psy w typie SSmanów :evil_lol: i do następnych wakacji będę mała trzeciego :diabloti: a to już będzie SzturmFuhrer :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaha......:roftl: :megagrin: Quote
PIKA Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Cześc Maga :multi: [quote name='Maga100'] O, Pika zyjesz! :multi: a było jakies info, ze nie zyje? :evil_lol: [quote name='Maga100']Jak to o co chodzi z maturą? :diabloti: Nie zdałaś matury? To minister edukacji jednym rozporządzeniem sprawi, ze jednak zdałaś :diabloti: ja maturę zdałam :diabloti: a doczytalam, ze pomimo tego może się okazać, ze nie zdałam :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Witajcie wariatki :lol: Następnym razem kogośtam zabiorę, ale mam cały rok na zastanowienie się kogo :evil_lol: Dogo nie działało, prawda? No to wstawię wam coś, żebyście nie zapomniały o nas :cool3: Wprawdzie malo wyraźne, ale nie mogłam się powstrzymać Leon spieniony TZ robil zdjęcie, więc oczywiście nieudane :diabloti: Quote
Behemot Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Świetne zdjęcie! Pies atakujący fale :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 burza piaskowa wspólne kopanie efekt końcowy Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Cześć Maga :multi: :multi: tak niestety dogo nie dzałało całe dwa dni :placz: :placz: efekt końcowy jest the best :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga100 napisał(a):i zachód (słońca oczywiście :cool1: ) Jezu, jakie piękne........ Ja chcę nad morze!!!! :placz: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Witaj Vectra :multi: Ja z przerazeniem patrzę ile będę miała nadrabiania na dogo :shock: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Behemot napisał(a):Jezu, jakie piękne........ Ja chcę nad morze!!!! :placz: Ależ Behemot, to przyjeżdżaj, przyjeżdżaj ;) Quote
Behemot Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga100 napisał(a):Ależ Behemot, to przyjeżdżaj, przyjeżdżaj ;) Już pędzę..... O, już wróciłam.... :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga100 napisał(a):Witaj Vectra :multi: Ja z przerazeniem patrzę ile będę miała nadrabiania na dogo :shock: Oglądniesz sobie fotki :evil_lol: :evil_lol: tekstu nie dasz pewnie rady nadrobić :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Oj moja mam sie ucieszy jak poogląga zdjęcia Leonka nie dosc że piękny to jeszcze moja mama kocha tą rase:) Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 O kurdeż ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!! Quote
asher Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Maga, piękne zdjęcia, ja też chcę umieć takie robić :placz: :placz: :placz: No a to mnie rozwaliło! :lol: Stwór dziesięciołapny conajmniej :roflt: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Behemot napisał(a):Już pędzę..... O, już wróciłam.... :evil_lol: no to dlaczego mnie nie odwiedziłaś? :angryy: HuSkYdIaNa napisał(a):Oj moja mam sie ucieszy jak poogląga zdjęcia Leonka nie dosc że piękny to jeszcze moja mama kocha tą rase:) pozdrawiam mamę serdecznie :bigok: PIKA napisał(a):Buhaha, Leonek se wykopal grób :evil_lol: ach, jak mi brakowało walącej z grubej rury Pikusi :loveu: Haneczko i Asherku, witajcie i nie przesadzajcie :evil_lol: Mam już trzy płyty zdjęć, zanudzę was na śmierć po powrocie :shake: Alka :hand: Trochę inny Leon :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 I morski Leon do znudzenia :shake: :p on tam gdzieś jest :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 i już ostatnie na dzisiaj, ja też jestem i żyję :hand: ;) Quote
Recommended Posts