Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Maga100'] wyganiasz mnie? :placz: :placz: :placz: Magda , no co Ty bredzisz z wieczora ! :shock: :shock: :shock: Tak bardzo sie starałam , ale nie wyszło mi - i Ci zazdroszczę ... :oops: I to nie trochę - ale na maxa ! Aaaaaa :placz: dlaczego ja wybrałam remont, a nie głuszę ! :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Maga100']ano piszę z głuszy ;) i wstawię wam Leona wow jaka czysta woda :lol: :lol: no prosze jaki Twój TZ dobry człowiek pozwolił ci skorzystać z jego telefonu byś mogła wejść na dogo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aaaaaa :placz: dlaczego ja wybrałam remont, a nie głuszę ! :placz: :placz: :placz:Bo chciałaś Haniu, bo chciałaś remont :evil_lol: A do głuszy wcale nie chciałas i przeciez nie chcesz jechać :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 wczoraj mi zerwało połączenie :angryy: [quote name='chicken']Piekne zdjecie!! Piekny piesio!! Naprawde jjest taki duuzy? Bo na zdjeciach tego nie widac... naprawdę :p [quote name='HankaRupczewska']Magda , no co Ty bredzisz z wieczora ! :shock: :shock: :shock: Tak bardzo sie starałam , ale nie wyszło mi - i Ci zazdroszczę ... :oops: I to nie trochę - ale na maxa ! Aaaaaa :placz: dlaczego ja wybrałam remont, a nie głuszę ! :placz: :placz: :placz: ale efekty twojego remontu będziesz odczuwac długo, a ja szybko zapomnę o 2 tygodniach :shake: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 dzisiaj pojechaliśmy nad morze. Po godzinnych poszukiwaniach udało nam się znaleźć pustą plażę. Tak, tak PUSTĄ. Choć już straciłam nadzieję, wszędzie dzikie tłumy :diabloti: Było cudnie, Leon oszalał ze szczęścia. wejście Leona :evil_lol: mknący przez fale mknący przez piaski Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Maga100'] :crazyeye: :crazyeye: nie mam pytań :crazyeye: a Pysia mówiła, że TYLKO niufom się tak łapy wyginują :crazyeye: Quote
aga1215 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Maga100'] niesamowite zdjęcie :shock: Leon CUDO :loveu: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Maga100'] o mój boziu jak on się postarzał na tych wakacjach :shake: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: nie mam pytań :crazyeye: a Pysia mówiła, że TYLKO niufom się tak łapy wyginują :crazyeye: hahaha, ja od dawna mam podejrzenia, że Leon jest DZIWNY :evil_lol: :evil_lol: Quote
00000 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zajebiste zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Magda, ja chcę taki pulpit! :p Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 O jesteś moja Honorowa Kumo :loveu: A już się o Ciebie martwiłam ... Jakby na to nie patrzeć - tęsknię za Wami ...:shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hibernatus :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :razz:Delfin czy foczka :cool3: Maga to niemożliwe .....domek na odludziu i jeszcze pusta plaża :placz::placz::placz::placz:ja popadnę w skrajną rozpacz i chorobliwą zazdrość:oops: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Pagaj']Zajebiste zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Magda, ja chcę taki pulpit! :p Pagaj, przypomnij mi się ok. 6 sierpnia, to ci przeslę w oryginale. Teraz już zgrałam na CD, poza tym nie chcę uruchamiać outlooka. Mnie Leon szokował swoimi skokami przez fale, kompletnie oszalał :stupid: :lol: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O jesteś moja Honorowa Kumo :loveu: A już się o Ciebie martwiłam ... Jakby na to nie patrzeć - tęsknię za Wami ...:shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hibernatus :crazyeye: no co żwawy staruszek :evil_lol: Haniu, ja tesknie okrutnie, a te momenty tutaj tylko zaostrzają mi tęskonotę :placz: :placz: TZ już kłapie :angryy: Alicjo, sama nie mogę uwierzyć w pustą plażę w lipcu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Magda zdradź małymi literkami gdzie ta plaża???? :crazyeye: Quote
Maga100 Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='malawaszka']Magda zdradź małymi literkami gdzie ta plaża???? :crazyeye: jak wrócę :cool1: bo chcę jeszcze tam pojechać i nadal mieć pusto :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: spadam, bo kłapie mi coś nad uchem :angryy: pa :hand: Quote
Vectra Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 wow ,ale go powykręcało :crazyeye: :crazyeye: akrobata jaki no :cool3: Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A ta plaża aby nie zanieczyszczona? :razz: Skoro pusta? :razz: :diabloti: Wchodzący Leon mnei rozwalił :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Cześć Maga :razz: Fajnie macie w tej gluszy :razz: [quote name='Maga100'] oglądałam wschód słońca a gdzie fota tego wschodu ? :razz: Ja tym swoim badziewiem zachody porobilam :evil_lol: , wprawdzie wschody tez moglam, bo o wschodzie słońca to ja się dopiero spać kladłam :evil_lol: A ktos mi powie o co chodzi z ta maturą, bo ja ze wsi to nic nie wiem ? :shake: Quote
Maga100 Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='asher']A ta plaża aby nie zanieczyszczona? :razz: Skoro pusta? :razz: :diabloti: Wchodzący Leon mnei rozwalił :lol: :lol: :lol: aby właśnie nie zanieczyszczona, skoro pusta i nie ma komu śmiecić :diabloti: O, Pika zyjesz! :multi: Jak to o co chodzi z maturą? :diabloti: Nie zdałaś matury? To minister edukacji jednym rozporządzeniem sprawi, ze jednak zdałaś :diabloti: moje jeziorko mój widok Quote
00000 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 No nie mogę, po prostu nie mogę, Magda, w przyszłym roku zabierasz nas ze sobą :mad: Quote
malawaszka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 i nas też i nas też :multi: i tysiąc innych dogomaniaków też :grins: :diabloti: Quote
00000 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 malawaszka napisał(a):i nas też i nas też :multi: i tysiąc innych dogomaniaków też :grins: :diabloti: Byłam pierwsza :mad: No i mam tą przewagę, że mam psa w typie Lełonka :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts