Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']to podziękuj im , nie zauważyli, ze wyszłam? :evil_lol:

Twój TZ zaproponował mi wodę oligoceńską :diabloti:

właśnie się zapytałam czemu proponował Ci ologo jak w lodówce jest Żywiec no i tota-tola którą targałam z jego batonami .............

powiedział, ze nie widział ani wody (a robił dzis obiad i szperał w lodówce przestawiając wodę.............)

ani toli jak wyjmowałam jego słodycze to walnełam ciężka siatą przed jego okiem :shake:

wiesz co oni nic nie widzą

zgadnij co robia :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga a po co Ci TYLE ciuchów do głuszy:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

to nie ciuchy to pokrowce na aparat......................:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Madziu, Ty zawsze rano sprawdzaj, czy masz jeszcze maturę - bo może któregoś dnia okaże się, że właśnie Twój rocznik od dzisiaj ma nieważną :shake: A Ciebie wtedy w Warszawie nie będzie tylko w tej głuszy będziesz pod gruszą ... No i co Ty wtedy zrobisz ???? :eek2: No co ????

Posted

Alicjo, jakbyś nie wiedziała - biorę tak, aby nie musieć prać nic na miejscu. :evil_lol:
A oprócz ciuchów mam duzo akcesoriów :evil_lol: aparaty, laptopy, itp

Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madziu, Ty zawsze rano sprawdzaj, czy masz jeszcze maturę - bo może któregoś dnia okaże się, że właśnie Twój rocznik od dzisiaj ma nieważną :shake: A Ciebie wtedy w Warszawie nie będzie tylko w tej głuszy będziesz pod gruszą ... No i co Ty wtedy zrobisz ???? :eek2: No co ????

hahaha, będę wówczas magistrem bez matury :diabloti:

ale nie martwie się, nawet jakby to zrobią amnestię wsteczną :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']
Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol:

widzisz coś jest nia tak oni są jakby tacy sami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

juz dziś udało nam sie znaleźć więcej podobieństw:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, jakbyś nie wiedziała - biorę tak, aby nie musieć prać nic na miejscu. :evil_lol:
A oprócz ciuchów mam duzo akcesoriów :evil_lol: aparaty, laptopy, itp

Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niemiec ich dopadł ..czas na Bilobil;)
;)Ja też zawsze pakuję tyle ile sie da byle nie prać na wyjeździe:p

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, będę wówczas magistrem bez matury :diabloti:

ale nie martwie się, nawet jakby to zrobią amnestię wsteczną :angryy: :angryy:

tak dogaduj mi dogaduj ;) dopiekaj mi niby nichcący :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale mam humor,że w czwartek jadę do Bydgoszczy :multi: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']tak dogaduj mi dogaduj ;) dopiekaj mi niby nichcący :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oj przewrażliwiona jesteś :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']oj przewrażliwiona jesteś :diabloti:

hehehhehehhe jaaaaaaasne

trenuj w tej głuszy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']trenuj Magdaleno trenuj i nie przechwalaj się tak tym magistrem bo to jeszcze o niczym nie świadczy :diabloti:

ale jak mogę przechwalać się czymś, co mam od kilku lat? :diabloti:

i nic trenować nie będę, będę leżeć pod drzewem i pić zimne piwo. Całe dnie :p

Posted

[quote name='Maga100']ale jak mogę przechwalać się czymś, co mam od kilku lat? :diabloti:

i nic trenować nie będę, będę leżeć pod drzewem i pić zimne piwo. Całe dnie :p :shake:to już wcale nie wiem po co ci te bagaże :razz:

Miłego urlopu życzę :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:to już wcale nie wiem po co ci te bagaże :razz:

dlaczego zadajesz takie same pytania jak mój TZ? :angryy:

Malawaszko :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah tak się wyszaleli SzpiloLeony?

Maga jakbym nie wstała jutro na pożegnanie to :drink1:

troszku sie pokretowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: tak to sie teraz nazywa :cool1:

hehehhehehehe bbyły tez miłości i całuski z języczkiem :loveu:

a poźniej świętowali w ogrodzie między ziemia i kamieniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:placz: 2 tygodnie bez Lełona:placz: :placz: :placz:

Madziu - dlaczego wybierasz głusze bez neta??? Ty nam to robisz specjalnie:placz: :placz: :placz:

No to przynajmniej dobrze odpocznij :buzi: