dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']to podziękuj im , nie zauważyli, ze wyszłam? :evil_lol: Twój TZ zaproponował mi wodę oligoceńską :diabloti: właśnie się zapytałam czemu proponował Ci ologo jak w lodówce jest Żywiec no i tota-tola którą targałam z jego batonami ............. powiedział, ze nie widział ani wody (a robił dzis obiad i szperał w lodówce przestawiając wodę.............) ani toli jak wyjmowałam jego słodycze to walnełam ciężka siatą przed jego okiem :shake: wiesz co oni nic nie widzą zgadnij co robia :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Maga a po co Ci TYLE ciuchów do głuszy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga a po co Ci TYLE ciuchów do głuszy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: to nie ciuchy to pokrowce na aparat......................:evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Madziu, Ty zawsze rano sprawdzaj, czy masz jeszcze maturę - bo może któregoś dnia okaże się, że właśnie Twój rocznik od dzisiaj ma nieważną :shake: A Ciebie wtedy w Warszawie nie będzie tylko w tej głuszy będziesz pod gruszą ... No i co Ty wtedy zrobisz ???? :eek2: No co ???? Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Alicjo, jakbyś nie wiedziała - biorę tak, aby nie musieć prać nic na miejscu. :evil_lol: A oprócz ciuchów mam duzo akcesoriów :evil_lol: aparaty, laptopy, itp Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu, Ty zawsze rano sprawdzaj, czy masz jeszcze maturę - bo może któregoś dnia okaże się, że właśnie Twój rocznik od dzisiaj ma nieważną :shake: A Ciebie wtedy w Warszawie nie będzie tylko w tej głuszy będziesz pod gruszą ... No i co Ty wtedy zrobisz ???? :eek2: No co ???? hahaha, będę wówczas magistrem bez matury :diabloti: ale nie martwie się, nawet jakby to zrobią amnestię wsteczną :angryy: :angryy: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100'] Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol: widzisz coś jest nia tak oni są jakby tacy sami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: juz dziś udało nam sie znaleźć więcej podobieństw:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']Alicjo, jakbyś nie wiedziała - biorę tak, aby nie musieć prać nic na miejscu. :evil_lol: A oprócz ciuchów mam duzo akcesoriów :evil_lol: aparaty, laptopy, itp Debe, wybaczam TZtowi i na pocieszenie dodam, że mój TZ patrząc na masło w lodówce krzyczy, ze masło się skończyło :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niemiec ich dopadł ..czas na Bilobil;) ;)Ja też zawsze pakuję tyle ile sie da byle nie prać na wyjeździe:p Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, będę wówczas magistrem bez matury :diabloti: ale nie martwie się, nawet jakby to zrobią amnestię wsteczną :angryy: :angryy: tak dogaduj mi dogaduj ;) dopiekaj mi niby nichcący :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale mam humor,że w czwartek jadę do Bydgoszczy :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']tak dogaduj mi dogaduj ;) dopiekaj mi niby nichcący :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj przewrażliwiona jesteś :diabloti: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']oj przewrażliwiona jesteś :diabloti: hehehhehehhe jaaaaaaasne trenuj w tej głuszy :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 trenuj Magdaleno trenuj i nie przechwalaj się tak tym magistrem bo to jeszcze o niczym nie świadczy :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='malawaszka']trenuj Magdaleno trenuj i nie przechwalaj się tak tym magistrem bo to jeszcze o niczym nie świadczy :diabloti: ale jak mogę przechwalać się czymś, co mam od kilku lat? :diabloti: i nic trenować nie będę, będę leżeć pod drzewem i pić zimne piwo. Całe dnie :p Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']ale jak mogę przechwalać się czymś, co mam od kilku lat? :diabloti: i nic trenować nie będę, będę leżeć pod drzewem i pić zimne piwo. Całe dnie :p :shake:to już wcale nie wiem po co ci te bagaże :razz: Miłego urlopu życzę :p Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']ale jak mogę przechwalać się czymś, co mam od kilku lat? :diabloti: no właśnie nie wiem - więc po co się przechwalasz????? :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:to już wcale nie wiem po co ci te bagaże :razz: dlaczego zadajesz takie same pytania jak mój TZ? :angryy: Malawaszko :diabloti: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100'] i nic trenować nie będę, będę leżeć pod drzewem i pić zimne piwo. Całe dnie :p czyli będziesz trenować Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 idę spać. Mam spakowane tylko dwie torby, jutro jeszcze ze dwie :evil_lol: Laptopa spakuję na końcu, więc jutro żegnać sie będę :hand: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 pa baw się dobrze :multi: ciekawe jak Leon teraz wygląda bo Szpila nie ciekawie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 hahah tak się wyszaleli SzpiloLeony? Maga jakbym nie wstała jutro na pożegnanie to :drink1: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 malawaszka napisał(a):hahah tak się wyszaleli SzpiloLeony? Maga jakbym nie wstała jutro na pożegnanie to :drink1: troszku sie pokretowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 dbsst napisał(a):troszku sie pokretowali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: tak to sie teraz nazywa :cool1: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: tak to sie teraz nazywa :cool1: hehehhehehehe bbyły tez miłości i całuski z języczkiem :loveu: a poźniej świętowali w ogrodzie między ziemia i kamieniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Madziu życze ci udanego wypoczynku :lol: :lol: Nie popadnij w alkoholizm :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 :placz: 2 tygodnie bez Lełona:placz: :placz: :placz: Madziu - dlaczego wybierasz głusze bez neta??? Ty nam to robisz specjalnie:placz: :placz: :placz: No to przynajmniej dobrze odpocznij :buzi: Quote
Recommended Posts