Paula Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Madzia, zycze udanego nic nie robienia, oczywiscie poza pstrykaniem nudnych fot Leosiowi i bezludziowi kaszubskiemu :evil_lol: Quote
bigos Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A ja sie akurat przy oglądaniu tych zdjęć nie nudzę:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia sssuper:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dziękuję wam pięknie, dziewczynki :p właśnie wstałam i może dziś pójdę do fryzjera? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 nowa fryz jest :cool3: to chyba teraz wybiorę się do pracy :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maga100']nowa fryz jest :cool3: to chyba teraz wybiorę się do pracy :evil_lol: o 12 do pracy ciekawa pora :evil_lol: Dobry dzien tak po za tym :multi: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 no to ja teraz szczekam na fotki nowej fryz :multi: :cool1: Quote
Maga100 Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='malawaszka']no to ja teraz szczekam na fotki nowej fryz :multi: :cool1: to szczekaj dalej :evil_lol: nie będzie fotki. Ja siebie nie lubię na fotkach :shake: Quote
jo-jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maga100']to szczekaj dalej :evil_lol: nie będzie fotki. Ja siebie nie lubię na fotkach :shake: Oj prosze nam tu fotke natychmiast zrobić :cool1: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Maga100']Ja siebie nie lubię na fotkach :shake: A dlaczego, Madziu ? Dlaczego ??? :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 KOKIETKA!!!! ona chce żebyśmy ją prosili i zapewniali, że pięknie wygląda :diabloti: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Maga dawaj fote w nowej fryzurze :mad: :mad: chcę zobaczyć jak brzydko wyglądasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ;) Quote
00000 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No i nie zobaczę Lełonka :-( To ja tyle kilometrów robię,:mad: wykosztowuję się na IC,:mad: baterie do aparatu ładuję trzy razy,:mad: stresa mam, bom wiejska dziewucha i w stolycy to ja tylko przelotem bywam,:mad: a ty se na urlop jedziesz?!?!:angryy: Jutro o 19.20 jestem na centralnym. Pociąg nazywa się Panorama i jedzie z Wrocławia. Jeśli nie macie daleko, przejdźcie się tam na spacer :p Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 oj, baby :lol: Nie lubię i już. Jakoś nigdy się nie podobam sobie na zdjeciach. Tak mam. :eviltong: Wczoraj, w związku ze zbliżającym się wyjazdem, stanęłam przy desce do prasowania. Skończyłam o 1 w nocy :shock: I to byly tylko moje rzeczy. A teraz spadam na szkolenie z Leonem. Pa! Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Pagaj'] Jutro o 19.20 jestem na centralnym. Pociąg nazywa się Panorama i jedzie z Wrocławia. Jeśli nie macie daleko, przejdźcie się tam na spacer :p o rany Pagaj, załamałaś mnie :placz: :placz: :placz: Daj szybciutko komórkę na priva, ale nie obiecuję czy wpadnę :shake: teraz doczytałam, że JUTRO. Nie, to odpada :shake: :shake: :placz: :placz: Quote
00000 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Maga100']o rany Pagaj, załamałaś mnie :placz: :placz: :placz: Daj szybciutko komórkę na priva, ale nie obiecuję czy wpadnę :shake: teraz doczytałam, że JUTRO. Nie, to odpada :shake: :shake: :placz: :placz: No bo się przjezyczylam - dzisiaj DZISIAJ!!!!!!! Quote
asher Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Maga, tyś oszalała? Prasujesz ciuchy tylko po to, żeby zaraz potem wygnieść je w torbach i walizkach? :shock: :lol: I wklej zdjęcie nowej fryzury, no wkleeeej :modla: Pagajku, ja niestety ani cie nie przywitam, ani cie nie pożegnam w romantycznej dworcowej scenerii :shake: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Maga , czy dobiegłam jeszcze na pożegnanie:cool3:czy już wybyłaś :cool3: Quote
malawaszka Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 asher napisał(a):Maga, tyś oszalała? Prasujesz ciuchy tylko po to, żeby zaraz potem wygnieść je w torbach i walizkach? :shock: :lol: :evil_lol: i będzie w nich paradować w głuszy :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 ups Ty naprawde się pakujesz......................hahahhaha chłopaki zamówili dla Ciebie pepsi więc masz tota-tole i pepsi-tole u nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mój TZ zdiwone, że tota-tola lezy w lodówce ps zdąrzyliśmy się poćiąć o pranie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 o 23 wrócilam od Debe i się pakuję :roll: rośnie góra toreb w przedpokoju i TZ pyta czy zostawię jakąś dla niego :roll: a teraz mam przerwę na jedzenie :p Quote
Maga100 Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst'] chłopaki zamówili dla Ciebie pepsi więc masz tota-tole i pepsi-tole u nas :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to podziękuj im , nie zauważyli, ze wyszłam? :evil_lol: Twój TZ zaproponował mi wodę oligoceńską :diabloti: Quote
Recommended Posts