Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='aga1215']Maga - lepi nie wybuchajcie :nono: ale za to była kąpiel z dreszczykiem :evil_lol: zakręcam wodę, a piecyk nadal ma płomienie :crazyeye: a potem z sykiem i pykaniem gaśnie totalnie. A ja siedzę pod piecykiem w wannie :p Fachowiec rzekła, że mamy szczęście, że nasz piecyk był z automatycznym odcięciem gazu :p Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :crazyeye: qrnaaa i właśnie dlatego nienawidze takich piecyków - nie dość, że ilekroć próbowałam się u kogoś z takim czymś wykąpać to byłam poparzona, to jeszcze wybychnąć można :angryy: brrrrrr ciepła woda ma lecieć ze ściany i już :p Quote
00000 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Malawaszka - popieram. U rodziców miałam piecyk, nigdy go nie lubiłam :roll: Teraz wprawdzie mają jakiś nowoczesny, malutki, bez płomieni na wierzchu, ale i tak jak się przeprowadziłam, to se kazałam zamontować 150l elektryczny ogrzewacz wody :p I też mam ze ściany ciepłą wodę, O! ;) Ps. uściski dla Lełonka. Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 ....Maga jeszcze tylko 3 dni i balety , pióra etc:evil_lol: śliczny jezdem :p Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: qrnaaa i właśnie dlatego nienawidze takich piecyków - nie dość, że ilekroć próbowałam się u kogoś z takim czymś wykąpać to byłam poparzona, to jeszcze wybychnąć można :angryy: brrrrrr ciepła woda ma lecieć ze ściany i już :p ja też nie lubię, ale nie mam wyjścia :cool1: I teraz wiem, ze piecyowi coś sie chrzaniło od dawna, bo właśnie leciał albo wrzątek albo zimna. Teraz już OK. Pamietam poprzedni piecyk, jak się odkręcało cieplą wodę, to buchały płomienie na pół łazienki :evil_lol: :evil_lol: Alicjo, pamiętasz :cool3: Tak jeszcze 3 dni! :multi: Powinnam iść do pracy, ale mi się nie chce. Do fryzjera moze sobie pójdę :hmmmm: Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Maga100'] Co za sfinksik :evil_lol: Dzień Doberek Madziu :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Maga100']Powinnam iść do pracy, ale mi się nie chce. Do fryzjera moze sobie pójdę :hmmmm: hahahaha :klacz: i tak trzymać :lol: Quote
olekg89 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Zajzałem sobie pooglądać foty a wy tu gadaćie o piecykach gazowych :D Które buchaja ogniem :D TEz mam taki ino ,ze po śląsku to siie junkers nazywa!MI bucha ogniem tak ,ze drzwi od łazienki sie otwierają :) Waszka do junkersa trza z sercem! Wtedy nie poparzy :P Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Łiiiii, nadrobiłam!!! :multi: :BIG: :drinking: :mdleje: Magda, zdjęcia robisz śliczne! :klacz: Tylko ja wolałabym prześwietlone, zdecydowanie :lol: Jako, że mam strasznie cimny monitor. Aż mi soczewki mgłą zaszły od tego wpatrywania się w twe fotki :lol: I jak tam Leon? Mnie żołądek Sabiny pokrzyżował wakacyjne plany (się wzdęła na dwa dni przed planowanymi wojażami), więc fajnie by było połaczyć się z kimś w bólu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='asher']Łiiiii, nadrobiłam!!! :multi: :BIG: :drinking: :mdleje: Magda, zdjęcia robisz śliczne! :klacz: Tylko ja wolałabym prześwietlone, zdecydowanie :lol: Jako, że mam strasznie cimny monitor. Aż mi soczewki mgłą zaszły od tego wpatrywania się w twe fotki :lol: I jak tam Leon? Mnie żołądek Sabiny pokrzyżował wakacyjne plany (się wzdęła na dwa dni przed planowanymi wojażami), więc fajnie by było połaczyć się z kimś w bólu :diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z soczewek uhahałam się na cacy;) Asherku ....ja też siedze w domku tego lata:placz::placz::placz: Maga jak miałabym zapomnieć ,że jedziesz się wylegiwać pod drzewem :razz: Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Oooo, Alu, własnie się zabieram za twoją galerię i już na samą myśl o tym ile mam do nadrobienia robi mi się słabo... :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='asher']Oooo, Alu, własnie się zabieram za twoją galerię i już na samą myśl o tym ile mam do nadrobienia robi mi się słabo... :evil_lol: ;):cool3:reanimować :razz: Quote
anetta Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 O kurcze, no to niezle bylo z tym piecykiem. Ja pamietam jak bylam mala to balam sie wchodzic do takiej lazienki ;) wydawalo mi sie ze zaraz cala lazienka splonie hihi Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='olekg18']Waszka do junkersa trza z sercem! Wtedy nie poparzy :P ja mam właśnie junkersa i czułe przemawianie nie pomogło :shake: [quote name='asher']Łiiiii, nadrobiłam!!! :multi: :BIG: :drinking: :mdleje: :bigok: :klacz: Tylko ja wolałabym prześwietlone, zdecydowanie :lol: Jako, że mam strasznie cimny monitor. Aż mi soczewki mgłą zaszły od tego wpatrywania się w twe fotki :lol: na prześwietlonych Leon wychodzi biały :angryy: Następnym razem wypucz soczewki przed oglądaniem :p , więc fajnie by było połaczyć się z kimś w bólu :diabloti: :diabloti: :diabloti: ze mną łączyć się nie będziesz, maupo :diabloti: ja jadę choćby Leon miał puszczać pawia za pawiem :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zMaga jak miałabym zapomnieć ,że jedziesz się wylegiwać pod drzewem :razz: ja nie mogę zapomnieć ani na chwilę :evil_lol: I NIC mi się nie chce w związku z tym :cool1: Do fryzjera nie poszłam, bo miejsc nie było :angryy: Pojechałam do pracy na 12 i wyszłam o 17 :shock: Quote
asher Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Ło matko, a cóż to za wypasiony fryzjer? :crazyeye: :cool1: Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='asher']Ło matko, a cóż to za wypasiony fryzjer? :crazyeye: :cool1: osiedlowy mały taki. I akurat był zlot bab na trwałą ondulację :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Tak mnie wykończyła ta praca dzisiaj (a poszłam na 12, wyszłam o 17 i jeszcze w międzyczasie byłam na długim lunchu :evil_lol: ), że aż musiałam się zdrzemnąć dwie godzinki :evil_lol: Wróciliśmy od weta, uszy czyste, gardło nadal bardzo czerwone :angryy: Jestem zdzwiona tymi uszami, bo wczorajsze płukanie wyglądało tak, że 3/4 płynu ze strzykawki znalazło się na ścianach, jedna kropelka w uchu Leona, a reszta na mnie :evil_lol: nudny Leon w nudnej balii z nudną piłka Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 asher napisał(a):Łiiiii, nadrobiłam!!! :multi: :BIG: :drinking: To dlatego jeszcze do nas nie zawitała :evil_lol: Bry Wieczór Madziu :multi: Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Maga100']nudny Leon w nudnej balii z nudną piłka A gdzież on nudny!! On cudny :loveu: Już nie musi się ze mną balą dzielić, ja się podziele z nim morzem :bigok: Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 [quote name='jo-jo'] Bry Wieczór Madziu :multi: buhaha, Jo-Jo, ty naprawdę meldujesz się codziennie :crazyeye: :evil_lol: pamiętaj, że od soboty mnie nie ma, wiec zaprzestań, zanim ci w krew wejdzie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Maga100']buhaha, Jo-Jo, ty naprawdę meldujesz się codziennie :crazyeye: :evil_lol: pamiętaj, że od soboty mnie nie ma, wiec zaprzestań, zanim ci w krew wejdzie :evil_lol: Narzekałas że mnie nie ma to już jestem :evil_lol: , a w krew weszło, i tak zostanie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 OK, w takim razie będziesz utrzymywać moją galerię na powierzchni :lol: Ostatni Leon w balii i już wiecej nie ma, następne zdjęcia po urlopie Quote
Hanna R. Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Tylko nie zapomnij z tego urlopu powrócić . I niech Ci nicnierobienie nie wejdzie w krew , bo jeszcześ gotowa nie zrobić zdjęć ... :p Quote
Vectra Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Maga tylko nie narób tylu fotek na tym urlopie co Weszka :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Vectra napisał(a):Maga tylko nie narób tylu fotek na tym urlopie co Weszka :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts