Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Vectra, specjalnie dla ciebie, tylko dla ciebie :loveu:

oh dziękuje :loveu: :loveu: bowskie :cool3: :cool3:
wiedziałam że dla mnie będzie coś ekstra :multi: :multi:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']oh dziękuje :loveu: :loveu: bowskie :cool3: :cool3:
wiedziałam że dla mnie będzie coś ekstra :multi: :multi:

robiłam to z myślą o Tobie kochana :loveu:

PS TZ zniknał tajemniczo w sobotę, zadzwonił, że przywiezie sobie parę drobiazgów do auta :angryy: I przyjechał wieczorem, a do tych drobiazgów aż musiał wypożyczyć przyczepę :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']robiłam to z myślą o Tobie kochana :loveu:

PS TZ zniknał tajemniczo w sobotę, zadzwonił, że przywiezie sobie parę drobiazgów do auta :angryy: I przyjechał wieczorem, a do tych drobiazgów aż musiał wypożyczyć przyczepę :angryy:
jest mi szalenie miło że moja droga myślicz czasem o mnie :loveu: :loveu:

PS mój TZ też często przywozi drobiazgi :angryy: :angryy: ostatnio był w te drobiazgi wypchany cały bus pod sufit i przyczepa :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']
PS mój TZ też często przywozi drobiazgi :angryy: :angryy: ostatnio był w te drobiazgi wypchany cały bus pod sufit i przyczepa :angryy: :angryy:

powiedziałam, ze jeżeli znajdę choćby uszczelkę w domu to będzie jej szukał na śmietniku :diabloti:
zrzucil gdzieś u kolegów :roll:

Posted

[quote name='Maga100']powiedziałam, ze jeżeli znajdę choćby uszczelkę w domu to będzie jej szukał na śmietniku :diabloti:
zrzucil gdzieś u kolegów :roll:

hahahahahahahaha mądra dziewczynka :evil_lol: :evil_lol: tak trzymaj ;)
mojemu to jeszcze kazałam prace zostawiać w pracy :p :p a nie mi syfić w domu lub podwórku smarami :mad:

Posted

eeehhhhh....wzdychaniom moim nie było końca :roll:
Super macie...jak ja wam zazdraszczam tej działeczki :p a ta chatynka obok :-o miodzio :loveu: Jak wygram w totka, to odkupuje i wykańczam, i się tam przenosze :evil_lol:
Biedny Lełonek :shake: chorowitek :shake: Toffi coś wie na temat drożdżaków :angryy: i my też... codzienne czyszczenie uszu (na samym początku po kilka razy,później raz dziennie...itd. Do tej pory po pływaniu trzeba mu wyczyścić i osuszyć uszy od środka :roll: żeby to cholerstwo się znowu nie namnożyło ) Leon zabierz mnie ze sobą na działkę :p

Posted

[quote name='Cola'] Toffi coś wie na temat drożdżaków :angryy: i my też...

wlaśnie , u pływających labków to podobno norma :angryy:
muszę mu płukać uszy przez tydzień :roll: Dramat będzie. On jest pan niedotykalski histeryczny :shake: Będzie jazda dziś wieczorem :roll:

Idę do pracy, pora najwyzsza, mam już rozleniwienie przedurlopowe i mi się nie chce :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ojjjejjj a czemu jestem taki smutny??? :-(

bo wylazł z balii i poszedł do domku się otrzepać :angryy:
więc dostał opieprz :cool1:
O i tak wyglądał

Posted

[quote name='Maga100']bo wylazł z balii i poszedł do domku się otrzepać :angryy:
więc dostał opieprz :cool1:
O i tak wyglądał

no co - przecież jest śliczny :loveu: szczeniaczek malutki:multi:

Posted

zepsuł mi się piecyk gazowy (bo ja mam piecyk gazowy ogrzewający wodę :p ), a więc poszłam do sąsiadki co by się wykąpać i zasiedziało mi się :evil_lol:
w tym czasie przyjechał fachowiec i piecyk już działa i wodę ciepłą mam. Podobno mogliśmy wybuchnąć :roll:

Posted

[quote name='Maga100']zepsuł mi się piecyk gazowy (bo ja mam piecyk gazowy ogrzewający wodę :p ), a więc poszłam do sąsiadki co by się wykąpać i zasiedziało mi się :evil_lol:
w tym czasie przyjechał fachowiec i piecyk już działa i wodę ciepłą mam. Podobno mogliśmy wybuchnąć :roll:

Maga - lepi nie wybuchajcie :nono: