Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']Vectra, specjalnie dla ciebie, tylko dla ciebie :loveu: oh dziękuje :loveu: :loveu: bowskie :cool3: :cool3: wiedziałam że dla mnie będzie coś ekstra :multi: :multi: Quote
aga1215 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Biedny Lełonek:-( :buzi: śliczne te rudbekie :loveu: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Vectra']oh dziękuje :loveu: :loveu: bowskie :cool3: :cool3: wiedziałam że dla mnie będzie coś ekstra :multi: :multi: robiłam to z myślą o Tobie kochana :loveu: PS TZ zniknał tajemniczo w sobotę, zadzwonił, że przywiezie sobie parę drobiazgów do auta :angryy: I przyjechał wieczorem, a do tych drobiazgów aż musiał wypożyczyć przyczepę :angryy: Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']robiłam to z myślą o Tobie kochana :loveu: PS TZ zniknał tajemniczo w sobotę, zadzwonił, że przywiezie sobie parę drobiazgów do auta :angryy: I przyjechał wieczorem, a do tych drobiazgów aż musiał wypożyczyć przyczepę :angryy: jest mi szalenie miło że moja droga myślicz czasem o mnie :loveu: :loveu: PS mój TZ też często przywozi drobiazgi :angryy: :angryy: ostatnio był w te drobiazgi wypchany cały bus pod sufit i przyczepa :angryy: :angryy: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Vectra'] PS mój TZ też często przywozi drobiazgi :angryy: :angryy: ostatnio był w te drobiazgi wypchany cały bus pod sufit i przyczepa :angryy: :angryy: powiedziałam, ze jeżeli znajdę choćby uszczelkę w domu to będzie jej szukał na śmietniku :diabloti: zrzucil gdzieś u kolegów :roll: Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']powiedziałam, ze jeżeli znajdę choćby uszczelkę w domu to będzie jej szukał na śmietniku :diabloti: zrzucil gdzieś u kolegów :roll: hahahahahahahaha mądra dziewczynka :evil_lol: :evil_lol: tak trzymaj ;) mojemu to jeszcze kazałam prace zostawiać w pracy :p :p a nie mi syfić w domu lub podwórku smarami :mad: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Vectra']mojemu to jeszcze kazałam prace zostawiać w pracy :p :p ale mój tak hobbystycznie, więc nie mam tego argumentu :shake: Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Maga100']ale mój tak hobbystycznie, więc nie mam tego argumentu :shake: a ja mam 2w1 zawodowego hobbyste :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 eeehhhhh....wzdychaniom moim nie było końca :roll: Super macie...jak ja wam zazdraszczam tej działeczki :p a ta chatynka obok :-o miodzio :loveu: Jak wygram w totka, to odkupuje i wykańczam, i się tam przenosze :evil_lol: Biedny Lełonek :shake: chorowitek :shake: Toffi coś wie na temat drożdżaków :angryy: i my też... codzienne czyszczenie uszu (na samym początku po kilka razy,później raz dziennie...itd. Do tej pory po pływaniu trzeba mu wyczyścić i osuszyć uszy od środka :roll: żeby to cholerstwo się znowu nie namnożyło ) Leon zabierz mnie ze sobą na działkę :p Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Cola'] Toffi coś wie na temat drożdżaków :angryy: i my też... wlaśnie , u pływających labków to podobno norma :angryy: muszę mu płukać uszy przez tydzień :roll: Dramat będzie. On jest pan niedotykalski histeryczny :shake: Będzie jazda dziś wieczorem :roll: Idę do pracy, pora najwyzsza, mam już rozleniwienie przedurlopowe i mi się nie chce :placz: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 ojjjejjj a czemu jestem taki smutny??? :-( Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']ojjjejjj a czemu jestem taki smutny??? :-( bo wylazł z balii i poszedł do domku się otrzepać :angryy: więc dostał opieprz :cool1: O i tak wyglądał Quote
aga1215 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Maga100']bo wylazł z balii i poszedł do domku się otrzepać :angryy: więc dostał opieprz :cool1: O i tak wyglądał no co - przecież jest śliczny :loveu: szczeniaczek malutki:multi: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 o matko hahahahahah no takie smutne zdjęcie a ja umieram ze śmiechu jaki on jest miniasty i jak mu fafel zwisł z tej skruchy :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 jaki tam z niego szczeniaczek o :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Maga100']jaki tam z niego szczeniaczek o :evil_lol: a co ten szczeniaczek tak obrabia??? Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 witaj Debe :cool3: [quote name='aga1215']a co ten szczeniaczek tak obrabia??? a to: Quote
Vectra Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Maga pracoholiku gdzies ty się podziała :razz: :razz: Quote
Maga100 Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 zepsuł mi się piecyk gazowy (bo ja mam piecyk gazowy ogrzewający wodę :p ), a więc poszłam do sąsiadki co by się wykąpać i zasiedziało mi się :evil_lol: w tym czasie przyjechał fachowiec i piecyk już działa i wodę ciepłą mam. Podobno mogliśmy wybuchnąć :roll: Quote
aga1215 Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='Maga100']zepsuł mi się piecyk gazowy (bo ja mam piecyk gazowy ogrzewający wodę :p ), a więc poszłam do sąsiadki co by się wykąpać i zasiedziało mi się :evil_lol: w tym czasie przyjechał fachowiec i piecyk już działa i wodę ciepłą mam. Podobno mogliśmy wybuchnąć :roll: Maga - lepi nie wybuchajcie :nono: Quote
Recommended Posts