Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
hahaha, ja mam tak samo :evil_lol:
Leon też już wznosi oczy do nieba.
a TZ ostatnio przestał komentować, bo chyba doszedł do wniosku, że nie ma sensu i się przyzwyczaił :evil_lol:
:pa mnie TZ pyta .....a aparatu ni bierzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pa mnie TZ pyta .....a aparatu ni bierzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurcze a ja nawet nie wiem czy w moim mieście taki szpital jest ;) Pewnie dlatego że nigdy z takowego nie kożystałam :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;)

hahahahahahaha jak bym te Twoje Zmoroszelmy zamieniła na 3 durne pieski to reszta by pasowała idealnie.
Moja mam też mi ciągle gdera że mnie to na 100% w szpitalu podmienili bo to nie możliwe by takie dziecko urodziła :evil_lol: :evil_lol: + do tego wszystkie ohhhyyy i ahhhhy w strone mojej siostry blondynki ,a ja same wady :evil_lol:

dobrze że chociaż tata mnie docenia i rozumie ;) i wspiera :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahahahahaha jak bym te Twoje Zmoroszelmy zamieniła na 3 durne pieski to reszta by pasowała idealnie.
Moja mam też mi ciągle gdera że mnie to na 100% w szpitalu podmienili bo to nie możliwe by takie dziecko urodziła :evil_lol: :evil_lol: + do tego wszystkie ohhhyyy i ahhhhy w strone mojej siostry blondynki ,a ja same wady :evil_lol:

dobrze że chociaż tata mnie docenia i rozumie ;) i wspiera :evil_lol: :evil_lol:

Ja mam tyle dobrze że nikt mnie do nikogo nie porównuje bo jestem jedynaczką ;) A mój tata jest tak samo pomylony jak ja tylko nie ma aparatu cyfrowego :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Kurcze a ja nawet nie wiem czy w moim mieście taki szpital jest ;) Pewnie dlatego że nigdy z takowego nie kożystałam :evil_lol:

Pysia, nie martw się, jak pisała wcześniej Alicja u nas jest.Odwiedzinki będziesz miała zapewnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maga, zawsze Leonka oglądam z przyjemnością i ciągle go ...mało :loveu::loveu::loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Pysia, nie martw się, jak pisała wcześniej Alicja u nas jest.Odwiedzinki będziesz miała zapewnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maga, zawsze Leonka oglądam z przyjemnością i ciągle go ...mało :loveu::loveu::loveu:

No to się cieszę ze będziecie mnie odwiedzać :) A czy Ala mi pokaże który to był jej pokój? :evil_lol: A tak szczerze to pobyt w takim szpitalu nie jest głupi ;) Odpoczęłabym sobie ;)
Gdzie Leonek?

Posted

Pysia napisał(a):
No to się cieszę ze będziecie mnie odwiedzać :) A czy Ala mi pokaże który to był jej pokój? :evil_lol: A tak szczerze to pobyt w takim szpitalu nie jest głupi ;) Odpoczęłabym sobie ;)
Gdzie Leonek?
:pPysiu szpital jest sławny w kraju więc będzie to zaszczyt dla Ciebie w nim przebywać ;)Pokoju Ci nie pokażę bo mnie tam nie chcieli :placz::placz::placz:

Maga , dawaj mokrego Leona :razz:

Posted

Maga100 napisał(a):
wyparował z gorąca :shake:

Nieśmiało mówię dobry wieczór...:oops:

I równie nieśmiało proszę o jedno choć zdjęcie Innego Stanu Skupienia Psa Leona ... Jeśli można, oczywiście ....
Przepraszam, dygam i znikam ... :wink: :wink: :wink:

Posted

ehhh..jak ja wam zazdraszczam tych wypadów nad wode :roll: i cykania fajnych fotek... nam jak na razie pozostała zabawa w wannie :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Nieśmiało mówię dobry wieczór...:oops:

I równie nieśmiało proszę o jedno choć zdjęcie Innego Stanu Skupienia Psa Leona ... Jeśli można, oczywiście ....
Przepraszam, dygam i znikam ... :wink: :wink: :wink:

A Hani co się stało? :hmmmm: Już w drugiej galeri taka jakaś nieśmiała :roll: Nowy styl? :evil_lol:

Maga, cofnęłam się 4 strony, a zdjęć Leona brak :mad:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A Hani co się stało? :hmmmm: Już w drugiej galeri taka jakaś nieśmiała :roll: Nowy styl? :evil_lol:

Maga, cofnęłam się 4 strony, a zdjęć Leona brak :mad:

Hania u mnie to nawet tyle nie napisała....
Ty cofnęłaś się o 4 strony a ja w...rozwoju z powodu upału :evil_lol: I też fotek nie zobaczyłam ;)

Posted

a kiedy, drogie panie, ja mam zdjecia robić, jak przed 21 nie udaje mi się z pracy wyjść? :angryy:

PS muszę powiadomić Hanię, ze jakaś dziwna Hania się pod nią podszywa :shock:

Posted

Pysia napisał(a):
Hania u mnie to nawet tyle nie napisała....
Ty cofnęłaś się o 4 strony a ja w...rozwoju z powodu upału :evil_lol: I też fotek nie zobaczyłam ;)
:pniech zgadne pojechałaś na basen i wykąpałas się w brodziku dla dzieci:razz:

Maga to rób fotki nocne ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pniech zgadne pojechałaś na basen i wykąpałas się w brodziku dla dzieci:razz:

Maga to rób fotki nocne ;)

Bez Zmoroszelm ja się zawsze kąpę w brodziku bo kiepsko pływam :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
a kiedy, drogie panie, ja mam zdjecia robić, jak przed 21 nie udaje mi się z pracy wyjść? :angryy:

Masz lampę błyskową :eviltong: A ja chcę Leona łóżkowego:evil_lol:

Maga100 napisał(a):
PS muszę powiadomić Hanię, ze jakaś dziwna Hania się pod nią podszywa :shock:

i Moda, Maga! Koniecznie Moda! :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Masz lampę błyskową :eviltong: A ja chcę Leona łóżkowego:evil_lol:

nie będę błyskać Leonowi po gałach :shake: :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
No to idę spać :obrazic: ...:evil_lol:

Mmbbaju, ja też :evil_lol: :evil_lol:
nie obrażaj się, masz na co czekać :eviltong:

Posted

boszz Magdaleno!!!! :modla: nie było mnie tydzień i już muszę do Ciebie mówić MISTRZU :crazyeye:

fantastyczne, cudowne zdjęcia!!!!!!!! a jednak nie trzeba mieć talentu - wystarczy dobry aparat :evil_lol: przepraszam, nie mogłam się powstrzymać to oczywiście żart :oops: :lol: :lol: :lol:

moje ulubione:

a Leon w wannie :klacz: hahaha aparat z niego :lol:

Posted

Wrócilam i widzę, ze Malawaszka wrócila i od razu mnie zawstydziła :oops:
Przestań, Malawaszko!

Zdjęć wcale nie mam wiele, jak się spodziewacie :eviltong:
ponieważ czas spędzałam tam:

lub tam:

Posted

[quote name='Maga100']Wrócilam i widzę, ze Malawaszka wrócila i od razu mnie zawstydziła :oops:
Przestań, Malawaszko!

Zdjęć wcale nie mam wiele, jak się spodziewacie :eviltong:
ponieważ czas spędzałam tam:

lub tam:

:razz:nie widzę laptopa :evil_lol: