Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):hahaha, ja mam tak samo :evil_lol: Leon też już wznosi oczy do nieba. a TZ ostatnio przestał komentować, bo chyba doszedł do wniosku, że nie ma sensu i się przyzwyczaił :evil_lol: :pa mnie TZ pyta .....a aparatu ni bierzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa mnie TZ pyta .....a aparatu ni bierzesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurcze a ja nawet nie wiem czy w moim mieście taki szpital jest ;) Pewnie dlatego że nigdy z takowego nie kożystałam :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;) hahahahahahaha jak bym te Twoje Zmoroszelmy zamieniła na 3 durne pieski to reszta by pasowała idealnie. Moja mam też mi ciągle gdera że mnie to na 100% w szpitalu podmienili bo to nie możliwe by takie dziecko urodziła :evil_lol: :evil_lol: + do tego wszystkie ohhhyyy i ahhhhy w strone mojej siostry blondynki ,a ja same wady :evil_lol: dobrze że chociaż tata mnie docenia i rozumie ;) i wspiera :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):hahahahahahaha jak bym te Twoje Zmoroszelmy zamieniła na 3 durne pieski to reszta by pasowała idealnie. Moja mam też mi ciągle gdera że mnie to na 100% w szpitalu podmienili bo to nie możliwe by takie dziecko urodziła :evil_lol: :evil_lol: + do tego wszystkie ohhhyyy i ahhhhy w strone mojej siostry blondynki ,a ja same wady :evil_lol: dobrze że chociaż tata mnie docenia i rozumie ;) i wspiera :evil_lol: :evil_lol: Ja mam tyle dobrze że nikt mnie do nikogo nie porównuje bo jestem jedynaczką ;) A mój tata jest tak samo pomylony jak ja tylko nie ma aparatu cyfrowego :evil_lol: Quote
Alka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Kurcze a ja nawet nie wiem czy w moim mieście taki szpital jest ;) Pewnie dlatego że nigdy z takowego nie kożystałam :evil_lol: Pysia, nie martw się, jak pisała wcześniej Alicja u nas jest.Odwiedzinki będziesz miała zapewnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga, zawsze Leonka oglądam z przyjemnością i ciągle go ...mało :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alka napisał(a):Pysia, nie martw się, jak pisała wcześniej Alicja u nas jest.Odwiedzinki będziesz miała zapewnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga, zawsze Leonka oglądam z przyjemnością i ciągle go ...mało :loveu::loveu::loveu: No to się cieszę ze będziecie mnie odwiedzać :) A czy Ala mi pokaże który to był jej pokój? :evil_lol: A tak szczerze to pobyt w takim szpitalu nie jest głupi ;) Odpoczęłabym sobie ;) Gdzie Leonek? Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie Leonek? wyparował z gorąca :shake: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):No to się cieszę ze będziecie mnie odwiedzać :) A czy Ala mi pokaże który to był jej pokój? :evil_lol: A tak szczerze to pobyt w takim szpitalu nie jest głupi ;) Odpoczęłabym sobie ;) Gdzie Leonek?:pPysiu szpital jest sławny w kraju więc będzie to zaszczyt dla Ciebie w nim przebywać ;)Pokoju Ci nie pokażę bo mnie tam nie chcieli :placz::placz::placz: Maga , dawaj mokrego Leona :razz: Quote
Hanna R. Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Maga100 napisał(a):wyparował z gorąca :shake: Nieśmiało mówię dobry wieczór...:oops: I równie nieśmiało proszę o jedno choć zdjęcie Innego Stanu Skupienia Psa Leona ... Jeśli można, oczywiście .... Przepraszam, dygam i znikam ... :wink: :wink: :wink: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ehhh..jak ja wam zazdraszczam tych wypadów nad wode :roll: i cykania fajnych fotek... nam jak na razie pozostała zabawa w wannie :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nieśmiało mówię dobry wieczór...:oops: I równie nieśmiało proszę o jedno choć zdjęcie Innego Stanu Skupienia Psa Leona ... Jeśli można, oczywiście .... Przepraszam, dygam i znikam ... :wink: :wink: :wink: A Hani co się stało? :hmmmm: Już w drugiej galeri taka jakaś nieśmiała :roll: Nowy styl? :evil_lol: Maga, cofnęłam się 4 strony, a zdjęć Leona brak :mad: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mmbbaj napisał(a):A Hani co się stało? :hmmmm: Już w drugiej galeri taka jakaś nieśmiała :roll: Nowy styl? :evil_lol: Maga, cofnęłam się 4 strony, a zdjęć Leona brak :mad: Hania u mnie to nawet tyle nie napisała.... Ty cofnęłaś się o 4 strony a ja w...rozwoju z powodu upału :evil_lol: I też fotek nie zobaczyłam ;) Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 a kiedy, drogie panie, ja mam zdjecia robić, jak przed 21 nie udaje mi się z pracy wyjść? :angryy: PS muszę powiadomić Hanię, ze jakaś dziwna Hania się pod nią podszywa :shock: Quote
Alicja Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Hania u mnie to nawet tyle nie napisała.... Ty cofnęłaś się o 4 strony a ja w...rozwoju z powodu upału :evil_lol: I też fotek nie zobaczyłam ;):pniech zgadne pojechałaś na basen i wykąpałas się w brodziku dla dzieci:razz: Maga to rób fotki nocne ;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pniech zgadne pojechałaś na basen i wykąpałas się w brodziku dla dzieci:razz: Maga to rób fotki nocne ;) Bez Zmoroszelm ja się zawsze kąpę w brodziku bo kiepsko pływam :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Maga100 napisał(a): a kiedy, drogie panie, ja mam zdjecia robić, jak przed 21 nie udaje mi się z pracy wyjść? :angryy: Masz lampę błyskową :eviltong: A ja chcę Leona łóżkowego:evil_lol: Maga100 napisał(a):PS muszę powiadomić Hanię, ze jakaś dziwna Hania się pod nią podszywa :shock: i Moda, Maga! Koniecznie Moda! :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Masz lampę błyskową :eviltong: A ja chcę Leona łóżkowego:evil_lol: nie będę błyskać Leonowi po gałach :shake: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Maga100 napisał(a):nie będę błyskać Leonowi po gałach :shake: :evil_lol: No to idę spać :obrazic: ...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 mmbbaj napisał(a):No to idę spać :obrazic: ...:evil_lol: Mmbbaju, ja też :evil_lol: :evil_lol: nie obrażaj się, masz na co czekać :eviltong: Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Maga Maga Maga jak Ci fajnie jak ja Ci zazdroszcze Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Maga dzisiaj cuka fotki ......Maga dzisiaj cyka fotki.......:p....... jutro pewno wrzuci ;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 boszz Magdaleno!!!! :modla: nie było mnie tydzień i już muszę do Ciebie mówić MISTRZU :crazyeye: fantastyczne, cudowne zdjęcia!!!!!!!! a jednak nie trzeba mieć talentu - wystarczy dobry aparat :evil_lol: przepraszam, nie mogłam się powstrzymać to oczywiście żart :oops: :lol: :lol: :lol: moje ulubione: a Leon w wannie :klacz: hahaha aparat z niego :lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Wrócilam i widzę, ze Malawaszka wrócila i od razu mnie zawstydziła :oops: Przestań, Malawaszko! Zdjęć wcale nie mam wiele, jak się spodziewacie :eviltong: ponieważ czas spędzałam tam: lub tam: Quote
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Maga100']Wrócilam i widzę, ze Malawaszka wrócila i od razu mnie zawstydziła :oops: Przestań, Malawaszko! Zdjęć wcale nie mam wiele, jak się spodziewacie :eviltong: ponieważ czas spędzałam tam: lub tam: :razz:nie widzę laptopa :evil_lol: Quote
Recommended Posts