Maga100 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 znalazłam jeszcze jakieś niedobitki i wyceiranie uszek :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Maga100 napisał(a):znalazłam jeszcze jakieś niedobitki i wyceiranie uszek :evil_lol: Skakającu moczydoopka ;) Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 mamusiu ja nie chce do wody :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Maga100 napisał(a):a kiedyś pływał? Może musisz ty wejsć i go wołać, to za toba połynie? Ja tak uczyłam Leona, tylko, ze on miał wtedy pół roku W zeszlym roku w koncu poplynął, ale dopiero ostatniego dnia na Mazurach, wiec moze zapomnial. W tym roku spadl z tego murka, co jest pod woda w kanalku i sie podtopil :lol: no i uszka sie zmoczyly i tragedia byla :evil_lol: Teraz to uwaza, brodzi sobie po brzegu. Ja bym z nim wlazla, ale przeciez nie do kanalku :shake: a w niedziele to sobie znalazlysmy taką miejscówke, ze byl muł straszny, ble; a gruntu troszke i zaraz dziura. Rzucalam mu te patyczki, troszku tam podplynął, ale on plynie i trzepie uszami, bo mu woda wlatuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 paula_z napisał(a): on plynie i trzepie uszami, bo mu woda wlatuje :evil_lol: :razz:coś w tym jest bo Ozzulec też nie lubi jak mu się woda w ucholce wlewa a poza tym to mu fale przez morde przepływają :evil_lol: Maga ty zapisz Leona na szkolenie do WOPRu;)on jest niesamowity Quote
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:coś w tym jest bo Ozzulec też nie lubi jak mu się woda w ucholce wlewa a poza tym to mu fale przez morde przepływają :evil_lol: :roflt: :roflt: Alicjarydzewska napisał(a):Maga ty zapisz Leona na szkolenie do WOPRu;)on jest niesamowity i znowu się zgadzam z Alą !!! :cool3: a potem powstanie serial.... LEON-PATROL albo LEONWATCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Maga ty zapisz Leona na szkolenie do WOPRu;)on jest niesamowity oczywiscie - pies ratownik jedyny w swoim rodzaju: ratując topielców wskakuje im na plecy i tam, bezpieczny, dobija do brzegu ;) Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 siemasz Magdaleno :cool3: :cool3: Lucy* napisał(a):powstanie serial.... LEON-PATROL albo LEONWATCH :roflt: :roflt: :roflt: będe wiernym widzem :diabloti: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Maga100 napisał(a):oczywiscie - pies ratownik jedyny w swoim rodzaju: ratując topielców wskakuje im na plecy i tam, bezpieczny, dobija do brzegu ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co .....ratownik też musi być bezpieczny :razz: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Dlaczego ja Was wyciągam z trzeciej strony?:mad: Łazi sobie po innych galeriach a do swojej to nie łaska wejść? :mad: Quote
agbar Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dzien dobry:) milego dnia zycze :) mi dzis wesolo bo chlodno:) Quote
Mi. Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dealer napisał(a):dzien dobry:) milego dnia zycze :) mi dzis wesolo bo chlodno:) zazdroszcze bo u nas koszmarnie gorąco:shake: Quote
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja tez z checia poogladam sobie serial z Leonem w roli glownej :loveu: Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Dlaczego ja Was wyciągam z trzeciej strony?:mad: Łazi sobie po innych galeriach a do swojej to nie łaska wejść? :mad: a po co mam tu przychodzić, skoro zdjeć nie ma? :shake: Poza tym umieram z gorąca i mam DOSĆ :placz: W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake: Quote
Vectra Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a): W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake: [SIZE="7"]TAAAAAAAAAAAK:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):a po co mam tu przychodzić, skoro zdjeć nie ma? :shake: Poza tym umieram z gorąca i mam DOSĆ :placz: W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake: :multi:tak tak tak tak :multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]Maga a ja jak klikam w twój banerek to wchodze na stronę główną Dogomanii:oops: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):a po co mam tu przychodzić, skoro zdjeć nie ma? :shake: Poza tym umieram z gorąca i mam DOSĆ :placz: W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake: Tak :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: My chcemy Leona w balii :0 Prawy profil, lewy ... :) Tył, przód,dół , góre ...Ogólnie wszystko bo my kochamy Leonka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 o matko dziewczyny :crazyeye: a ja myslalam, ze już zanudzam wodnym Leonem :lol: Banerek jest do d...., muszę poczekać na Pikę, bo to ona mi go robiła, chcę, zeby mi zrobiła nowy, bo ja nie umiem i zrobila wejście do galerii, bo tego też nie umiem :shake: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):o matko dziewczyny :crazyeye: a ja myslalam, ze już zanudzam wodnym Leonem :lol: Banerek jest do d...., muszę poczekać na Pikę, bo to ona mi go robiła, chcę, zeby mi zrobiła nowy, bo ja nie umiem i zrobila wejście do galerii, bo tego też nie umiem :shake: :multi::multi::multi:no to czekamy na wodnego Leona i ....PIKĘ Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 to czekajcie do niedzieli. Choć... TZ wczoraj połączył się z internetem przez mojego laptopa za pomocą swojej komórki, więc może... może .... :cool3: Jak emisja danych nie bedzie za powolna, to może się odezwę z działeczki :p Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):o matko dziewczyny :crazyeye: a ja myslalam, ze już zanudzam wodnym Leonem :lol: Banerek jest do d...., muszę poczekać na Pikę, bo to ona mi go robiła, chcę, zeby mi zrobiła nowy, bo ja nie umiem i zrobila wejście do galerii, bo tego też nie umiem :shake: Bzdury gadasz :) To ja zanudzam fotkami przeciągających się Zmoroszelm :evil_lol: Mam tak czarno w galerii :placz: ;) :evil_lol: Każdfa fotka jest inna mimo że nam się wydaje taka sama :) Uwielbiam te galerie właśnie dlatego ze "normalnym " ludziom one wydawałyby się...hym ;) A dla nas to pożywka dla zdrowia i urody ;) Wstawiaj Leonka i baw się przy tym tak jak my :) Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Każdfa fotka jest inna mimo że nam się wydaje taka sama :) Uwielbiam te galerie właśnie dlatego ze "normalnym " ludziom one wydawałyby się...hym ;) mówisz? :hmmmm: a to dlaczego TZ i moja mama mówią, ze Leon jest psem, co ma najwięcej zdjeć na świecie i ciągle tych samych? I dlaczgeo wznoszą oczy do nieba, gdy idziemy na spacer, a ja OCZYWIŚCIE z aparatem? Oni po prostu tego nie czują i nie rozumieją, prawda? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Maga100 napisał(a):mówisz? :hmmmm: a to dlaczego TZ i moja mama mówią, ze Leon jest psem, co ma najwięcej zdjeć na świecie i ciągle tych samych? I dlaczgeo wznoszą oczy do nieba, gdy idziemy na spacer, a ja OCZYWIŚCIE z aparatem? Oni po prostu tego nie czują i nie rozumieją, prawda? :evil_lol: Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;) Quote
Maga100 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 hahaha, ja mam tak samo :evil_lol: Leon też już wznosi oczy do nieba. a TZ ostatnio przestał komentować, bo chyba doszedł do wniosku, że nie ma sensu i się przyzwyczaił :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;):multi::multi::multi:mam cię ....w Rybniku jest taki odpowiedni szpital:razz:pogadam z twoim TZtem ;) Quote
Recommended Posts