Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
a kiedyś pływał? Może musisz ty wejsć i go wołać, to za toba połynie? Ja tak uczyłam Leona, tylko, ze on miał wtedy pół roku

W zeszlym roku w koncu poplynął, ale dopiero ostatniego dnia na Mazurach, wiec moze zapomnial. W tym roku spadl z tego murka, co jest pod woda w kanalku i sie podtopil :lol: no i uszka sie zmoczyly i tragedia byla :evil_lol: Teraz to uwaza, brodzi sobie po brzegu. Ja bym z nim wlazla, ale przeciez nie do kanalku :shake: a w niedziele to sobie znalazlysmy taką miejscówke, ze byl muł straszny, ble; a gruntu troszke i zaraz dziura. Rzucalam mu te patyczki, troszku tam podplynął, ale on plynie i trzepie uszami, bo mu woda wlatuje :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
on plynie i trzepie uszami, bo mu woda wlatuje :evil_lol:

:razz:coś w tym jest bo Ozzulec też nie lubi jak mu się woda w ucholce wlewa a poza tym to mu fale przez morde przepływają :evil_lol:

Maga ty zapisz Leona na szkolenie do WOPRu;)on jest niesamowity

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:coś w tym jest bo Ozzulec też nie lubi jak mu się woda w ucholce wlewa a poza tym to mu fale przez morde przepływają :evil_lol:

:roflt: :roflt:

i znowu się zgadzam z Alą !!! :cool3: a potem powstanie serial.... LEON-PATROL albo LEONWATCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

oczywiscie - pies ratownik jedyny w swoim rodzaju: ratując topielców wskakuje im na plecy i tam, bezpieczny, dobija do brzegu ;)

Posted

siemasz Magdaleno :cool3: :cool3:

Lucy* napisał(a):
powstanie serial.... LEON-PATROL albo LEONWATCH

:roflt: :roflt: :roflt: będe wiernym widzem :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
oczywiscie - pies ratownik jedyny w swoim rodzaju: ratując topielców wskakuje im na plecy i tam, bezpieczny, dobija do brzegu ;)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co .....ratownik też musi być bezpieczny :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Dlaczego ja Was wyciągam z trzeciej strony?:mad: Łazi sobie po innych galeriach a do swojej to nie łaska wejść? :mad:

a po co mam tu przychodzić, skoro zdjeć nie ma? :shake:
Poza tym umieram z gorąca i mam DOSĆ :placz:
W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
W piatek jadę na działkę, ale co? znów mam wam powstawiać zdjecia Leona w balii? :shake:
:multi:tak tak tak tak :multi::multi::multi::multi:
[SIZE=2]Maga a ja jak klikam w twój banerek to wchodze na stronę główną Dogomanii:oops:

Posted

Maga100 napisał(a):

Tak :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
My chcemy Leona w balii :0 Prawy profil, lewy ... :) Tył, przód,dół , góre ...Ogólnie wszystko bo my kochamy Leonka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

o matko dziewczyny :crazyeye:
a ja myslalam, ze już zanudzam wodnym Leonem :lol:

Banerek jest do d...., muszę poczekać na Pikę, bo to ona mi go robiła, chcę, zeby mi zrobiła nowy, bo ja nie umiem i zrobila wejście do galerii, bo tego też nie umiem :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):

Banerek jest do d...., muszę poczekać na Pikę, bo to ona mi go robiła, chcę, zeby mi zrobiła nowy, bo ja nie umiem i zrobila wejście do galerii, bo tego też nie umiem :shake:
:multi::multi::multi:no to czekamy na wodnego Leona i ....PIKĘ

Posted

to czekajcie do niedzieli.
Choć... TZ wczoraj połączył się z internetem przez mojego laptopa za pomocą swojej komórki, więc może... może .... :cool3:
Jak emisja danych nie bedzie za powolna, to może się odezwę z działeczki :p

Posted

Maga100 napisał(a):

Bzdury gadasz :) To ja zanudzam fotkami przeciągających się Zmoroszelm :evil_lol: Mam tak czarno w galerii :placz:
;) :evil_lol:
Każdfa fotka jest inna mimo że nam się wydaje taka sama :) Uwielbiam te galerie właśnie dlatego ze "normalnym " ludziom one wydawałyby się...hym ;) A dla nas to pożywka dla zdrowia i urody ;)
Wstawiaj Leonka i baw się przy tym tak jak my :)

Posted

Pysia napisał(a):
Każdfa fotka jest inna mimo że nam się wydaje taka sama :) Uwielbiam te galerie właśnie dlatego ze "normalnym " ludziom one wydawałyby się...hym ;)

mówisz? :hmmmm:
a to dlaczego TZ i moja mama mówią, ze Leon jest psem, co ma najwięcej zdjeć na świecie i ciągle tych samych? I dlaczgeo wznoszą oczy do nieba, gdy idziemy na spacer, a ja OCZYWIŚCIE z aparatem?
Oni po prostu tego nie czują i nie rozumieją, prawda? :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
mówisz? :hmmmm:
a to dlaczego TZ i moja mama mówią, ze Leon jest psem, co ma najwięcej zdjeć na świecie i ciągle tych samych? I dlaczgeo wznoszą oczy do nieba, gdy idziemy na spacer, a ja OCZYWIŚCIE z aparatem?
Oni po prostu tego nie czują i nie rozumieją, prawda? :evil_lol:

Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;)

Posted

hahaha, ja mam tak samo :evil_lol:
Leon też już wznosi oczy do nieba.
a TZ ostatnio przestał komentować, bo chyba doszedł do wniosku, że nie ma sensu i się przyzwyczaił :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Moja rodzina udaje że jestem ze szkła :) Latam z aparatem za Zmoroszelmami i wyzywam na czym świat stoi jak aparat zareaguje z opóźnieniem ( czyli wyzywam cały czas :evil_lol: ). Do tego Zmoroszelmy mają jakiś idiotyczny nawyk odwracania się do mnie tyłem ( ciekawe dlaczego :hmmmm:) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekam aż TZ nie wytrzyma i zaprowadzi mnie do psychiatry :evil_lol: Na dodatek moja mama stwierdziła ostatnio że mnie pewnie w szpitalu jej zamienili :evil_lol: A wszystkiemu winne foty ;)
:multi::multi::multi:mam cię ....w Rybniku jest taki odpowiedni szpital:razz:pogadam z twoim TZtem ;)