Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

"Camara" napisał(a):
[quote name='Maga100']bo to powinno być tak:
śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol:

:roflt: ale dobrze, że to widze a nie słysze :lol:
a ja chciałabym posłuchać :( :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Camara napisał(a):
juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol:

żebyś wiedziała :lol: ja już parę razy się z nim żegnałam w myslach, jak Saba mu tłumaczyła, że nie życzy sobie jego zalotów :lol:

No przepraszam, przeciez grzeczna była :o i tłumaczyła, ale słownie i wierz mi baaardzo delikatnie :evilbat:

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
No własnie Saba miala inne zdanie :-?

dziwisz się? nie dosyć, ze goowniarz, to jeszcze mniejszy :lol:

eeeetam jeszcze mniejszych zalotników miała :lol:

Maga100 napisał(a):
bo to powinno być tak:
Bidne rybki :cry:

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Camara napisał(a):
juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol:

żebyś wiedziała :lol: ja już parę razy się z nim żegnałam w myslach, jak Saba mu tłumaczyła, że nie życzy sobie jego zalotów :lol:

No przepraszam, przeciez grzeczna była :o i tłumaczyła, ale słownie i wierz mi baaardzo delikatnie :evilbat:

delikatnie jak na Sabę ??? to raczej niezbyt delikatnie wg ogólnopsich norm :lol:

Posted

Camara napisał(a):

delikatnie jak na Sabę ??? to raczej niezbyt delikatnie wg ogólnopsich norm :lol:

właśnie, właśnie, Camara słusznie prawi :wink: Przecież mówię, że już się z nim żegnałam w myslach, szczególnie pod sam koniec :lol: (opuchlizna zeszła tak apropos)

Posted

Maga100 napisał(a):
bo to powinno być tak:

Łohoho, to chyba całe Mazury słyszały, bo nocą po wodzie głos nieeeesie :lol:

Śliczny jest ten twój Leon :iloveyou:

ps. czy wam też powiadomienia nie przychodzą? :x

Posted

Camara napisał(a):

A od kiedy samo warknięcie jest niedelikatne ? :o

Maga100 napisał(a):
Przecież mówię, że już się z nim żegnałam w myslach, szczególnie pod sam koniec :lol: (opuchlizna zeszła tak apropos)

Bo Ty panikara jesteś :lol:
Jakbym zauwazyla, że coś jest nie tak to bym sucza upieła :wink: :lol:

One się świetnie dogadywały, a gówniarza trzeba czasami powychowywać :lol:
(a to dobrze, znaczy, ze aż tak mocno mu nie przyłozyła, bo się już martwiłam :( bo pyszczek tez ma delikatną skórkę :( , a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył :lol: chciala mu mordę zamknąć :lol: )

asher napisał(a):

mnie nie porzychodza :lol: (bo nie mam ustawionych ) :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył

Przeczytałam, że go za jaja złapała :o Co nawet byłoby logiczne, skoro Leon to astaf :lol:

PIKA napisał(a):
asher napisał(a):

mnie nie porzychodza :lol: (bo nie mam ustawionych ) :lol:
A ja mam włączone i mi nie przychodzą :evil:

ps. PIKA, jak ty se radzisz bez powiadomień? Ja bym nie umiała tych wszystkich tematów ogarnąć :roll:

Posted

asher napisał(a):

Śliczny jest ten twój Leon :iloveyou:

:oops:

właśnie :evil: albo przychodzą po dwóch godzinach, naraz po 40 i robi mi się ogólny pierdolnik (wypipkuje? :o )

PIKA napisał(a):
Bo Ty panikara jesteś :lol:

oj bo się nasłuchałam opowieści, jak Saba wszystkich zjada :-? Poza tym ona wzbudza respekt swoja posturą :lol:

, a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył :lol: chciala mu mordę zamknąć :lol: )

dokładnie tak samo pomyslałam, że po prostu chciała mu zamknąć szczekaczkę :wink:

Posted

to dawajcie Sabcie do mnie :D Dalemu ktos musi szczekaczke zamknac :evilbat: bo jak nie to czeka go antyszczekowa obroza :oops: albo.....zabieg na struny-inaczej mi psy wytruja wszystkie-juz dostalam kilka ostrzezen :-?

Posted

asher napisał(a):

ps. PIKA, jak ty se radzisz bez powiadomień? Ja bym nie umiała tych wszystkich tematów ogarnąć :roll:

mam taka opcję ogólna dostępną pt "Pokaż swoje posty" naciskam i mi wyświetla listę topików w których brałam udział apomarańczowa łapka pokazuje mi, że są w nim nowe posty :lol:

Maga100 napisał(a):
oj bo się nasłuchałam opowieści, jak Saba wszystkich zjada :-? Poza tym ona wzbudza respekt swoja posturą :lol:

troszkę zaufania do właścicela znającego swojego psa :wink:
Jesli go od razu zaakceptowała, bawiła się z nim to po co miałaby go zjadać :wink:
Ona święta nie jest (czego nie ukrywam) , ale nie jest tez aż tak szurnięta i nie atakuje nie sprowokowana :roll: pomijam pewne rasy psów, których nie lubi :-?

daga10011 napisał(a):
to dawajcie Sabcie do mnie :D Dalemu ktos musi szczekaczke zamknac :evilbat: bo jak nie to czeka go antyszczekowa obroza :oops: albo.....zabieg na struny

No jeśli chodzi o fakt szczekania to obawiam się, ze Saba by się do Dalego dołaczyła :lol:

daga10011 napisał(a):
inaczej mi psy wytruja wszystkie-juz dostalam kilka ostrzezen :-?

:o nie nie żartuj :o Przecież Ty to możesz na policje zglosić :-?

Posted

nie moge :-? to jest tak,ze moja kolezanka ma znajomych na mojej ulicy-i jej powiedzieli zebym lepiej pilnowala ,bo moj sasiad to wariat i kazdemu juz sie skarzyl-lubi moje suki :o ale dalego nie znosi chronicznie podobno-czemu sie nie dziwie,bo jak zaczyna jodlowac -sama mam mordercze instynkty :-? .no ale dali jak ja jestem w ogrodzie-nie szczeka na nikogo-a jak sasiad sie pojawi-nie ma mocnych na tego psa-ujada tak,ze mi bebenki pekaja :-? .on go wnerwial tak dlugo,ze nawet Kaja dostala alergii-i jak Dalego nie ma-ona szczeka :-?

Posted

Daga jak drazni psy to jest na to paragraf
"kto doprowadza zwierzę do stanu w którym staje się agresywne podlega karze grzywny w wysokości 1.000 zł " niestety nie podam Ci numeru paragrafu :-?

Posted

Daga, a ja ci mówię, idź na policję złożyć zeznania. Że nie masz dowodów, to jedno, ale protokół będzie!
Jakby mnie ktoś groził, to też bym nie miała dowodów, oprócz swojego słowa, ale i tak bym poszła.

Posted

Daga bój się Boga, Dalemu struny głosowe wytniesz? :o
Porozmawiaj z tym człowiekiem, a nie okaleczaj psa :(
Pika, powiedz, czy w Warszawie jest obowiązek wyprowadzania psów w kagańcu i na smyczy?