Hanna R. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):Pies Nocny Pływający O rany, pięęęęęęękne ! A co śpiewa Leon ? Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a): O rany, pięęęęęęękne ! A co śpiewa Leon ? serenady i że nikogo się nie boi z patyczkiem Quote
daga10011 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 super fotki,a spiewajacy Leon jest po prostu the best :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 daga10011 napisał(a):ale grozne psy :o :lol: chyba ASTAFY :wink: śpiewający Leon - SUPER :wink: Quote
anetta Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 :loveu: sliczne ma piegi ten bernas :lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 bo to powinno być tak: śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol: Quote
Camara Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='"Maga100"']bo to powinno być tak: śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol: :roflt: ale dobrze, że to widze a nie słysze :lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 "Camara" napisał(a):[quote name='Maga100']bo to powinno być tak: śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol: :roflt: ale dobrze, że to widze a nie słysze :lol:a ja chciałabym posłuchać :( :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a): Camara napisał(a): juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol: żebyś wiedziała :lol: ja już parę razy się z nim żegnałam w myslach, jak Saba mu tłumaczyła, że nie życzy sobie jego zalotów :lol: No przepraszam, przeciez grzeczna była :o i tłumaczyła, ale słownie i wierz mi baaardzo delikatnie :evilbat: Maga100 napisał(a): PIKA napisał(a):No własnie Saba miala inne zdanie :-? dziwisz się? nie dosyć, ze goowniarz, to jeszcze mniejszy :lol: eeeetam jeszcze mniejszych zalotników miała :lol: Maga100 napisał(a):bo to powinno być tak: śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol: Bidne rybki :cry: Quote
Camara Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Camara napisał(a): juz doczytałam jak to Sabę chciał zmolestować :o samobójca jednen :lol: żebyś wiedziała :lol: ja już parę razy się z nim żegnałam w myslach, jak Saba mu tłumaczyła, że nie życzy sobie jego zalotów :lol: No przepraszam, przeciez grzeczna była :o i tłumaczyła, ale słownie i wierz mi baaardzo delikatnie :evilbat: delikatnie jak na Sabę ??? to raczej niezbyt delikatnie wg ogólnopsich norm :lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Camara napisał(a): delikatnie jak na Sabę ??? to raczej niezbyt delikatnie wg ogólnopsich norm :lol: właśnie, właśnie, Camara słusznie prawi :wink: Przecież mówię, że już się z nim żegnałam w myslach, szczególnie pod sam koniec :lol: (opuchlizna zeszła tak apropos) Quote
asher Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Maga100 napisał(a):bo to powinno być tak: śpiewać każdy mooooże, nocą na jezioooorze :lol: Łohoho, to chyba całe Mazury słyszały, bo nocą po wodzie głos nieeeesie :lol: Śliczny jest ten twój Leon :iloveyou: ps. czy wam też powiadomienia nie przychodzą? :x Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Camara napisał(a): delikatnie jak na Sabę ??? to raczej niezbyt delikatnie wg ogólnopsich norm :lol: A od kiedy samo warknięcie jest niedelikatne ? :o Maga100 napisał(a): Przecież mówię, że już się z nim żegnałam w myslach, szczególnie pod sam koniec :lol: (opuchlizna zeszła tak apropos) Bo Ty panikara jesteś :lol: Jakbym zauwazyla, że coś jest nie tak to bym sucza upieła :wink: :lol: One się świetnie dogadywały, a gówniarza trzeba czasami powychowywać :lol: (a to dobrze, znaczy, ze aż tak mocno mu nie przyłozyła, bo się już martwiłam :( bo pyszczek tez ma delikatną skórkę :( , a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył :lol: chciala mu mordę zamknąć :lol: ) asher napisał(a): ps. czy wam też powiadomienia nie przychodzą? :x mnie nie porzychodza :lol: (bo nie mam ustawionych ) :lol: Quote
asher Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 PIKA napisał(a):a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył Przeczytałam, że go za jaja złapała :o Co nawet byłoby logiczne, skoro Leon to astaf :lol: PIKA napisał(a):asher napisał(a): ps. czy wam też powiadomienia nie przychodzą? :x mnie nie porzychodza :lol: (bo nie mam ustawionych ) :lol:A ja mam włączone i mi nie przychodzą :evil: ps. PIKA, jak ty se radzisz bez powiadomień? Ja bym nie umiała tych wszystkich tematów ogarnąć :roll: Quote
Maga100 Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 asher napisał(a): Śliczny jest ten twój Leon :iloveyou: :oops: ps. czy wam też powiadomienia nie przychodzą? :x właśnie :evil: albo przychodzą po dwóch godzinach, naraz po 40 i robi mi się ogólny pierdolnik (wypipkuje? :o ) PIKA napisał(a):Bo Ty panikara jesteś :lol: oj bo się nasłuchałam opowieści, jak Saba wszystkich zjada :-? Poza tym ona wzbudza respekt swoja posturą :lol: , a tak swoją drogą, pewnie go za japę złapała bo leżał i jej pyszczył :lol: chciala mu mordę zamknąć :lol: ) dokładnie tak samo pomyslałam, że po prostu chciała mu zamknąć szczekaczkę :wink: Quote
daga10011 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 to dawajcie Sabcie do mnie :D Dalemu ktos musi szczekaczke zamknac :evilbat: bo jak nie to czeka go antyszczekowa obroza :oops: albo.....zabieg na struny-inaczej mi psy wytruja wszystkie-juz dostalam kilka ostrzezen :-? Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 asher napisał(a): ps. PIKA, jak ty se radzisz bez powiadomień? Ja bym nie umiała tych wszystkich tematów ogarnąć :roll: mam taka opcję ogólna dostępną pt "Pokaż swoje posty" naciskam i mi wyświetla listę topików w których brałam udział apomarańczowa łapka pokazuje mi, że są w nim nowe posty :lol: Maga100 napisał(a): oj bo się nasłuchałam opowieści, jak Saba wszystkich zjada :-? Poza tym ona wzbudza respekt swoja posturą :lol: troszkę zaufania do właścicela znającego swojego psa :wink: Jesli go od razu zaakceptowała, bawiła się z nim to po co miałaby go zjadać :wink: Ona święta nie jest (czego nie ukrywam) , ale nie jest tez aż tak szurnięta i nie atakuje nie sprowokowana :roll: pomijam pewne rasy psów, których nie lubi :-? daga10011 napisał(a): to dawajcie Sabcie do mnie :D Dalemu ktos musi szczekaczke zamknac :evilbat: bo jak nie to czeka go antyszczekowa obroza :oops: albo.....zabieg na struny No jeśli chodzi o fakt szczekania to obawiam się, ze Saba by się do Dalego dołaczyła :lol: daga10011 napisał(a):inaczej mi psy wytruja wszystkie-juz dostalam kilka ostrzezen :-? :o nie nie żartuj :o Przecież Ty to możesz na policje zglosić :-? Quote
daga10011 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 nie moge :-? to jest tak,ze moja kolezanka ma znajomych na mojej ulicy-i jej powiedzieli zebym lepiej pilnowala ,bo moj sasiad to wariat i kazdemu juz sie skarzyl-lubi moje suki :o ale dalego nie znosi chronicznie podobno-czemu sie nie dziwie,bo jak zaczyna jodlowac -sama mam mordercze instynkty :-? .no ale dali jak ja jestem w ogrodzie-nie szczeka na nikogo-a jak sasiad sie pojawi-nie ma mocnych na tego psa-ujada tak,ze mi bebenki pekaja :-? .on go wnerwial tak dlugo,ze nawet Kaja dostala alergii-i jak Dalego nie ma-ona szczeka :-? Quote
PIKA Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Daga jak drazni psy to jest na to paragraf "kto doprowadza zwierzę do stanu w którym staje się agresywne podlega karze grzywny w wysokości 1.000 zł " niestety nie podam Ci numeru paragrafu :-? Quote
daga10011 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 jeszcze trzeba na to dowodow :-? .. aja to widzialam,ale zawsze ulamki sekundy-bo jak otwieram wsciekla drzwi-to on zmyka :-? Quote
Maga100 Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 Daga, a ja ci mówię, idź na policję złożyć zeznania. Że nie masz dowodów, to jedno, ale protokół będzie! Jakby mnie ktoś groził, to też bym nie miała dowodów, oprócz swojego słowa, ale i tak bym poszła. Quote
Maga100 Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 A tu jeszcze sesyjka z Guciem 8) czego ten znowu mnie męczy? mam maupę, mam maupę :angel: Quote
Alfik Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Daga bój się Boga, Dalemu struny głosowe wytniesz? :o Porozmawiaj z tym człowiekiem, a nie okaleczaj psa :( Pika, powiedz, czy w Warszawie jest obowiązek wyprowadzania psów w kagańcu i na smyczy? Quote
Recommended Posts