Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Zdjęcia trochę podobne lubimy. NAWET UZGADNIAŁYŚMY to w zamierzchłych czaach... I to prześwietlony Leonek jest - no cóż nie bójmy się tego 0kreślenia użyć - był BRZYDKI ! Ale te pozostałe są śliczne, klimatyczne, mroczne ,,, Ale czasami chciało by się trochę jasości, żeby spłynęła . I nie prześwietliła dzieła, I to pewnie będziesz studiować A ja dopiero za 2 miesiącę :-( :-( :-( Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a): I to prześwietlony Leonek jest - no cóż nie bójmy się tego 0kreślenia użyć - był BRZYDKI ! buhahahaha :lol: Ale te pozostałe są śliczne, klimatyczne, mroczne ,,, Ale czasami chciało by się trochę jasości, żeby spłynęła . I nie prześwietliła dzieła, I to pewnie będziesz studiować A ja dopiero za 2 miesiącę :-( :-( :-( ale jednak, prawda? a mnie mówiąc szczerze już czasem brakuje cierpliwości do studiowania :shake: Nie cierpię odroczonych gratyfikacji! :placz: butelka zdobyczna Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 nie oddam, nie oddam! nie oddałem, nie oddałem! Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/Album2/7-9-14.jpg jaka zwichrowana łapka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga foty w porównaniu z tymi poczatkowymi to już mistrzostwo świata choć nie wmawiam,że ogólnie jeszcze dużo przed tobą , ja straciłam zapał bo przy tym słońcu teraz foty ogólnie wychodzą mi do doopy :shake: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Rewelacyjne zdjęcia. Pies ratownik, urodzony w wodzie:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 ja już chyba osiągnęłam szczyt swych możliwości Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga rovisz coraz ciekawsze i ładniejsze fotki :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 e tam, tylko tak mówisz, bo chciałabyś, abym przewiozła cię moim autem ze spojlerem :diabloti: chyba muszę iść spać. Jutro jakaś praca czy co :hmmmm: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 olej tą prace :evil_lol: :evil_lol: robota to głupota :eviltong: :eviltong: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Vectra napisał(a):olej tą prace :evil_lol: :evil_lol: robota to głupota :eviltong: :eviltong: tak, tak, a pieniądze szczęścia nie dają :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):tak, tak, a pieniądze szczęścia nie dają :evil_lol: Zgadzam sie z Tobą - ale BEZ całej rozciągłości :p No to dobranoc, Kurczaku ! :hand: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):tak, tak, a pieniądze szczęścia nie dają :evil_lol: hahahahaha no pewnie że nie :eviltong: :eviltong: zobacz psy bez kasy chodzą i jakie szczęśliwe ;) ;) Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Vectra napisał(a):hahahahaha no pewnie że nie :eviltong: :eviltong: zobacz psy bez kasy chodzą i jakie szczęśliwe ;) ;) bo potrzeby ich małe są. a ja właśnie weszłam na swoje konto (po co? po co? :wallbash: ) i się przeraziłam! :crazyeye: GDZIE SA MOJE PIENIĄDZE?? :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a): GDZIE SA MOJE PIENIĄDZE?? :placz: :placz: :placz: rozpuściły się w tym upale :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 jak nie dostanę pieniędzy za fakturę do 22 (a zdarzało się :diabloti: ) , to na tych Kaszubach jeść będziemy to, co natura wyhodowała :angryy: i dojedziemy samochodem na baterie słoneczne chyba:angryy: Patrzę w historię rachunku i ktoś korzystał z mojej karty ostatnio :cool1: nie wiem kto, bo przecież nie ja! :crazyeye: :grins: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 No jasne że nie Ty tylko Twoje drugie wcielenie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga taki powrót do natury to całkiem dobry pomysł :cool3: :cool3: masz stresującą prace męczy cię cywilizacja - pomyśl nad tym :evil_lol: Autem też nie musisz jechać - co powesz np na pieszą wędrówke :razz: Kaszuby to tylko ponad 400km i zamiast wynajmować dom wybudujecie sobie szałas.... :grins: :grins: :grins: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 ależ ty dowcipna po nocy :angryy: dom już zapłacony, wiec spać gdzie będzie. Najwyżej schudnę :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a): . Najwyżej schudnę :evil_lol: z czego :crazyeye: :crazyeye: z kości na pył :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Vectra napisał(a):z czego :crazyeye: :crazyeye: z kości na pył :evil_lol: :evil_lol: moja droga: nie ma chudych kobiet, jak i nie ma kobiet, co mają za dużo pieniędzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Buhahahaha.........:turn-l: :lol!: Fotki super :lol: Zazdraszczam Ci plywajacego i skaczacego psa. Moj zapomnial, jak sie plywa, probuje mu przypomniec, rzucajac patyczki tam gdzie nie ma gruntu, to je "woła", mysli ze przyplyną jak na nie naszczeka :shake: Quote
agabass Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :multi: Lenio ten podwodny nawodny stór cudny super dog :multi: Quote
Maga100 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 paula_z napisał(a): Zazdraszczam Ci plywajacego i skaczacego psa. Moj zapomnial, jak sie plywa, probuje mu przypomniec, rzucajac patyczki tam gdzie nie ma gruntu, to je "woła", mysli ze przyplyną jak na nie naszczeka :shake: a kiedyś pływał? Może musisz ty wejsć i go wołać, to za toba połynie? Ja tak uczyłam Leona, tylko, ze on miał wtedy pół roku Quote
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Maga100 napisał(a):moja droga: nie ma chudych kobiet, jak i nie ma kobiet, co mają za dużo pieniędzy :evil_lol: :evil_lol: Maga!! Zgadzam się z Tobą w 100000000000000000000000000000% ;):evil_lol: Quote
Recommended Posts