Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 umieram z gorąca :grab: powspominam sobie Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 o mamo, chyba już wszyscy wyjechali na wakacje, nic się nie dzieje :shake: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):o mamo, chyba już wszyscy wyjechali na wakacje, nic się nie dzieje :shake: Jak to NIC ??? Przecież Leonek się otrzepuje ! :p Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 o Haniu! :p JESTEŚ :bigok: No tak, Leon robi różne rzeczy: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):o Haniu! :p JESTEŚ :bigok: No tak, Leon robi różne rzeczy: Nopooo ! A u Ciebie byłam jako pierwszej :p :p :p Zdjęcia świetne. A co zrobiłaś z badziewiem ??? Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 badziewie powędrowało do mojej mamy :p niektórzy zakłócali ciszę :diabloti: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 był też pan nietrzeźwy :evil_lol: zabawiał Leona mocno się chwiejąc :cool1: przemawiał do niego i Leon jako dobrze wychowany pies, udawał, ze go to interesuje Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):był też pan nietrzeźwy :evil_lol: zabawiał Leona mocno się chwiejąc :cool1: A może to w tle - to auto tego pana ? :cool1: JAkoś tak pasują do siebie ... :lol: Quote
Vectra Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A może to w tle - to auto tego pana ? :cool1: JAkoś tak pasują do siebie ... :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 czesc fajne foty zarąbisty nurek wannowy z Leona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A może to w tle - to auto tego pana ? :cool1: JAkoś tak pasują do siebie ... :lol: no właśnie, mogłam mu zwrócić uwagę, zeby nie pil jak przyjeżdża autem nad rzekę :evil_lol: Debe, fajnie cię widzieć ;) Quote
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 haha, pewno ciekawe historyjki nawijał :evil_lol:, brawa dla Leonka:loveu: za cierpliwość :evil_lol: autko, najnowszy model podwodny :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alka napisał(a): haha, pewno ciekawe historyjki nawijał :evil_lol:, z pewnością :evil_lol: pewnie żałujesz, ze nie miałaś okazji posłuchać? :evil_lol: a my dzisiaj, z racji totalnego upału wybralismy tylko nad nasz kanałek. Wszędzie indziej byłyby tłumy, a tam o dziwo było nawet pusto :crazyeye: ponieważ po ostatniej kąpieli dostał uczulenia, wiec mu wycieraliśmy co chwilę uszy, a po powrocie kąpiel w wannie :p Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale musiał być rozprysk;) ale fota fastastyczna;) Quote
bigos Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Maga100 napisał(a):było tak: nie da się popływać :placz: Ale pięknie:loveu::loveu::loveu:Psiur ma wodny raj:multi::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Magda, piękny ten skaczący Leonek. Ja Cię nieśmiało zapytam, czy zdjęcia z założenia mają być takie ciemne ? Bo jeżeli tak - to tak ! :p Quote
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Super skok!! Brawo Leonek :multi: :multi: :multi: A jakie piękne odbicie :loveu: Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 zawstydzacie mnie moje drogie :oops: Haniu, ten aparat jest wciąż dla mnie zagadką, ale ja z ZAŁOZENIA też wolę zdjecia ciemniejsze niż prześwietlone o to za jasne, ale za późno nim się zorientowałam :shake: wodna głowa Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ;)świtezianek Maga jestem pod wrażeniem nowych fotek Quote
Maga100 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Maga jestem pod wrażeniem nowych fotek no co ty! :crazyeye: ja nie zaprzeczam przez grzeczność, ale NAPRAWDĘ nie jestem zadowolona :shake: a tu tuż przed burzą i zrobiło się ciemno Quote
Recommended Posts