Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 a tutaj trwała zabawa w drapanie w korek od wanny :roll: nie pytajcie jak wyglądała łazienka po tej zabawie :roll: ale przecież najważniejsze, ze pies szczęśliwy :bigok: Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nie wszyscy śpią :cool3: :cool3: Maga widze że masz taką samą gigantyczną wanne jak ja :evil_lol: :evil_lol: Leoś w kąpieli bomba :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a): rety ale SUPER!!!- żeby on jeszcze Wektorka przekonał , to ja każde zalanie łazienki zniosę Quote
Alka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a): Leonek wie co robić , aby się ochłodzić , mądra psina :loveu: a jaki zadowolony na 2 focie :p Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 aga1215 napisał(a):rety ale SUPER!!!- żeby on jeszcze Wektorka przekonał , to ja każde zalanie łazienki zniosę ale ja sama jestem w szoku :crazyeye: Do tej pory, jak trzeba go było wykąpać, to uciekał z podkulonym ogonem. A teraz sam włazi :crazyeye: Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Jak ja Ci zazdraszczam , że Leon się przemógł i w wannie chętnie siedzi, ja muszę podstępem - zaganiam psa do łazienki, rozbieram się do bielizny "wrzucam psa" , wchodzę , przydtrzymuję i chłodzę malpiszona, a potem jest wielki rajd po domu ze ścierą, bo mama się drze ,że ona tego wycierać nie bedzie (tego czyli wody :D ) . Ehh Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :pportret szczęśliwego psa kurcze żeby moja żaba się przekonała do wanny:shake: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Patka napisał(a):a jak sąsiedzi to przezyli :evil_lol: Patka, to jest dobre pytanie :evil_lol: Bo rzecz się działa wczoraj o 1.00 w nocy :evil_lol: Quote
Agga Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 O mamo ale widok? Z nim wszystko wporządku? Może na basen go zapiszcie:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Agga napisał(a): Z nim wszystko wporządku? to też jest dobre pytanie :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Magda a gdzie Ty mi zniknęłaś na wystawie? :evil_lol: Uciakłaś od nas :diabloti: Quote
bigos Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Jaka szczęśliwa, schłodzona mordka:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 jo-jo napisał(a):Magda a gdzie Ty mi zniknęłaś na wystawie? :evil_lol: Uciakłaś od nas :diabloti: wybacz :modla: spotkałam znajomych, akurat wychodzili, wyszłam z nimi, miałam wrócić, ale nie wrócilam z przyczyn losowych :cool1: a że komórka padła to już nie moja wina :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 dzisiaj byliśmy nad Świdrem. Byłoby bosko, gdyby nie tłumy :angryy: I tak już małe, bo pojechaliśmy dopiero k 17 czy w okolicach Warszawy jest jakaś woda bez wrzeszczących tłumów z bachorami??? :placz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):wybacz :modla: spotkałam znajomych, akurat wychodzili, wyszłam z nimi, miałam wrócić, ale nie wrócilam z przyczyn losowych :cool1: a że komórka padła to już nie moja wina :evil_lol: Chyba powinnam sie na Ciebie obrazić :obrazic: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 oj, Jo-jo :bigok: Vectra, mam coś dla ciebie :cool3: Na środku Świdra leżało sobie............ podwozie samochodowe :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):oj, Jo-jo :bigok: Vectra, mam coś dla ciebie :cool3: Na środku Świdra leżało sobie............ podwozie samochodowe :evil_lol: fantastyczne odkrycie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe kto zgubił auto na środku bajora :cool3: :cool3: Quote
Maga100 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 A nie miałaś ostatnio wezwania w okolice Otwocka? :cool3: swoją drogą to bardzo ciekawe, bo tam nie ma jak dojechać bezpośrednio nad rzekę, są geste haszcze, przez które trzeba się przedzierać Quote
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Maga100 napisał(a):A nie miałaś ostatnio wezwania w okolice Otwocka? :cool3: swoją drogą to bardzo ciekawe, bo tam nie ma jak dojechać bezpośrednio nad rzekę, są geste haszcze, przez które trzeba się przedzierać a co ja jestem shrot czy jak :evil_lol: :evil_lol: Ludzie są bardzo pomysłowi więc zapewne plan działania wepchnięcia grata do rzeki był genialnie idealnie prosty :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts