Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
pod drzewem to ja będę leżeć od 22 lipca dopiero :shake:

a zdjecia?proszę. Dzisiaj z rana przed blokiem, niezwykle ciekawe :evil_lol:

Mam patyczka:evil_lol:
A na Gwardie przyjedziesz pokibicowac? :razz:

Posted

jo-jo napisał(a):
Mam patyczka:evil_lol:
A na Gwardie przyjedziesz pokibicowac? :razz:

a co mam kibicować? :hmmmm: Proszę wybaczyć niewiedzę ale w ciagu tygodnia nie jestem na czasie :evil_lol: Jakaś wystawa? kto będzie? kiedy i o której?

Posted

Maga100 napisał(a):
a co mam kibicować? :hmmmm: Proszę wybaczyć niewiedzę ale w ciagu tygodnia nie jestem na czasie :evil_lol: Jakaś wystawa? kto będzie? kiedy i o której?

Kochana w sobote od odziny 10 na ringu 13 na Gwardii będą dozie wystawiane! A my jakoś ledwo po 11 wchodzimy na ring :razz:

Posted

nie obiecuję, bo weekend to jedyny czas, kiedy mogę spać. W ciagu tygodnia to niemożliwe :shake:
poza tym Leon: tyle godzin siedzi sam w tygodniu, że ma obiecane, że weekendy należą do niego.

Posted

Vectra napisał(a):

myślałam że mi ktoś w końcu Szczepana zarombał :evil_lol:

myślisz, że byś nie zauważyła braku? :lol:

Afra też jest znajdą, moja sąsiadka któregoś dnia otworzyła drzwi od mieszkania i do środka wbiegła sunia z podkulonym ogonem. I już nie wyszła :multi: Sąsiadka orzekła, że wprawdzie psa nie planowała, bo długo pracuje, ale jak już wpuściła psa do domu, to już nie wyrzuci :p Suńka miała ok. pół roku i prawdopodobnie została wyrzucona :angryy: Na pewno była wychowywana w domu - widać po zachowaniu, a ponieważ okazała się ewidentnym mixem ONka, pewnie były właściciel się rozczarował, że to nie "prawdziwy" ONek :angryy: Do tej pory ogląda się na wszystkie samochody, ale pilnuje się swojej pani i ani na krok nie odejdzie. Miała szczeście, ze do niej trafiła, wprawdzie siedzi po 8-9 h sama w domu, ale i tak jest szczęśliwa.

a ja idę do pracy :angryy: jeszcze 2,5 tygodnia :placz:

Posted

... bo weekend to jedyny czas, kiedy mogę spać. W ciagu tygodnia to niemożliwe :shake:
poza tym Leon: tyle godzin siedzi sam w tygodniu, że ma obiecane, że weekendy należą do niego.

JA MAM TAK SAMO:lol:

A ZDJĘCIA PSIURKÓW SĄ ŚLICZNE

Posted

Maga100 napisał(a):
myślisz, że byś nie zauważyła braku? :lol:

Afra też jest znajdą, moja sąsiadka któregoś dnia otworzyła drzwi od mieszkania i do środka wbiegła sunia z podkulonym ogonem. I już nie wyszła :multi: Sąsiadka orzekła, że wprawdzie psa nie planowała, bo długo pracuje, ale jak już wpuściła psa do domu, to już nie wyrzuci :p Suńka miała ok. pół roku i prawdopodobnie została wyrzucona :angryy: Na pewno była wychowywana w domu - widać po zachowaniu, a ponieważ okazała się ewidentnym mixem ONka, pewnie były właściciel się rozczarował, że to nie "prawdziwy" ONek :angryy: Do tej pory ogląda się na wszystkie samochody, ale pilnuje się swojej pani i ani na krok nie odejdzie. Miała szczeście, ze do niej trafiła, wprawdzie siedzi po 8-9 h sama w domu, ale i tak jest szczęśliwa.

a ja idę do pracy :angryy: jeszcze 2,5 tygodnia :placz:

Napewno bym zauważyła :evil_lol: jaki spokój by nastał :cool3: :cool3:

dobrze że sunie wybrała odpowiedni lokal do wtargnięcia :loveu: i trafiła na kochającą panią .Czasem lepiej jak psiul posiedzi sam te 8-9 godzin i ma dobrego pana niż ma mieć kata siedzącego non stop z nim. w domu :angryy:

Maga poleci te 2,5 tygodnia moment ;) i wkońcu wypoczniesz :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
hihihi, nic wam nie powiem, bo mi sie zwalicie :diabloti:

Osz Ty :motz: Gadaj :mad::evil_lol:

A temu co wyrzucil ta sunie zycze wszystkiego najgorszego :vamp:
Niezla mine musiala miec ta babeczka gdy otworzyla drzwi :haha:

Posted

nie powiem gdzie, nie powiem gdzie :bigcool: :eviltong:
zwalicie mi się i jeszcze z jakimiś psami :megagrin:

Vectra, WLECZE MI SIĘ, nic szybciej nie zlatuje :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
wprawdzie wszyscy mają nas gdzieś i nikt się nie dziwi, ze są zdjęcia w ciągu tygodnia,ale wstawię ostatnie dwa i idę spać :cool1:

całusy i prytulanie:loveu: słodko:loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
nie powiem gdzie, nie powiem gdzie :bigcool: :eviltong:
zwalicie mi się i jeszcze z jakimiś psami :megagrin:

pooowiedzz powiedzzz - ja będę nad morzem bez psów to zwalę Ci się sama na głowę :evil_lol: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
pooowiedzz powiedzzz - ja będę nad morzem bez psów to zwalę Ci się sama na głowę :evil_lol: :diabloti:

ale ciebie już nie będzie, jak ja będę :placz:
a szkoda, bo przzyjechałabym po ciebie samochodem :p I na pewno byloby fajnie :p Albo by się zepsuł, albo wylądowałybyśmy np. na Podhalu :p

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh albo gdzieś w chorwacjii :loveu:

albo w Grecji..... :loveu:

ale to chyba nie moim autem i nie ze mną kierowcą :shake: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
albo w Grecji..... :loveu:

ale to chyba nie moim autem i nie ze mną kierowcą :shake: :evil_lol:
:razz:o jak się dziewczyny rozmarzyły

Posted

oho jakie plany zostały poczynione :evil_lol: po co jechać do Grecji czy Chorwacji skoro na miejscu mamy identyczną pogodę :evil_lol: :evil_lol: Ja w tym roku wybieram się do Kotliny Kłodzkiej :cool3:

Maga coraz fajniesze i lepsze fotencje Ci wychodzą :cool3: oby tak dalej :multi: wyglądała wasza współpraca (Ty i aparacik)

Posted

Znowu zazdraszczam :placz: A ja nie wiem kiedy wypocznę :placz: Chyba wszyscy kiedyś a ja nigdy....
Mnie się marzy taka bezludna wyspa, ja , net i moje dwie Zmoroszelmy do towarzystwa i krasnoludki do gotowania, sprzątania i obsługi :evil_lol:

Posted

wiem, że wszyscy śpią (ja nie mogę, za gorąco :placz: ), ale obejrzycie jutro :cool1:

Mój pies, panicznie bojący się wanny, do której do tej pory trzeba było wsadzać go siłą i podstępem, teraz, jak tylko otworzę drzwi SIEDZI W WANNIE i czeka na puszczenie zimnej wody :crazyeye:
Jest totalnie wykończony upałami.

Przepraszam za jakość zdjęć i beznadziejnie kadrowanie, ale chroniłam aparat przed zmoczeniem i nie mogłam się skupić :evil_lol: