Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):

Ale jakby co to nie ma problemu psa się zamyka na drugiej połowie albo w domu i jest git ;)

jeszcze nie wyjechałaś? :lol:

Jak będę się nudziła w jakąś sobote, to zadzwonię i może wpadnę na jeden dzień, to pójdziemy na spacer do lasu :cool3:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
jeszcze nie wyjechałaś? :lol:

dopiero wstalam :evil_lol: a jedziemy po poludniu / wieczorem :roll:

Maga100 napisał(a):
Jak będę się nudziła w jakąś sobote, to zadzwonię i może wpadnę na jeden dzień, to pójdziemy na spacer do lasu :cool3:

i jak bedzie ciepło to nad wode :razz:

EDIT : Papa kochani :-( :hand:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Maga ....a ty ciagle w pracy:razz:

dzisiaj wyszłam o 21.30 :angryy: :grab:

ale dom na Kaszubach zarezerwowany i zapłacony :multi:

Posted

Maga100 napisał(a):
dzisiaj wyszłam o 21.30 :angryy: :grab:

ale dom na Kaszubach zarezerwowany i zapłacony :multi:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
to gratuluje tych Kaszub ehhh tam wypoczniesz - po powrocie będziesz jak nowa ;) ;)

Posted

Vectra napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
to gratuluje tych Kaszub ehhh tam wypoczniesz - po powrocie będziesz jak nowa ;) ;)

musze wypoczać. Ma nie być ludzi, żadnych tłumów, rodzinek, bachorów i hałasów. Komórkę też wyłącze :diabloti:

Posted

Maga100 napisał(a):
musze wypoczać. Ma nie być ludzi, żadnych tłumów, rodzinek, bachorów i hałasów. Komórkę też wyłącze :diabloti:

ahh zazdraszczam - też bym tak chciała, ale nie mam z kim jechać w taką głuszę :placz: więc koleżanki wyciągnęły mnie do Władysławowa - zamiast odpoczywać będziemy dziczeć :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahh zazdraszczam - też bym tak chciała, ale nie mam z kim jechać w taką głuszę :placz: więc koleżanki wyciągnęły mnie do Władysławowa - zamiast odpoczywać będziemy dziczeć :evil_lol:

no wiesz, zależy czego szukasz :cool3:
we Władk nudzic się nie będzisz :evil_lol:
nie będzie też cicho,spkojnie i bezludnie :evil_lol:
a że ja mam ostatnio przesyt ludzi, więc wybrałam głuszę :p

Posted

Maga100 napisał(a):
no wiesz, zależy czego szukasz :cool3:
we Władk nudzic się nie będzisz :evil_lol:
nie będzie też cicho,spkojnie i bezludnie :evil_lol:
a że ja mam ostatnio przesyt ludzi, więc wybrałam głuszę :p
:razz:Maga a moze ci sie trafi w sasiedztwie jakas rodzina z 3 dzieci:angryy:tak jak nam na ostatnich wczasach / 2 lata temu :angryy::angryy::angryy:HORROR/

Posted

aaahahaha przypomniało mi się jak x lat temu nad morzem w niekurortowym jeszcze wtedy Niechorzu na polu namiotowym zamieszkała koło nas rodzinka niemców z małym terrierkiem :diabloti: coś charakterek jak moja Luna :mad: a całymi dniami go wołali piskliwym głosem z niemieckim akcentem: liiiliiihuuuujjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

My czesto zagladamy na Kaszuby,bo to o rzut kamieniem Niestety coraz wiecej turystow przyjezdza:shake: Niedlugo bedzie tak jak na Mazurach:shake:

Posted

Dom jest w głuszy, więc nawet jak będą sąsiedzi na posesji obok (a mamy 1400m tylko dla siebie), to beda to tylko sąsiedzi, a nie dzikie wakacyjne tłumy przewalające się w te i wewte :cool1:

Posted

Maga ja ci kochana powiem tylko tyle
idz już na ten urlop bo padniesz wkońcu na pysk i kto będzie historyjki opowiadał :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Maga :multi: Ja tez Ci zazdraszczam tej gluszy, mam dosc tego miasta, a w tym roku chyba z wakacji dupa :placz: A kiedy wyjezdzacie?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga nam powie gdzie jedzie a my się jej zwalimy na Ranczo ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
Ma nie być ludzi

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga nam powie gdzie jedzie a my się jej zwalimy na Ranczo ;)

:turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Maga100 napisał(a):

Achhhhhhhh, też bym tak chciała:placz::placz::placz:
A okazuje się, że w tym roku to o wakacjach moge zapomieć:shake:
No, ale na zlocik jadę:multi::multi::multi:

Posted

hihihi, nic wam nie powiem, bo mi sie zwalicie :diabloti:

a ja naprawdę mam przesyt ludzi i już w myślach leżę cały dzień pod drzewem :diabloti: W CISZY :eviltong: