Maga100 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a): Ale jakby co to nie ma problemu psa się zamyka na drugiej połowie albo w domu i jest git ;) jeszcze nie wyjechałaś? :lol: Jak będę się nudziła w jakąś sobote, to zadzwonię i może wpadnę na jeden dzień, to pójdziemy na spacer do lasu :cool3: Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Maga100 napisał(a):jeszcze nie wyjechałaś? :lol: dopiero wstalam :evil_lol: a jedziemy po poludniu / wieczorem :roll: Maga100 napisał(a):Jak będę się nudziła w jakąś sobote, to zadzwonię i może wpadnę na jeden dzień, to pójdziemy na spacer do lasu :cool3: i jak bedzie ciepło to nad wode :razz: EDIT : Papa kochani :-( :hand: Quote
Maga100 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Maga ....a ty ciagle w pracy:razz: dzisiaj wyszłam o 21.30 :angryy: :grab: ale dom na Kaszubach zarezerwowany i zapłacony :multi: Quote
Vectra Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Maga100 napisał(a):dzisiaj wyszłam o 21.30 :angryy: :grab: ale dom na Kaszubach zarezerwowany i zapłacony :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to gratuluje tych Kaszub ehhh tam wypoczniesz - po powrocie będziesz jak nowa ;) ;) Quote
Maga100 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Vectra napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to gratuluje tych Kaszub ehhh tam wypoczniesz - po powrocie będziesz jak nowa ;) ;) musze wypoczać. Ma nie być ludzi, żadnych tłumów, rodzinek, bachorów i hałasów. Komórkę też wyłącze :diabloti: Quote
agabass Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a): ODJAZD !!! :klacz: :klacz: :klacz: to chyba jakiś potwór z głebin - pełen wypas :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Maga100 napisał(a):musze wypoczać. Ma nie być ludzi, żadnych tłumów, rodzinek, bachorów i hałasów. Komórkę też wyłącze :diabloti: ahh zazdraszczam - też bym tak chciała, ale nie mam z kim jechać w taką głuszę :placz: więc koleżanki wyciągnęły mnie do Władysławowa - zamiast odpoczywać będziemy dziczeć :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 malawaszka napisał(a):ahh zazdraszczam - też bym tak chciała, ale nie mam z kim jechać w taką głuszę :placz: więc koleżanki wyciągnęły mnie do Władysławowa - zamiast odpoczywać będziemy dziczeć :evil_lol: no wiesz, zależy czego szukasz :cool3: we Władk nudzic się nie będzisz :evil_lol: nie będzie też cicho,spkojnie i bezludnie :evil_lol: a że ja mam ostatnio przesyt ludzi, więc wybrałam głuszę :p Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Maga100 napisał(a):no wiesz, zależy czego szukasz :cool3: we Władk nudzic się nie będzisz :evil_lol: nie będzie też cicho,spkojnie i bezludnie :evil_lol: a że ja mam ostatnio przesyt ludzi, więc wybrałam głuszę :p :razz:Maga a moze ci sie trafi w sasiedztwie jakas rodzina z 3 dzieci:angryy:tak jak nam na ostatnich wczasach / 2 lata temu :angryy::angryy::angryy:HORROR/ Quote
malawaszka Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aaahahaha przypomniało mi się jak x lat temu nad morzem w niekurortowym jeszcze wtedy Niechorzu na polu namiotowym zamieszkała koło nas rodzinka niemców z małym terrierkiem :diabloti: coś charakterek jak moja Luna :mad: a całymi dniami go wołali piskliwym głosem z niemieckim akcentem: liiiliiihuuuujjjj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vogue Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 My czesto zagladamy na Kaszuby,bo to o rzut kamieniem Niestety coraz wiecej turystow przyjezdza:shake: Niedlugo bedzie tak jak na Mazurach:shake: Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dom jest w głuszy, więc nawet jak będą sąsiedzi na posesji obok (a mamy 1400m tylko dla siebie), to beda to tylko sąsiedzi, a nie dzikie wakacyjne tłumy przewalające się w te i wewte :cool1: Quote
Vectra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Maga ja ci kochana powiem tylko tyle idz już na ten urlop bo padniesz wkońcu na pysk i kto będzie historyjki opowiadał :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga dobry pomysł z ta głuszą - mnie jest też tego trzeba - odpoczynek kiedy to będzie Quote
Paula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Czesc Maga :multi: Ja tez Ci zazdraszczam tej gluszy, mam dosc tego miasta, a w tym roku chyba z wakacji dupa :placz: A kiedy wyjezdzacie? Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Maga :multi: Ja tez Ci zazdraszczam tej gluszy, mam dosc tego miasta, a w tym roku chyba z wakacji dupa :placz: A kiedy wyjezdzacie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga nam powie gdzie jedzie a my się jej zwalimy na Ranczo ;) Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga100 napisał(a):Ma nie być ludzi Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga nam powie gdzie jedzie a my się jej zwalimy na Ranczo ;) :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
anetta Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga, a skad Ty ta glusze wsielas? :lol: :cool3: Brzmi barrrdzo interesujaco :cool3: Foty z wypadku nad rzeke bardzo fajne :p :p Quote
bigos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Maga100 napisał(a):musze wypoczać. Ma nie być ludzi, żadnych tłumów, rodzinek, bachorów i hałasów. Komórkę też wyłącze :diabloti: Achhhhhhhh, też bym tak chciała:placz::placz::placz: A okazuje się, że w tym roku to o wakacjach moge zapomieć:shake: No, ale na zlocik jadę:multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 hihihi, nic wam nie powiem, bo mi sie zwalicie :diabloti: a ja naprawdę mam przesyt ludzi i już w myślach leżę cały dzień pod drzewem :diabloti: W CISZY :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ty lepiej nie leż pod drzewem tylko fotki dawaj :angryy: Dobry Wieczór tak po za tym:razz: Quote
Maga100 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 pod drzewem to ja będę leżeć od 22 lipca dopiero :shake: a zdjecia?proszę. Dzisiaj z rana przed blokiem, niezwykle ciekawe :evil_lol: Quote
Recommended Posts