Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 nudny ten pies :roll: siedzi tylko w wodzie i nic poza tym :cool1: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 już się doczekać nie moge fot z Kaszub :cool3: :cool3: tam jest pięęęknie :loveu: :loveu: i tak czysto ;) ;) mu mamy tam znajowmych ;) ;) więc kiedy chcemy możemy jechać :razz: :razz: tylko urlopu brak :placz: :placz: :placz: pitbull wodołaz bardzo ładniutki :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Vectra napisał(a):już się doczekać nie moge fot z Kaszub ja też :placz: jeszcze TRZY CAŁE DŁUGIE TYGODNIE :placz: :placz: tylko urlopu brak :placz: :placz: :placz: a czemu brak? a taki oto domek znaleźlśmy w lesie :crazyeye: ktoś chetny na wprowadzkę? :lol: Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wow jaki apartament hahahahaha i z wyposażeniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a bo w tym roku inne wydatki i urlopu niet :shake: :shake: :shake: znaczy TZ nie ma urlopu bo ja to mam non stop praktycznie :eviltong: :eviltong: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Vectra napisał(a):a bo w tym roku inne wydatki i urlopu niet :shake: :shake: :shake: znaczy TZ nie ma urlopu bo ja to mam non stop praktycznie :eviltong: :eviltong: ja bez tej perpsektywy urlopu umarłabym już w zeszłym tygodniu :cool1: las był super, jego największa zaletą był absolutny brak ludzi Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):a my byliśmy dzisiaj nad Narwią A gdzie wybyliście nad ta Narwią ? Narew to mi tak znajomo zabrzmialo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):ja MAGDALENO!!!! CUDOWNY APATRAMENT ZAREZERWOWAŁAŚ :loveu: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 malawaszka napisał(a):MAGDALENO!!!! CUDOWNY APATRAMENT ZAREZERWOWAŁAŚ :loveu: i jak zwykle tylko Malawaszka się poznała :multi: przecież pisałam, że dom skromny, bo na droższe nas nie stać :cool1: Piko, Narew wpada do Zegrza i tam bylismy Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):Piko, Narew wpada do Zegrza i tam bylismy aaa tez znam :lol: Tylko ludziow żadnych nie ma? :hmmmm: dziwne :roll: Tam wszędzie sa ludzie :evil_lol: a ja jutro bede tamtędy przejeżdzać :razz: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):aaa tez znam :lol: Tylko ludziow żadnych nie ma? :hmmmm: dziwne :roll: Tam wszędzie sa ludzie :evil_lol: a ja jutro bede tamtędy przejeżdzać :razz: Nad Zegrzem takie tłumy, ze mi oczy wyszły z orbit :crazyeye: za żadne pieniądze bym się tam nie zatrzymała. Człowiek na człowieku. Pojechaliśmy nad Narew i nie było ludziów, bo tam gdzie byliśmy nie było dojazdu autem, trzeba było spory kawałek iść lasem. I już masz odpowiedź czemu było pusto. Teraz sobie uświadomiłam, ze cię nie będzie 3 tygodnie :shake: a potem mnie dwa :shake: więc nie będziemy się widzieć i czytać 5 tygodni :placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ;)mała syrenka a miejscóweczka w lesie 1 klasa:razz: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 no dobra, ostatnie nudne Leony i koniec aż do następnego weekendu :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Teraz sobie uświadomiłam, ze cię nie będzie 3 tygodnie :shake: a potem mnie dwa :shake: więc nie będziemy się widzieć i czytać 5 tygodni :placz: zawsze mozesz jadąc nad Narew pojechac dalej i do mnie wstapic :evil_lol: a poza tym ja wracam w polowie 3 tygodnia więc sie "zobaczymy" ;) Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):zawsze mozesz jadąc nad Narew pojechac dalej i do mnie wstapic :evil_lol: czy to zaproszenie na weekend? :cool3: :cool3: Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):no dobra, ostatnie nudne Leony i koniec aż do następnego weekendu :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje Leoniątko w wodzie :loveu: Bry Wieczór Madziu :multi: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):czy to zaproszenie na weekend? :cool3: :cool3: może byc :razz: Tylko ze spaniem na tyla ludzia troszke gorzej tam jest :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):może byc :razz: Tylko ze spaniem na tyla ludzia troszke gorzej tam jest :evil_lol::multi:ja przyjadę ....ja mam namiot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):może byc :razz: Tylko ze spaniem na tyla ludzia troszke gorzej tam jest :evil_lol: i tłum psów i Saba broniąca posesji. Chyba dziękuję :evil_lol: PS a ile się tam jedzie z Warszawy? Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:ja przyjadę ....ja mam namiot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie ma problemu, akurat rozbic jest gdzie :lol: i zapewniam dostęp do kuchni i lazienki :lol: Maga100 napisał(a):i tłum psów i Saba broniąca posesji. PS a ile się tam jedzie z Warszawy? a wiesz, bardziej bym sie obawiala Dzeka :evil_lol: a jedzie się jakieś 30 - 45 minut w zalezności od stanu aut na trasie :lol: tam jest ok. 50 km Quote
bigos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Maga100 napisał(a):no dobra, ostatnie nudne Leony i koniec aż do następnego weekendu :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się na pewno nie nudzę oglądające cudnego Leonka:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 PIKA napisał(a):a wiesz, bardziej bym sie obawiala Dzeka :evil_lol: zjadłby Leona? :crazyeye: bigos napisał(a):Ja się na pewno nie nudzę oglądające cudnego Leonka:loveu::loveu::loveu: o, dziękuję bardzo, chciałabym robić więcej zdjeć, ale nie wiedzieć czzemu muszę chodzić do jakiejś pracy :roll: Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Maga100 napisał(a):zjadłby Leona? :crazyeye: wiesz, nie wiem. :roll: Mial kiedys kumpla ON-kowatego, Ci ludzie przychodzili do mamy z tym psem, kiedy tamten byl szczeniakiem i świetnie się bawili, tylko jak kumpel wyrósł to Dzek juz go nie chcial wpuścic. Mama musiala go zamknąć na odgrodzonej części terenu ;) Nie wiem czemu, Sabe wpuszcza (zresztą nie ma innego wyjścia :evil_lol: ) z Pikusiem tez nie było problemow, ale Pikuś byl tam "pierwszy". Poza tym trzeba pamiętac, ze to pies "po przejściach" ;) Ale jakby co to nie ma problemu psa się zamyka na drugiej połowie albo w domu i jest git ;) Quote
Recommended Posts