PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 PIKA, byliśmy w parku koło Cytadeli, ale tam miliony komarów! Mnie tez komary napoczeły dzisiaj :angryy: taka godzina :shake: I tylko mi nie mow, ze to Park Żeromskiego bo tam podbno psa luzem nie mozna :shake: od ktorej strony Cytadeli ? :razz: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA'] I tylko mi nie mow, ze to Park Żeromskiego bo tam podbno psa luzem nie mozna :shake: od ktorej strony Cytadeli ? :razz: nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie. Nie wiem czy mozna luzem czy nie, była jakaś tablica informacyjna, ale nie czytałam coby się nie denerwować :evil_lol: Było pełno psów i ŻADEN nie był na smyczy :evil_lol: a to ja :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Maga100']nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie. Nie wiem czy mozna luzem czy nie, była jakaś tablica informacyjna, ale nie czytałam coby się nie denerwować :evil_lol: Było pełno psów i ŻADEN nie był na smyczy :evil_lol: a to ja :evil_lol: :evil_lol: :razz:głównie to widać Leonka i huśtawke i osóbkę bez twarzy:cool3: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Alu droga i o to chodzi właśnie :p i tak fajnie też było: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 no mówię, ze było extra, ale komarów miliardy! :angryy: I ostatnie trzy, nie za bardzo udane, bo oświetlenie było kiepski :shake: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie. matko to od strony Pl. Wilsona, czy przy Wislostradzie? :evil_lol: Z Pl. Wilsona wchodzi się do Parku Żeromskiego, niedawno remontowanego tam sa jakies ogródki dla bachorow czy cus, a przy Wislostradzie to normalnie pod Cytadelą, przy skarpie jest faktycznie kawal trawnika :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka'] skóra mu zjechała :evil_lol: hahaha, teraz dopiero zwróciłam :evil_lol: uwagę oczywiście :cool1: [quote name='PIKA']matko to od strony Pl. Wilsona, czy przy Wislostradzie? :evil_lol: Z Pl. Wilsona wchodzi się do Parku Żeromskiego, niedawno remontowanego tam sa jakies ogródki dla bachorow czy cus, a przy Wislostradzie to normalnie pod Cytadelą, przy skarpie jest faktycznie kawal trawnika :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przy Wisłostradzie :p nie przy Pl. W, nie tam gdzie DZIKI TŁUM bachorów (przejeżdżaliśmy tamtędy i włos mi sie zjeżył) . Na dole za to bardzo fajnie, woda z fontanną i milion psów i milion komarów Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Maga100'] :evil_lol: :evil_lol: przy Wisłostradzie :p nie przy Pl. W, nie tam gdzie DZIKI TŁUM bachorów (przejeżdżaliśmy tamtędy i włos mi sie zjeżył) . Na dole za to bardzo fajnie, woda z fontanną i milion psów i milion komarów aha teraz wszystko jasne :lol: Sa dwa parki, jeden dla bachorow, drugi dla psów :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 w tym dla psów stanowczo ciszej, spokojniej, milej i bezpieczniej :roll: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Maga100']w tym dla psów stanowczo ciszej, spokojniej, milej i bezpieczniej :roll: buhaha, jak to brzmi :lol: w miejscu gdzie lataja psy luzem, jak mniemam bez kagańców jest bezpieczniej, niz tam gdzie sa dzieci.... tez luzem i bez kagańców zresztą :roflt: Quote
agabass Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Maga100']no mówię, ze było extra, ale komarów miliardy! :angryy: I ostatnie trzy, nie za bardzo udane, bo oświetlenie było kiepski :shake: fotki rewelka Lenio jak zawsze piękny - powiem szczerze, że też lubie te okolice - wiążą się z nimi miłe szkolne wspomnienie ;) Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Melduje, ze wstalam I, ze nie będe miala TZ-ta z awtkiem :shake: Dzisiaj tez w domu ma magików od lepienia ścian :shake: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 no to szkoda :shake: ja też wstałam i na razie usiłuję zarezerwować dom na urlop Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ło Jezu - ja też właśnie wstałam ! Czy w tym towarzystwie nie ma NORMALNYCH osób ? Takich co wstają rano, a nie po południu ??? :p Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Maga100']no to szkoda :shake: ja też wstałam i na razie usiłuję zarezerwować dom na urlop :hmmmm: a ja myślalam, ze jedziesz na dzialeczke :hmmmm: [quote name='HankaRupczewska']Ło Jezu - ja też właśnie wstałam ! Czy w tym towarzystwie nie ma NORMALNYCH osób ? Takich co wstają rano, a nie po południu ??? :p Nie, no Ci to sa zupelnie NIENORMALNI :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a)::hmmmm: a ja myślalam, ze jedziesz na dzialeczke :hmmmm: Nie, no Ci to sa zupelnie NIENORMALNI :evil_lol: znaczy, to ja - Wektor mnie ściągnął o 6.30;) :evil_lol: Dziewczyny, mnie też okolice pl.Wilsona nie som obce:multi: w szkolno-studenckim okresie to tam baaardzo często bywałam - ciotka mieszkała przy Felińskiego, zaraz przy placu:multi: Raz się na piechotę wybrałam z placu pod pałac K-N:angryy: szłam "na iglicę":evil_lol: moim celem była politechnika, ale tam to już dojechałam:evil_lol: bo mi nogi cuś się skróciły:evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 no widzisz Ago droga, nasze miejsca nie są ci obce :p a my byliśmy dzisiaj nad Narwią, zdjeć mam niewiele, bo z tego upału nic mi się nie chciało :shake: Leon siedział cały czas w wodzie oczywiscie. zdjęcia pod słońce, więc takie sobie :roll: Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :razz:oj ty już nie narzekaj na te foty bo sa swietne , super sobie dajesz rade z nową machinerią ;) A na urlopik gdzie wybywasz :razz: Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A na urlopik gdzie wybywasz :razz: zarezerwowałam (w pon się dowiem, czy nikt mnie nie ubiegł) dom na Kaszubach. Nad jeziorem, z własną posesją :p Oczywiście wszysko pod katem Leona :p Dom w głuszy, w małej wiosce, z dala od cywilizacji. Tego mi potrzeba aktualnie. Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Maga100 napisał(a):zarezerwowałam (w pon się dowiem, czy nikt mnie nie ubiegł) dom na Kaszubach. Nad jeziorem, z własną posesją :p Oczywiście wszysko pod katem Leona :p Dom w głuszy, w małej wiosce, z dala od cywilizacji. Tego mi potrzeba aktualnie. :razz:super sprawa , no to trzymam kciuki ,żeby był wasz ;) fotka też extra Quote
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oj zazdroszczam Ci tych kaszub :oops: :oops: super tam jest - byłam kilka razy na urlopie Quote
Maga100 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Vectra napisał(a):oj zazdroszczam Ci tych kaszub :oops: :oops: super tam jest - byłam kilka razy na urlopie wiem, też tam kiedyś spędziłam wakacje. Oby tylko ktoś mnie nie ubiegł, bo znalazłam w miarę tani dom, reszta albo już zajęta, albo bardzo droga :shake: Quote
Recommended Posts