Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA, byliśmy w parku koło Cytadeli, ale tam miliony komarów!

Mnie tez komary napoczeły dzisiaj :angryy: taka godzina :shake:

I tylko mi nie mow, ze to Park Żeromskiego bo tam podbno psa luzem nie mozna :shake: od ktorej strony Cytadeli ? :razz:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']
I tylko mi nie mow, ze to Park Żeromskiego bo tam podbno psa luzem nie mozna :shake: od ktorej strony Cytadeli ? :razz:

nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie.
Nie wiem czy mozna luzem czy nie, była jakaś tablica informacyjna, ale nie czytałam coby się nie denerwować :evil_lol:
Było pełno psów i ŻADEN nie był na smyczy :evil_lol:

a to ja :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie.
Nie wiem czy mozna luzem czy nie, była jakaś tablica informacyjna, ale nie czytałam coby się nie denerwować :evil_lol:
Było pełno psów i ŻADEN nie był na smyczy :evil_lol:

a to ja :evil_lol: :evil_lol:

:razz:głównie to widać Leonka i huśtawke i osóbkę bez twarzy:cool3:

Posted

nie wiem jaki to park. Od strony p. Wilsona, przy Wisłostradzie.

matko to od strony Pl. Wilsona, czy przy Wislostradzie? :evil_lol:
Z Pl. Wilsona wchodzi się do Parku Żeromskiego, niedawno remontowanego tam sa jakies ogródki dla bachorow czy cus, a przy Wislostradzie to normalnie pod Cytadelą, przy skarpie jest faktycznie kawal trawnika :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

skóra mu zjechała :evil_lol:

hahaha, teraz dopiero zwróciłam :evil_lol: uwagę oczywiście :cool1:

[quote name='PIKA']matko to od strony Pl. Wilsona, czy przy Wislostradzie? :evil_lol:
Z Pl. Wilsona wchodzi się do Parku Żeromskiego, niedawno remontowanego tam sa jakies ogródki dla bachorow czy cus, a przy Wislostradzie to normalnie pod Cytadelą, przy skarpie jest faktycznie kawal trawnika :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:
przy Wisłostradzie :p
nie przy Pl. W, nie tam gdzie DZIKI TŁUM bachorów (przejeżdżaliśmy tamtędy i włos mi sie zjeżył) .
Na dole za to bardzo fajnie, woda z fontanną i milion psów i milion komarów

Posted

[quote name='Maga100']

:evil_lol: :evil_lol:
przy Wisłostradzie :p
nie przy Pl. W, nie tam gdzie DZIKI TŁUM bachorów (przejeżdżaliśmy tamtędy i włos mi sie zjeżył) .
Na dole za to bardzo fajnie, woda z fontanną i milion psów i milion komarów

aha teraz wszystko jasne :lol: Sa dwa parki, jeden dla bachorow, drugi dla psów :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']w tym dla psów stanowczo ciszej, spokojniej, milej i bezpieczniej :roll:
buhaha, jak to brzmi :lol: w miejscu gdzie lataja psy luzem, jak mniemam bez kagańców jest bezpieczniej, niz tam gdzie sa dzieci.... tez luzem i bez kagańców zresztą :roflt:

Posted

[quote name='Maga100']no mówię, ze było extra, ale komarów miliardy! :angryy:

I ostatnie trzy, nie za bardzo udane, bo oświetlenie było kiepski :shake:

fotki rewelka Lenio jak zawsze piękny - powiem szczerze, że też lubie te okolice - wiążą się z nimi miłe szkolne wspomnienie ;)

Posted

[quote name='Maga100']no to szkoda :shake: ja też wstałam i na razie usiłuję zarezerwować dom na urlop
:hmmmm: a ja myślalam, ze jedziesz na dzialeczke :hmmmm:

[quote name='HankaRupczewska']Ło Jezu - ja też właśnie wstałam !
Czy w tym towarzystwie nie ma NORMALNYCH osób ? Takich co wstają rano, a nie po południu ??? :p
Nie, no Ci to sa zupelnie NIENORMALNI :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: a ja myślalam, ze jedziesz na dzialeczke :hmmmm:

Nie, no Ci to sa zupelnie NIENORMALNI :evil_lol:

znaczy, to ja - Wektor mnie ściągnął o 6.30;) :evil_lol:

Dziewczyny, mnie też okolice pl.Wilsona nie som obce:multi: w szkolno-studenckim okresie to tam baaardzo często bywałam - ciotka mieszkała przy Felińskiego, zaraz przy placu:multi: Raz się na piechotę wybrałam z placu pod pałac K-N:angryy: szłam "na iglicę":evil_lol: moim celem była politechnika, ale tam to już dojechałam:evil_lol: bo mi nogi cuś się skróciły:evil_lol:

Posted

no widzisz Ago droga, nasze miejsca nie są ci obce :p

a my byliśmy dzisiaj nad Narwią, zdjeć mam niewiele, bo z tego upału nic mi się nie chciało :shake:
Leon siedział cały czas w wodzie oczywiscie.

zdjęcia pod słońce, więc takie sobie :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
A na urlopik gdzie wybywasz :razz:

zarezerwowałam (w pon się dowiem, czy nikt mnie nie ubiegł) dom na Kaszubach. Nad jeziorem, z własną posesją :p Oczywiście wszysko pod katem Leona :p
Dom w głuszy, w małej wiosce, z dala od cywilizacji. Tego mi potrzeba aktualnie.

Posted

Maga100 napisał(a):
zarezerwowałam (w pon się dowiem, czy nikt mnie nie ubiegł) dom na Kaszubach. Nad jeziorem, z własną posesją :p Oczywiście wszysko pod katem Leona :p
Dom w głuszy, w małej wiosce, z dala od cywilizacji. Tego mi potrzeba aktualnie.

:razz:super sprawa , no to trzymam kciuki ,żeby był wasz ;)

fotka też extra

Posted

Vectra napisał(a):
oj zazdroszczam Ci tych kaszub :oops: :oops: super tam jest - byłam kilka razy na urlopie

wiem, też tam kiedyś spędziłam wakacje. Oby tylko ktoś mnie nie ubiegł, bo znalazłam w miarę tani dom, reszta albo już zajęta, albo bardzo droga :shake: