Alicja Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :razz:nie bałaś sie ze sie rozmoczy :cool3: Maga zebranie pewno w związku z tą dyskusją z owym panem:razz: w Łodzi:p Quote
Vogue Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Leonek-szczeniolek w balii cudowny:iloveyou::iloveyou: Quote
Maga100 Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='Pagaj']Kocham Lełonka!!! :loveu: To jedyna galeria, którą oglądam dwa razy....:oops: Jak skończę bieżące zdjęcia, to się cofam do przypadkowej strony i se oglądam....:stupid: o rany, Pagajku, jakie to miłe :oops: [quote name='sunrise']SCENIACEK MALUTKI... ;) :loveu: :loveu: :loveu: ta woda tak odmładza? ja też chcę takie czary:cool3: ale koniecznie w metalowej balii! :lol: i wszystkim dziękuję za słowa uznania i przypominam, ze szczeniaczek malutki ma już półtora roku :p a ja dziś wyszlam z pracy o 22 :crazyeye: Poszłam odreagować do kanjpy, teraz idę spać, jutro wstaję o 7 :placz: i w sobotę też idę do pracy :placz: Na wszelki wypadek się pożegnam, bo nie wiem czy przeżyję :shake: Quote
agbar Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 to ja sie na wszelki wypadek przywitam jakbys przezyla:) dzien dobry:):evil_lol: Quote
bigos Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 martwa natura :evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l: A zdjęcia Leonka + balia są wystrzałowe:multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Maga100'] Na wszelki wypadek się pożegnam, bo nie wiem czy przeżyję :shake: No i co? :shake: Przezylas? :shake: Quote
Maga100 Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 powiem tak: mam dość :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 oj Maga Maga Ty TYTANIE pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie no siuuuuuuuuuuuuuuuupel sCeniorek :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Maga100']powiem tak: mam dość :placz: :placz: :placz: to się zwolnij :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='PIKA']to się zwolnij :evil_lol:;)nie musi.......od 22 lipca ma urlop dociągnie :p Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='PIKA']to się zwolnij :evil_lol: i wprowadzę się do ciebie :bigok: Alicjo, nie wiem czy dociągnę, jestem na skraju :grab: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Maga100']i wprowadzę się do ciebie :bigok: Alicjo, nie wiem czy dociągnę, jestem na skraju :grab:;)jutro niedziela , dasz radę jeszcze tylko 21 dni:razz: Quote
anetta Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 On tak caly czas w tej wodzie...jeszcze troche i nie bedzie Leonka :evil_lol: MAga,, badz twarda :razz: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Maga wrocilaś z pracy i co? umarlas? :razz: [quote name='Maga100']i wprowadzę się do ciebie :bigok: zapraszam :bigok: przynajmniej będziemy mieć wesolo :evil_lol: chociaz goło :evil_lol: Quote
olcha Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: Jaki wymoczek :lol: Przypomniała mi się historia kolesia, który próbował wymigać się od wojska i dwa dni leżał w wannie aż sobie całą skórę odmoczył. Jak go komisja zomaczyła takiego pomarszczonego to mu od razu dali cywila :lol: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Jego sierść nie przepuszcza wody, więc odmoczenie mu nie grozi ;) Pika, żyję, ale chyba zaraz pójdę spać :cool1: wprawdzie sobota, ale zdjeć nie mam prawie nic. Byliśmy na spacerze, ale bylam zajęta odganianiem się od komarów :angryy: Poza tym słońce się już chowało, więc zdjecia wyszły rozmazane w większości :shake: PIKA, byliśmy w parku koło Cytadeli, ale tam miliony komarów! Gdyby nie to, to park świetny, jest woda (choć pewnie w godzinach wcześniejszych tłumy) i nawet kosze na psie kupy :crazyeye: (dla niezorientowanych: w Warszawie to rzadkość) Quote
Hanna R. Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 No piękne ! Piękne ! :loveu: Madziu, dobry wieczór ! Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Witaj Haniu, to Magda zwłok ja chcę urlop!!!! :placz: I szczęście psa Quote
jo-jo Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dzień Dobry Pływacze:evil_lol: Madziu ja poprosze oczywiście więcej zdjęć:razz: Quote
malawaszka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 noo proszę nie dość że popływał to jeszcze zraszanie z góry miał :loveu: Quote
Maga100 Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='malawaszka']noo proszę nie dość że popływał to jeszcze zraszanie z góry miał :loveu: on prawie umarł ze szczęście. Stał pod tą fontanną jak głupek :lol: Zdjęć mam tylko 10szt:shake: Był Leon Pływak, ale jest jeszcze Leon Nadrzewny Quote
bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Wspinaczka:razz::razz::razz::cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts